KAMPEN - Medio december dit jaar zal het boek 'De andere kant van de medaille' verschijnen. Dit boek gaat over de carriere van tafeltennisser Gerben Last als topsporter, in combinatie met zijn fysieke beperking. Last was drievoudig deelnemer aan de Paralympische Spelen.Gerben

De 26-jarige Last won op 17-jarige leeftijd de gouden medaille tijdens de Paralympics in Athene. "ik kreeg enorm veel aandacht destijds", aldus Last. Dat ging niet in zijn koude kleren zitten. De sporter kon hier moeilijk mee om gaan en leerde de andere kant van de medaille kennen. De Kampenaar dacht zelfs aan stoppen, maar uiteindelijk kroop hij uit het dal, dankzij zijn vechtlust, mentaliteit en karakter.

Zijn hele verhaal wordt nu opgeschreven. Het boek zal worden geschreven door sportjournalist Gerard Meijeringh en wordt uitgegeven door Uitgeverij Jupijn uit Hattem.

En onze 'likers' kunnen het boek ook aanschaffen voor de prijs van € 17,50 in plaats van € 19,95. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Like deze pagina http://www.facebook.com/#!/BoekDeAndereKantVanDeMedaille en bestel hem voor 17,50 in plaats van 19,95.

Het boek kost 19,95 euro. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gerben Last houdt via twitter (@gerbenlast85) iedereen op de hoogte over de vorderingen van het boek.