FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zaterdag 5 februari kwamen alle jeugdteams voor de tweede keer dit seizoen in actie. Drie teams deden dat 'thuis': team 1, 3 en 4. Team 2, 5 en 6 speelden een uitwedstrijd. Helaas bereikte ons voorafgaand aan afgelopen zaterdag het vervelende bericht dat Ivan wederom een knieblessure heeft opgelopen. Het is nog even afwachten, maar waarschijnlijk is Ivan het hele seizoen uitgeschakeld. Bijzonder vervelend, vooral voor Ivan zelf. Gelukkig kan jeugdteam 1 Ivan's afwezigheid prima opvangen. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de behaalde resultaten in week 5.HPIM4949_-_kopie_700_x_804

Team 1: Landelijk B
Tekst per ongeluk verwijderd.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 1.2.pdf|990|361}


Team 2: Landelijk C
Team 2 bracht een bezoek aan ATC Nijmegen 2. Helaas was Cristian op vrijdag ziek geworden en dus kon hij op zaterdag niet in actie komen. En omdat de fam. Bos en Visscher verhinderd waren om te rijden, ging Herman van Eeden op stap zonder zoon Cristian en met Bertin, Danny en invaller Albert. Team 2 speelde een uiterst moeizame wedstrijd en Cristian werd dan ook zeker gemist: de eerste vijf wedstrijden gingen naar de spelers uit Nijmegen. Van de laatste vijf wedstrijden wist team 2 er dan toch nog twee te winnen: Danny zegevierde tweemaal. Bertin heeft het moeilijk dit seizoen, maar had hij dat voorgaande twee seizoenen ook niet? Ook toen ging het langzaam maar zeker beter en wellicht zien we dat dit seizoen weer gebeuren. Bertin kan veel leren van het spelen op dit niveau en hij moet dit seizoen dan ook vooral zien als een leerseizoen. Ook Albert kwam niet tot scoren, maar dat mocht ook niet van hem worden verwacht. Team 2 boekte dus een 2-8 nederlaag en veel meer zat er ook niet in. Aankomende zaterdag speelt team 2 een thuiswedstrijd en hopelijk is Cristian dan ook weer fit. De tegenstander is zaterdag Getavé 2 uit Gendt met Melanie Welbers - de sterkste speelster van het team - en de broertjes Len en Kuno van Swaaij.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 2.2.pdf|990|361}

Team 3: 1e klasse
Team 3 blijft het prima doen in de 1e klasse. Afgelopen zaterdag ontving het Entac 1 uit Enschede. Mattias was verhinderd en dus kwam reserve Wim voor hem in actie. Zijn team had blijkbaar veel vertrouwen in Wim, want hij mocht het spits afbijten. Dat vertrouwen bleek niet onterecht: de eerste partij (in vijf games) en derde partij (in vier games) gingen weliswaar verloren, maar de tweede partij leverde een keurige 3-0 winst op. 3-0 lijkt een dikke en simpele overwinning en... dat was het dan ook: met 11-1, 11-1 en 11-2 leek het er niet op dat de partij ook de andere kant op had kunnen vallen. Tegen dezelfde tegenstander kwam ook Niek niet in de poblemen en behaalde zijn eerste overwinning van het seizoen. Stefan bepaalde de eindstand op 6-4: hij won tweemaal. Samen met Wim was ook de winst in het dubbel dichtbij, maar deze wedstrijd ging uiteindelijk in vijf games verloren. Door de kleine nederlaag is team 3 gezakt van de eerste naar de vijfde plaats. Dat klinkt dramatisch, maar dat valt mee: het verschil tussen team 3 en de koploper bedraagt slechts 1 puntje. De poule van team 3 lijkt dan ook te bestaan uit teams die bijzonder aan elkaar gewaagd zijn: 6-4 was in de eerste twee speelrondes de grootste uitslag. Aanstaande zaterdag speelt team 3 wederom in en tegen Zwolle. Speelde het de eerste speelronde tegen TT Zwolle 6, ditmaal gaat het op bezoek bij TT Zwolle 4.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 3.2.pdf|990|361}


Team 4: 3e klasse

Ook team 4 doet het uitstekend in de 3e klasse. Het speelde een thuiswedstrijd tegen Leogang SL 1 uit Nunspeet. Ditmaal maakte Pjotr zijn debuut in de 3e klasse en deed dat niet onverdienstelijk. Hij won eenmaal en kwam in zijn twee verliespartijen goed mee. Samen met Thomas won hij ook in vijf games het dubbelspel. Thomas boekte nog een andere overwinning in vijf games en zegevierde tweemaal eenvoudig met 3-0. Danny kwam geen moment in de problemen: hij stond geen game af en bracht de eindstand op een mooie 8-2 overwinning. Team 4 gaat nu aan de leiding in de 3e klasse en heeft een punt voorsprong op de tegenstander van aanstaande zaterdag: DTV '84 2. In Dalfsen mag het - ditmaal zonder Thomas - gaan proberen de koppositie vast te houden.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 4.2.pdf|990|361}


Team 5: 5e klasse
Team 5 speelde een uitwedstrijd in Zwolle tegen Spoolde 2. Vorige week wist team 5 met 7-3 te winnen en ook ditmaal won het met die cijfers. Ook de puntenverdeling binnen het team week niet af van die van de voorgaande week: Remco bleef opnieuw ongeslagen, Matthieu won tweemaal en Niels pakte één overwinning. Team 5 staat nu met 14 punten op de tweede plaats en gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij koploper Leogang SL 1. De spelers uit Nunspeet hebben al 18 punten verzameld in twee wedstrijden. 
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 5.2.pdf|990|361}

Team 6: 5e klasse
Team 6 ging op bezoek bij Dronten '74 1. Ditmaal speelde het zonder Niels en maakte David zijn competitiedebuut. David - die volgens coach Jentine de spanning nauwelijks de baas was - had het lastig en kwam niet tot winst. En dat is zeker geen verwijt. Door te blijven trainen en competitie spelen word je vanzelf beter. Dat zal David op den duur ook gaan merken. Jesper speelde leuk mee en behaalde vandaag zijn eerste overwinning van het seizoen. Roelard maakte het eenmaal spannend - hij won zijn tweede partij in vijf games - en eenmaal won hij met 3-0. Team 6 verloor met 7-3, maar kan terug kijken op een leuke wedstrijd. Aanstaande zaterdag ontvangt team 6 Emmeloord 1. Roelard is dan aan de beurt om uit te vallen.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 6.2.pdf|990|361}

Tot slot
De meeste jeugdteams presteerden afgelopen week prima. Team 1 boekte een hele nette 6-4 overwinning. Bij team 2 werd Cristian gemist, waardoor het met 2-8 onderuit ging. Team 3 trof een lastige tegenstander, maar pakte wel 4 punten. Team 4 won alweer met 8-2 en staat nu aan kop en team 5 won alweer met 7-3 en staat daarmee keurig tweede. Team 6 tot slot pakte de eerste drie punten van het seizoen. Voor team 6 is het dit seizoen vooral veel leren en plezier hebben. Dan komen de overwinningen vanzelf wel. Onderstaand vind je alle competitieschema's met daarop de uitslagen tot nu toe en de tussenstand.
Voor alle wedstrijden van alle teams van Kampenion de komende speelweek: zie links onderaan de voorpagina.

{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 1.pdf|494|661}
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 2.pdf|494|661}
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 3.pdf|494|661}{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 4.pdf|494|661}
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 5.pdf|494|661}{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 6.pdf|494|661}


Ralph Trip
wedstrijdsecretaris jeugd
Kampenion

Reacties  

#1 Guest 07-02-2011 09:04
Het was (inderdaad) genieten geblazen afgelopen zaterdag. Zowel van de eigen als van de bezoekende spelers. Een mooie zaterdagmiddag.
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar