FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Afgelopen zaterdag stond voor de jeugdteams van Kampenion de vierde wedstrijd van het seizoen op het programma. Team 1, 2 en 4 troffen tegenstanders die op of in de buurt van de laatste plaats staan. Team 3 en 5 troffen juist tegenstanders die bovenin meedoen. Niet geheel toevallig wisten team 1, 2 en 4 een overwinning te behalen en liepen team 3 en 5 tegen een nederlaag aan. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de behaalde resultaten.DSC01729

Landelijk C
Kampenion 1 - REGA 1: 6-4
Guido Wessels 3, Pascal Bruins 2 en dubbel 1; Gert-Jan de Lange 0

Team
1 speelde een thuiswedstrijd tegen REGA 1 uit Nijkerk. Ditmaal mocht team 1 het proberen zonder kopman Ivan. REGA stond (en staat) op de laatste plaats, maar nog dicht in de buurt van de andere teams. Team 1 speelde een prima wedstrijd: Guido bleef netjes ongeslagen, Pascal pakte twee overwinningen en het zesde punt werd behaald door Guido en Gert-Jan in het dubbel. Gert-Jan kwam verder niet tot scoren. Met zijn aanvallende spel is het voor hem - meer dan voor zijn meer allrounde teamgenoten - vooral een ontwikkelseizoen. Ik ben ervan overtuigd dat dit zich later 'uitbetaald'. Team 1 boekte dus een prima 6-4 overwinning en blijft op de tweede plaats staan. Aankomende zaterdag gaat het op bezoek bij oude bekende Effekt '74 1 uit Wierden, waar Gert-Jan, Guido en Pascal afgelopen seizoen in de Hoofdklasse ook tegen hebben gespeeld.

Hoofdklasse
Twekkelerveld 1 - Kampenion 2: 2-8
Cristian van Eeden 3, Bertin Bos 2, Danny Visscher 2 en dubbel 1

Team 2 ging op bezoek bij Twekkelerveld 1 uit Enschede. Dit is een van de minder sterke teams in de Hoofdklasse. Team 2 speelde een uitstekende wedstrijd. Na een wat mindere wedstrijd vorige week zaterdag, stond Cristian er ditmaal weer en bleef hij ongeslagen. Bertin kan het niveau in de Hoofdklasse steeds beter aan en pakte twee overwinningen. Cristian en Bertin wonnen samen ook vrij eenvoudig het dubbel. Ook Danny pakte twee overwinningen, waardoor er een prima 2-8 uitslag op het scorebord kwam te staan. Door dit resultaat blijft team 2 koploper en heeft het inmiddels 5 punten voorsprong op nummer 2 HTTV 1 en 6 punten op nummer 3 Heino 1. Dit laatste team komt aanstaande zaterdag op bezoek in Kampen.


2e klasse
Kampenion 3 - Leogang SL 1: 4-6
Mattias Beimers 2 en Stefan Sijbesma 2; Niek ten Brinke 0

Team 3 speelde thuis tegen het sterke eerste team van Leogang SL uit Nunspeet. Het speelde een leuke wedstrijd en de punten werden over en weer verdeeld. Uiteindelijk liep team 3 - net als vorige week - tegen een nipte nederlaag aan: 4-6. Stefan komt prima mee in de 2e klasse en pakte twee overwinningen. Mattias zorgde voor de andere helft van de score. Niek bleef puntloos, al kwam hij wel eenmaal dicht in de buurt van een overwinning. Volgende week maakt team 3 de trip naar Apeldoorn waar het speelt tegen De Brug 1.

3e klasse
DTV '84 2 - Kampenion 4: 2-8
Albert Hoeve 3, Danny Bruins 2, Lars van Dijk 2 en dubbel 1

Team 4 speelde een uitwedstrijd in Dalfsen tegen DTV '84 2, een van de zwakkere teams. Na zes wedstrijden was de overwinning al een feit. In de laatste vier wedstrijden liepen Danny en Lars allebei tegen een nederlaag aan, maar dat mocht de pret niet drukken. Albert bleef prima ongeslagen en Danny en Lars voegden dus beiden twee punten toe aan de totaalscore. Albert en Danny waren ook in het dubbel succesvol en dus boekte team 4 een uitstekende 2-8 overwinning. Aankomende zaterdag komt Smash '70 3 uit Hattem op bezoek. Dat wordt een pittige wedstrijd voor team 4, want Smash '70 3 is de koploper met een voorsprong van 6 punten op team 4, dat tweede staat.

5e klasse

Kampenion 5 - Staphorst 1: 2-8

Matthieu van den Berg 1 en Pjotr van Spelden 1; Remco Stremmelaar 0

Team 5 speelde thuis tegen koploper Staphorst 1. Team 5 stond (en staat) zelf op de tweede plaats, maar moest het ditmaal doen zonder kopman Thomas. Het werd een lastige wedstrijd voor team 5 en de spelers hadden alleen kansen tegen de zwakste speler uit Staphorst. Pjotr en Matthieu pakten allebei een overwinning. Remco bleef puntloos, maar verloor wel tweemaal in vijf games waarvan eenmaal samen met Matthieu in het dubbel. Team 2 liep tegen een 2-8 nederlaag aan, maar dat is geen schande. De spelers uit Staphorst waren 'gewoon' al iets verder dan de spelers uit team 5. Zaterdag gaat team 5 op bezoek in Emmeloord waar het speelt tegen (gedeeld) nummer 4 Emmeloord 1.

Aanstaande zaterdag staan er twee thuiswedstrijden op het programma: team 2 ontvangt Heino 1 en team 4 speelt tegen koploper Smash '70 3 uit Hattem. Team 1 (tegen Effekt '74 1 uit Wierden
), team 3 (tegen De Brug 1 uit Apeldoorn) en team 5 (tegen Emmeloord 1) spelen een uitwedstrijd.

Voor alle wedstrijden van alle teams van Kampenion de komende speelweek: zie links onderaan de voorpagina.


Ralph Trip
wedstrijdsecretaris jeugd
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar