FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 47 speelden de 'dinsdagteams' thuis en de 'vrijdagteams' uit. De balans was in positief: team 2, 3, 7 en 8 wonnen en team 1, 4, en 6 verloren. Team 5 speelde gelijk. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden.211006_122_700_x_461


Team Kampenion 1 Jordy ten Have 0
Klasse 1e div. oost, poule A Dick Hoekman Uitvaller
Tegenstander De Trefhoek 1 Ton Ringenier 2
Thuis/Uit Uit Gerben Wolterink 0
Uitslag 8-2 Dubbel 0

Team 1 speelde op zaterdag uit tegen De Trefhoek uit Almelo. De eerste ontmoeting eindigde in een 3-7 nederlaag. Toen viel kopman Ton uit. Ditmaal speelde hij wel, maar viel aan Almelose zijde de zwakste speler uit, waar Gerben en Jordy thuis van wisten te winnen. Ton speelde een prima wedstrijd en wist tweemaal te winnen. Gerben en Jordy kwamen tekort en wisten niet tot scoren te komen. Ook het dubbel ging verloren. Door de 8-2 nederlaag staat team 1 nu eenzaam onderaan en kan het ook niet meer hoger eindigen. Het staat 15 punten achter op de laatste tegenstander van dit seizoen, waar het vrijdag thuis tegen speelt: De Veluwe 2.

Team Kampenion 2
Sebastiaan Doorn
3
Klasse 1e klasse, poule F
Ivan Hollander
2
Tegenstander Effect 1
Paul Kamstra
Uitvaller
Thuis/Uit Uit Ralph Trip
Uitvaller
Uitslag 4-6 Dubbel 1

Team 2 heeft zich gehandhaaft in de 1e klasse. Het speelde vrijdag tegen Hekkensluiter Effect 1 uit Marienheem. Paul en Ralph waren verhinderd en omdat een invaller niet werd gevonden, speelden Sebastiaan en Ivan met z'n tweeen. Sebastiaan pakte netjes drie winstpartijen en Ivan won tweemaal. Samen pakten zij ook het dubbel, waardoor team 2 heel knap wist te winnen. Team 2 staat nu 13 punten voor op de nummer 5, wat betekent dat team 2 volgend seizoen ook uit gaat komen in de 1e klasse.

Team Kampenion 3
Jackie v.d. Meulen
2
Klasse 3e klasse, poule M
Theo Hogenhorst
Uitvaller
Tegenstander Dronten '74 2
Marcel Makkink
2
Thuis/Uit Uit Gerard Palland
Uitvaller
Uitslag 2-8 Jelmer v.d. Veen
Uitvaller


Gertjan Wessels 3


Dubbel
1

Team 3 is kampioen! In en tegen Dronten had het genoeg aan twee punten, maar uiteraard ging team 3 voor meer. Het pakte een keurige 2-8 overwinning. Marcel had een tijdje niet meer gespeeld, maar omdat Jelmer verhinderd was, speelde Marcel deze wedstrijd. Met het batje van zoon Robin pakte hij netjes 2 overwinningen. Jackie pakte eveneens twee punten en Gertjan, bijna onverslaanbaar dit seizoen, wist wederom alle wedstrijden te winnen. Ook het dubbel ging naar team 3. Felicitaties aan de spelers van team 3 en dank aan alle invallers dit seizoen die ook gezorgd hebben voor de nodige punten.

Team Kampenion 4
Niels Alberts
1
Klasse 3e klasse, poule N
Arie Hup 1
Tegenstander DTV '84 3
Nick Kuipers
1
Thuis/Uit Uit Jan Ringenier
Uitvaller
Uitslag 7-3 Marijke Kramer Uitvaller


Dubbel 0

Team 4 speelde in Dalfsen tegen het lastige DTV '84 3. Niels, Arie en Nick pakten allemaal een overwinning, waardoor team 4 met 7-3 verloor. Team 4 gaat als derde eindigen en dat is ook ongeveer wat vooraf was verwacht. Vrijdag ontvangt team 4 nummer 6 Zwartsluis 1.

Team Kampenion 5
Samuel Aisa
Uitvaller
Klasse 3e klasse, poule N
Hans v.d. Berg
2
Tegenstander Harderwijk 3
Marco ten Brinke
Uitvaller
Thuis/Uit Thuis Jaap van Putten
2
Uitslag 5-5 Dubbel 1

Team 5 speelde thuis tegen nummer 6 Harderwijk 3. Team 5 is na een zeer goede start wat teruggezakt, maar presteert nog steeds prima. Helaas meldde Samuel zich op de wedstrijdavond ziek af en toen was het te laat om nog een invaller te vinden. Hans en Jaap wisten er toch nog een gelijkspel uit te slepen door allebei tweemaal te winnen en ook het dubbel naar zich toe te trekken. Met een tweede plaats, waar team 5 naar alle waarschijnlijk op gaat eindigen, doet team 5 het boven verwachting dit seizoen. Jaap en Hans laten, na vele seizoenen 4e klasse, zien in de 3e klasse thuis te horen; ze spelen allebei zo rond de 50%. Dinsdag komt nummer 3 Tafeltennis Zwolle op bezoek. Als team 5 drie punten weet te pakken, stelt het de tweede plaats veilig.

Team Kampenion 6
Harm Bosman
1
Klasse 3e klasse, poule N
Jeroen Heldoorn
1
Tegenstander Smash-in 3
Marco Ilbrink
1
Thuis/Uit Thuis Anja Ringenier
Uitvaller
Uitslag 3-7 Dubbel 0

Voor team 6 is - zoals we dat zo mooi zeggen - het doek gevallen. Tegen nummer 4 Smash-in 3 behaalde team 6 drie punten, waardoor ditzelfde Smash-in 3 nu tien punten voorsprong heeft op team 6. Hierdoor is degradatie een feit. Harm, Marco en Jeroen wisten allemaal eenmaal tot scoren te komen. Dinsdag treft team 6 thuis nummer 3 Wijhe 3.

Team Kampenion 7
Anne van der Haar
3
Klasse 5e klasse, poule M Alice Ringenier
Uitvaller
Tegenstander DTV '84 7
Gerard Wessels
3
Thuis/Uit Uit Dubbel
1
Uitslag 1-9 Jentine Ringenier Invaller; 2

Team 7 gaat nog steeds voor het kampioenschap. Sterker nog: het heeft de beste papieren om kampioen te worden. Had het vorige week nog twee concurrenten, na de laatste speelronde is er nog maar een van over. Team 7 ging in Dalfsen op bezoek bij het zevende team van DTV '84. Alice had andere verplichtingen, waardoor dochter Jentine weer eens mocht opdraven. Voor de vijfde maal dit seizoen viel zij in bij een hoger team. Team 7 zette een keurige 1-9 overwinning neer. Anne en Gerard bleven ongeslagen, Jentine pakte twee punten. Vanzelfsprekend ging dus ook het dubbel naar team 7. Vrijdag speelt team 7 thuis een heuse kampioenswedstrijd: nummer 2 's Heerenbroek 2 komt op bezoek. Team 2 heeft een voorsprong van drie punten op dit team, waardoor vier punten voldoende zijn aanstaande vrijdag voor het kampioenschap. Een spannend seizoen met een spannend slot, wie weet bekroond met een kampioenschap en natuurlijk een mooie bos bloemen.

Team Kampenion 8
Rense Beimers 2 (uit 2)
Klasse 5e klasse, poule L
Henny Boxman
2 (uit 2)
Tegenstander Smash '70 15
Martijn Haanappel
Uitvaller
Thuis/Uit Thuis Jentine Ringenier
1 (uit 2)
Uitslag 9-1 Dubbel 1

Team 8 ontving de Hattemers van Smash '70 15. Helaas maar twee Hattemers, waardoor team 5 al een 3-0 voorsprong op het scorebord mocht zetten. Gelukkig bleef het niet bij die drie punten, maar werden het er driemaal zoveel. Rense en Henny bleven ongeslagen en Jentine pakte een puntje. Ook het dubbel werd gewonnen. Dinsdag sluit team 8 het seizoen thuis af met een wedstrijd tegen het zwakste team uit de competitie: Tafeltennis Zwolle 17. Omdat nummer 3 Wham 2 tegen de koploper speelt en slechts twee punten voor staat op team 8, is de kans groot dat team 8 het seizoen als derde af gaat sluiten.  

De nodige informatie voor aankomende week

Bardienst dinsdag
team 7

Bardienst vrijdag
n.n.b.

Wedstrijden
De wedstrijden die aankomende week gespeeld gaan worden, vind je op de frontpage aan de rechterkant.


Ralph Trip
Wedstrijdsecretaris Senioren
t.t.v. Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar