FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 45 speelden alle teams van Kampenion een uitwedstrijd. De balans was in evenwicht: team 2, 3 en 5 en 7 wisten te winnen; team 1, 4, 6 en 8 liepen tegen een nederlaag aan. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden.HPIM4635


Clubdbl2005-0091

Team Kampenion 1 Jordy ten Have 1
Klasse 1e div. oost, poule A Dick Hoekman 0
Tegenstander DTS 1 Ton Ringenier 1
Thuis/Uit Uit Gerben Wolterink Uitvaller
Uitslag 8-2 Dubbel 0

Team 1 speelde op vrijdag de uitwedstrijd tegen DTC 1 uit Enschede. Thuis verloor het nipt van DTS 1 met 6-4 en werden maarliefst 49 games gespeeld. De nederlaag was toen ietwat geflatteerd. Ook de uitwedstrijd kende een hoop 'vijfpitter': vijf wedstrijden werder beslist in de vijfde game. Wederom zat het niet mee: vier hiervan gingen naar de spelers uit Enchede. Alleen Jordy pakte, na een 7-0 achterstand, een vijfsetter en Ton won hierna van de speler waar hij de vorige keer juist van verloor. Dick kwam niet tot scoren. Door dit resultaat staat team 1 afgetekend laatste en gaat het daar waarschijnlijk ook eindigen.

Team Kampenion 2
Sebastiaan Doorn
3
Klasse 1e klasse, poule F
Ivan Hollander
3
Tegenstander Smash-In 2
Paul Kamstra
3
Thuis/Uit Uit Ralph Trip
Uitvaller
Uitslag 1-9 Dubbel 0

Team 2 kon met een goed resultaat tegen Smash-In 2 een langer verblijf in de 1e klasse zo goed als veiligstellen. Het moest dan wel een overwinning neerzetten en het liefst een ruime. Team 2 slaagde daar uitstekend in: Sebastiaan, Ivan en Paul waren niet te verslaan in het enkelspel. Alleen het dubbel leverde de spelers uit Ens een puntje op. Door dit resultaat staat team 2 13 punten voor op Smash-In 2 en treft het over twee weken nog hekkensluiter Effect 1 uit Marienheem, waartegen het overigens wel met een invaller zal moeten spelen.

Team Kampenion 3
Jackie v.d. Meulen
Uitvaller
Klasse 3e klasse, poule M
Theo Hogenhorst
Uitvaller
Tegenstander Harderwijk 2
Gerard Palland
Uitvaller
Thuis/Uit Uit Jelmer v.d. Veen
3
Uitslag 2-8 Gertjan Wessels 3
Dubbel 1
Samuel Aisa Invaller; 1

Team 3 gaat kampioen worden. Vorige week stond het 14 punten voor op nummer 2 Harderwijk 2, waar het ook tegen aan moest treden. Met Jelmer, Gertjan en invaller Samuel zette het wederom een uitstekend resultaat niet: 2-8. Hierdoor is het gat met Harderwijk 2 20 punten en kan dit team hierdoor, met nog twee wedstrijden te gaan, team 3 niet meer inhalen, omdat team 3 het onderling beter heeft gedaan dan de Harderwijkers. Dronten '74 2, de volgende tegenstander van team 3, klom echter op naar de 2e plaats en staat 18 punten achter op team 3. Dat betekent dat team 3 over twee weken slechts 2 punten nodig heeft om het kampioenschap veilig te stellen.

Team Kampenion 4
Niels Alberts
Uitvaller
Klasse 3e klasse, poule N
Arie Hup 2
Tegenstander Dronten '74 1
Nick Kuipers
0
Thuis/Uit Uit Jan Ringenier
0
Uitslag 2-8 Marijke Kramer Uitvaller
Dubbel 0

Team 4 speelde tegen kloploper Dronten '74 1. Thuis verloor het hier met 1-9 van en uit was het resultaat niet veel beter: team 4 ging met 8-2 ten onder. Arie pakte keurig twee punten en bezorgde Karla Bouwers haar eerste nederlaag van het seizoen. Nick en Jan kwamen niet tot scoren en ook het dubbel leverde geen punt op.

Team Kampenion 5
Samuel Aisa
2
Klasse 3e klasse, poule N
Hans v.d. Berg
2
Tegenstander De Brug 14
Marco ten Brinke
Uitvaller
Thuis/Uit Uit Jaap van Putten
2
Uitslag 3-7 Dubbel 1

Team 5 ging op bezoek bij De Brug 14 uit Apeldoorn. Een van de spelers van De Brug 14 was duidelijk een maatje te groot, de andere twee waren juist een maatje te klein. Logisch gevolg was dat alle spelers van Kampenion 5 twee punten pakten. Ook het dubbel ging naar team 5. Kampenion 5 staat nu op een mooie tweede plaats en gaat de competitie als tweede of derde eindigen.

Team Kampenion 6
Harm Bosman
0
Klasse 3e klasse, poule N
Jeroen Heldoorn
Uitvaller
Tegenstander Vined 3
Marco Ilbrink
1
Thuis/Uit Uit Anja Ringenier
Uitvaller
Uitslag 7-3 Dubbel 0
Anne v.d. Haar Invaller; 2

Team 6 reisde af naar Heerde en ging op bezoek bij Vined 3. Jeroen en Anja waren niet beschikbaar voor deze wedstrijd, vandaar dat Anne, net als vorige week, inviel in team 6. Dat Anne weinig of miscchien wel helemaal niet onderdoet voor deze spelers, bleek maar weer eens. Hij pakte keurig twee overwinningen. Marco pakte het derde punt. Harm bleef puntloos, maar ik heb begrepen dat hij zich niet helemaal fit voelde. Anders had hij wellicht ook voor de nodige punten gezorgd. Team 6 gaat waarschijnlijk als 5e eindigen wat helaas betekent dat team 6 degradeert naar de 5e klasse.

Team Kampenion 7
Anne van der Haar
3
Klasse 5e klasse, poule M Alice Ringenier
2
Tegenstander TT Zwolle 18
Gerard Wessels
2
Thuis/Uit Uit Dubbel
0
Uitslag 3-7

Team 7, op dit moment koploper, gaat een zeer spannend einde van de competitie tegemoet. Het won zelf met 3-7 van hekkensluiter Tafeltennis Zwolle 18, maar de concurrenten wonnen met dikkere cijfers. Hierdoor staat team 7 nog maar 1 punt voor op 's Heerenbroek 2 en 2 punten op Heino 6. Over twee weken speelt team 7 uit tegen nummer 5 DTV '84 7 en treffen concurrenten 's Heerenbroek 2 en Heino 6 elkaar. Een week later speelt team 7 tegen 's Heerenbroek 2 en treft Heino 6 hekkensluiter Tafeltennis Zwolle 18.

Team Kampenion 8
Rense Beimers 1
Klasse 5e klasse, poule L
Henny Boxman
Uitvaller
Tegenstander Batfighters 5
Martijn Haanappel
1
Thuis/Uit Uit Jentine Ringenier
1
Uitslag 7-3 Dubbel 0

Team 8 speelde de uitwedstrijd tegen Batfighters 5 uit Elburg, de nummer 2 uit de competitie. Rense, Martijn en Jentine wisten allemaal een punt te pakken, waardoor team 8 verloor met 7-3. De laatste twee wedstrijden speelt team 8, net als de andere dinsdagteams, thuis. 

De nodige informatie voor aankomende week

Bardienst
Deze week wordt er geen competitie gespeeld. Dat betekent dat ook geen bardienst gedraaid hoeft te worden.

Wedstrijden
De wedstrijden die aankomende week gespeeld gaan worden, vind je op de frontpage aan de rechterkant.
Vanaf nu zullen deze wedstrijden niet meer hier vermeld worden.


Ralph Trip
Wedstrijdsecretaris Senioren
t.t.v. Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar