FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 21 kwamen alle drie bekerteams in actie. Vanwege een weekendje weg en een heel druk programma deze week ‘s avonds besteed ik hier heel kort aandacht aan.

Vrijdag 25 mei: Kampenion 1 - Vined 1

Wim Tillema, Bertin Bos, Jordy ten Have en Nick Kuipers tegen Daniël de Wit, Hans Speek, Harm Rekers en Eric van Leeuwen.

Team 1 liep vanaf partij 1 achter de feiten aan, zag de tegenstander een ruime voorsprong nemen om aan het eind van de wedstrijd nog een goed deel van de ruime achterstand weg te werken. Het werd uiteindelijk 8 - 10.

Scores: Bertin 4, Wim 2, Jordy 1 en dubbel 1; Nick 0

Team 1 speelt op vrijdag 1 juni een uitwedstrijd bij De Brug 1 in Apeldoorn.

 

Vrijdag 25 mei: Kampenion 2 - Dronten ‘74 1

Gerard Palland, Robin Makkink, Sietse Wagteveld en Tromp Baarsen tegen Onno Huisman, Julian van Egmond, Sophie van Spijker en Karla Bouwers

Team 2 speelde een goede wedstrijd en het wist de voor Kampenion vaak lastig te bespelen tegenstander op de knieeën te krijgen. Team 2 won met de cijfers 11 - 7.

Scores: Robin 3, Sietse 3, Gerard P 2, Tromp 2 en dubbel 1

Team 2 speelt op vrijdag 1 juni een uitwedstrijd bij De Brug 2 in Apeldoorn.

 

Dinsdag 22 mei: Kampenion 3 - Smash ‘70 1

Henny Boxman, Gerard Wessels, Alice Ringenier en Jeroen Heldoorn tegen Evert Flier, Erik Stukker, Joop van Weeghel en Karen Talaljan

Team 3 bood het sterke Smash ‘70 1 vooral in het begin goed partij. Toch kon het niet voorkomen dat Smash ‘70 1 uiteindelijk nog uitliep naar een 6 - 12 overwinning. Maar de spelers van team 3 waren niet ontevreden met het resultaat.

Scores: Henny 2, Jeroen 2, Alice 1 en Gerard W 1

Team 3 komt deze week zelfs tweemaal in actie. Op dinsdag 29 mei ontvangt het ETTV 1 uit Eerbeek en op vrijdag 1 juni gaat op bezoek bij buurman Bosman/Wezep 1.

Ik hoop mij komend weekend weer te melden.

Met sportieve groet,

Jan Ringenier,

wss Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar