FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Bij Kampenion gelden op dit moment de volgende Corona-maatregelen:

  • Het Coronatoegangsbewijs is verplicht bij Kampenion voor een ieder van 18 jaar of ouder, uitgezonderd voor personen ‘in functie’ zoals trainers, zaalwachten en coaches. Dat geldt ook voor rijouders die noodzakelijk aanwezig zijn; ook zij hoeven geen CTB te tonen.
  • De bar is gesloten vanaf 20.00 uur. Vanaf dat moment kunnen er geen aankopen meer worden gedaan. De kantine kan dan nog wel worden gebruikt om uit te rusten of om in aanwezig te zijn voor spelers die moeten wachten (zoals tijdens competitiewedstrijden) en personen ‘in functie’.
  • Publiek is niet toegestaan tijdens zowel competitiewedstrijden als trainingen. Alleen spelers en personen ‘in functie’ zoals trainers, coaches, zaalwachten en rijouders mogen aanwezig zijn. Ook spelers die klaar zijn met de training of (gehele) wedstrijd, moeten de speelzaal verlaten.
  • Tot 20.00 uur mag er wel plaats worden genomen in de kantine op een vaste plek (ook door spelers die klaar zijn met de wedstrijd), maar alleen als er gebruik wordt gemaakt van de Horeca-functie van de kantine. Een nazit met de tegenstanders is voor de teams op zaterdag dus toegestaan tot 20.00 uur. Maar het (uitsluitend) toekijken vanuit de kantine naar wedstrijden niet.
  • Het wordt een ieder aangeraden om (weer) 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en geen handen te schudden. Blijf verder thuis bij Corona-gerelateerde klachten.corona

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar