FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op 5 maart lag de competitie wederom stil, ditmaal in verband met het Jeugdklassentoernooi in Eindhoven, waar namens Kampenion Cristian van Eeden aan deelnam. Helaas ben ik de uitslagen van het Jeugdklassentoernooi nog niet tegengekomen, dus ik weet niet hoe Cristian het ervan af heeft gebracht.DSC05665

Eén jeugdteam van Kampenion speelde afgelopen zaterdag wel: team 4 ging op bezoek bij Leogang SL 1 uit Nunspeet. Deze wedstrijd stond eigenlijk pas op zaterdag 26 maart op het programma, maar werd op verzoek van Leogang SL afgelopen zaterdag al gespeeld. Team 4 doet het goed in de competitie: het staat eerste en is nog ongeslagen. Alleen DTV'84 2 - samen met Spoolde 1 de grootste concurrent voor de titel - dwong team 4 tot een puntendeling. De overige drie wedstrijden - waaronder de tweede wedstrijd tegen Leogang SL 1 thuis - werden met 8-2 gewonnen. Met wederom een 2-8 overwinning op de spelers van het vlaggenschip van Nunspeet was team 4 afgelopen zaterdag meer dan tevreden geweest, maar in dezelfde opstelling als in de thuiswedstrijd tegen Leogang SL 1 - met Danny, Pjotr en Thomas en zonder Albert - deed team 4 het ditmaal nog beter: het nam alle tien te behalen punten mee terug naar Kampen. Een prima prestatie, al was de 0-10 overwinning misschien enigszins geflatteerd: vier wedstrijden gingen over de volle vijf games. Team 4 zal daar echter niet wakker van liggen: het doet goede zaken in de strijd om de titel en heeft nu een voorsprong van 13 punten op beide concurrenten, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld. Toch moet team 4 oppassen dat het in de wedstrijden niet bezig gaat zijn met een mogelijk kampioenschap, want dat zorgt alleen maar voor afleiding. Meer dan je best kun immers je niet doen en dan zie je vanzelf wel waar je uitkomt. Aankomende zaterdag komt concurrent Spoolde 1 op bezoek, maar of het echt een concurrent is, valt nog maar te betwijfelen. In de breedte lijkt Spoolde 1 namelijk een stukje zwakker dan DTV '84 2 en team 4.

Aankomende zaterdag komen alle jeugdteams van Kampenion weer in actie. Jeugdteam 1 ontvangt thuis hekkensluiter ZTTV 1 uit Zeist. Team 2 gaat op bezoek bij SKF 2 uit Veenendaal. Team 3 en 4 spelen thuis: team 3 ontvangt Vined 1 uit Heerde en team 4 - zoals 'gezegd' - Spoolde 1. Ook team 5 speelt thuis, waardoor er aankomende zaterdag maarliefst vier jeugdteams thuis spelen. Het ontvangt Swift 4 uit Deventer. Team 6 tot slot speelt een uitwedstrijd tegen Zwartsluis 2.


Ralph Trip
wedstrijdsecretaris jeugd
Kampenion

Reacties  

#1 Guest 14-03-2011 19:18
Er staat nog bij mijn profiel dat ik 2e klasse speel. :-*


Edit admin: aangepast.
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar