FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op 19 februari lag de competitie stil in verband met het C-ranglijsttoernooi in Nijmegen, waar namens Kampenion Danny Bruins en Thomas Niemeijer aan deelnamen die allebei knap het hoofdtoernooi bereikten. Een week later - op 26 februari - speelden de zes jeugdteams van Kampenion hun vierde wedstrijd van het seizoen. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de behaalde resultaten in week 8.Niels

Team 1: Landelijk B
Het eerste jeugdteam van Kampenion ging op bezoek bij koploper en aanstaand kampioen Taverzo 2. Taverzo 2 is het enige team in de poule van team 1 dat afgelopen seizoen in Landelijk B uitkwam en daar ook een goede eindklassering behaalde: het eindigde op de derde plaats. Alleen HTC 2 speelde afgelopen seizoen ook Landelijk B, maar eindigde op de laatste plaats. De overige tegenstanders zijn, net als team 1, kampioenen uit Landelijk C. Taverzo 2 was inderdaad een maatje te groot, hoewel team 1 zich zeker niet weg liet spelen. Zo gingen er veel nipte games verloren en bovendien had team 1 wat moeite met de snelle zaal in Zoetermeer. Uiteindelijk wisten Guido en Pascal allebei een puntje te pakken. Gert-Jan speelde ook prima - vooral tegen de sterke Frans Zweipfenning, waartegen hij continu het initiatief had, maar veel ballen nipt over sloeg - maar bleef vandaag puntloos. Team 1 kan terugkijken op een prima wedstrijd en hoeft zich tegen dit team zeker niet te schamen voor de 8-2 nederlaag. Toch is ook Taverzo 2 niet van het niveau Landelijk B wat we vijf of tien jaar geleden zagen. Zo denk ik niet dat Ivan in de problemen was gekomen tegen de spelers uit Zoetermeer. Daarmee wil ik Gert-Jan, Guido en Pascal niets tekort doen, want zij blijven zich prima ontwikkelen. Maar we moeten wel realistisch blijven. Aankomende week is er alweer een 'gat' in het competitieschema, want dan is het jeugdklassentoernooi. Een week later neemt team 1 het thuis op tegen ZTTV 1 uit Zeist.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 1.4.pdf|990|361}

Team 2: Landelijk C
Team 2 speelde alweer de derde thuiswedstrijd van het seizoen, maar kan tot nu toe niet van het zogenaamde 'thuisvoordeel' gebruik maken. Vorige week leed het een 0-10 nederlaag tegen Getavé 2 en ook deze week ging het met dezelfde cijfers onderuit tegen Stiphout 2 uit Helmond. En met één gespeelde vijfsetters was deze maximale nederlaag ook terecht. Team 2 moet echter niet bij de pakken neer gaan zitten en dit seizoen puur en alleen gaan zien als een ontwikkelseizoen. Dit seizoen kunnen de spelers als bagage meenemen naar de volgende seizoenen en dat is ook wat waard. Aankomende zaterdag doet Cristian mee aan het jeugdklassentoernooi, omdat hij bij de beste Hoofdklassers hoorde van het afgelopen seizoen in de regio oost. Ook Danny was uitgenodigd, maar heeft zaterdag andere verplichtingen. Op zaterdag 12 maart speelt team 2 weer eens uit. Het gaat dan in Veenendaal op bezoek bij SKF 2.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 2.4.pdf|990|361}

Team 3: 1e klasse
Team 3 speelde in Heino een moeizame wedstrijd tegen Heino 2. Het keek als snel tegen een 4-0 achterstand aan, waarvan de eerste twee partijen - van Stefan en Niek - na vijf games verloren gingen. Na het dubbel boekte Stefan een eenvoudige overwinning en tegen dezelfde tegenstander kende later ook Mattias weinig problemen. Even hiervoor had Mattias ook een partij in vijf games verloren. Met iets meer geluk had er dus nog wel een puntje extra ingezeten voor team 3, maar daar koop je natuurlijk weinig voor. Over twee weken neemt team 3 het thuis op tegen Vined 1 uit Heerde.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 3.4.pdf|990|361}

Team 4: 3e klasse
Team 4 is op titeljacht. Het is nog ongeslagen en boekte afgelopen zaterdag de derde 2-8 overwinning van het seizoen. Ditmaal was Tafeltennis Zwolle 10 het 'slachtoffer'. Thomas en Albert bleven ongeslagen en Pjotr voegde één puntje toe aan het totaal. Samen met Thomas won hij ook in het dubbelspel. Team 4 speelt aankomende zaterdag - in tegenstelling tot de andere teams - wel: de uitwedstrijd tegen Leogang SL 1 is naar voren gehaald, omdat Leogang geen beschikking heeft over de speellocatie op 26 maart. Een week later - op 12 maart - speelt team 4 thuis tegen concurrent Spoolde 1 uit Zwolle.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 4.4.pdf|990|361}

Team 5: 5e klasse
Team 5 speelde thuis een spannende wedstrijd tegen Gelvandria 2 uit Apeldoorn. Spannend, omdat veel games met twee punten verschil beslist werden. Matthieu was zaterdag niet beschikbaar en dus viel Jesper - die in zijn eigen team uitviel - in voor hem. Team 5 speelde een goede wedstrijd, maar verloor - toch wat geflatteerd - met 3-7. Geflatteerd, omdat alle vier vijfsetters - twee van Jesper, één van Niels en het dubbel Remco/Niels - naar de spelers uit Apeldoorn gingen. Remco was de grote man: hij bleef netjes ongeslagen en zorgde daarmee voor de gehele puntenproductie van team 5. Volgende week zaterdag speelt team 5 wederom thuis. Het neemt het dan op tegen Swift 4 uit Deventer.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 5.4.pdf|990|361}

Team 6: 5e klasse
Team 6 boekte thuis tegen Harderwijk 2 de eerste overwinning van het seizoen. Dat kwam deels doordat Harderwijk 2 met twee spelers kwam opdagen, waardoor team 6 vooraf al 3 punten cadeau kreeg. Maar dan vallen er altijd nog 7 punten te verliezen, waarvan team 6 er uiteindelijk slechts 2 daadwerkelijk verloor: David en Niels moesten hun tegenstander eenmaal feliciteren, maar boekten beiden ook hun eerste overwinning van het seizoen. Roelard bleef ongeslagen en pakte samen met David ook de winst in het dubbelspel. Uiteindelijk verscheen er een mooie 8-2 eindstand op het scorebord. Over twee weken mag team 6 op bezoek bij Zwartsluis 2, dat twee puntjes meer heeft verzameld.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Team 6.4.pdf|990|361}

Tot slot
Onderstaand vind je alle competitieschema's met daarop de uitslagen tot nu toe en de tussenstand. Voor alle wedstrijden van alle teams van Kampenion de komende speelweek: zie links onderaan de voorpagina.
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 1.pdf|494|661}{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 2.pdf|494|661}
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 3.pdf|494|661}{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 4.pdf|494|661}
{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 5.pdf|494|661}{pdf=http://www.kampenion.nl/Competitie/Competitieprogramma team 6.pdf|494|661}


Ralph Trip
wedstrijdsecretaris jeugd
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar