FacebookTwitterGoogle+Youtube


Informatie voor bezoekende teams: corona

  • Lees de Corona-maatregelen goed door voordat je de speelzaal van Kampenion bezoekt. Hieronder vind je enkele maatregelen die in het bijzonder van belang zijn voor bezoekende teams. Dat neemt niet weg dat het verplicht is om je ook te houden aan de overige maatregelen. Alle maatregelen zijn te vinden door hier te klikken: Corona-protocol Kampenion.
  • Omdat er vooraf geen gebruik kan worden gemaakt van de kleedkamers, worden alle bezoekende teams geadviseerd in sportkleding naar de speelzaal te komen.
  • De bezoekende teams mogen de speelzaal niet eerder betreden dan op dinsdag om 19.45 uur, op vrijdag om 19.10 uur en op zaterdag om 13.10 uur.
  • In de Landelijke competitie kan er 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd worden ingespeeld door de bezoekende teams. In de regionale competitie 15 minuten voor aanvang.
  • Uitsluitend spelers, chauffeurs en coaches van de bezoekende teams mogen de speelzaal betreden tot een maximum van 5 personen per team. Alle bezoekers krijgen een vaste plaats in de speelzaal toegewezen.
  • Gebruik van de kleedkamers en douches is uitsluitend mogelijk op competitieavonden ná 22.30 uur en op competitiezaterdagen ná 15.00 uur. In de kleedkamers/douches geldt een maximum van 3 personen en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden tot ieder ander persoon. Alle heren die gebruik willen maken van de herenkleedkamer, dienen één van de drie buttons bij de bar te halen en die na gebruik van de kleedkamer/douches weer in te leveren. Dames kunnen zonder button gebruik maken van de dameskleedkamer.

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar