FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op vrijdag 10 juni jl. speelde Kampenion haar vierde wedstrijd in de bekercompetitie. Zij moest in Hattem aantreden tegen het sterke Bultman/Smash ’70 2. Er viel voor de Kampenaren weinig eer te behalen, want de Hattemers wonnen met liefst 15 – 3.

Bij Kampenion speelden Alice Ringenier (5e klas), Henny Boxman (5e klas), Marco Ilbrink (4e klas) en Ralph Trip (1e klas) die inviel voor Jeroen Heldoorn. Bultman/Smash ’70 2 bracht Chris Heideveld (3e klas), Jan Teekman (3e klas), Joop van Weeghel (3e klas) en Eric Flier (6e klas) achter de tafel.

Het werd een wedstrijd waarin het krachtsverschil groot was. De Hattemers Heideveld en Van Weeghel zijn sterke 3e klassers, terwijl Eric Flier een sterke 6e klasser is. Namens Kampenion is Henny een sterke 5e klasser, maar Ralph, Marco en Alice zijn gemiddelde tot – met alle respect – 'niet al te goede' spelers in de klasse waarin zij uitkomen. En zoiets speelt mee tijdens bekerwedstrijden, omdat een speler uit een lagere klasse met een voorsprong begint tegen een speler uit een hogere klasse.

Kampenion wist in totaal slechts drie schamele punten te pakken. Ralph pakte heel knap twee punten; hij wist Jan Teekman en Eric Flier te verslaan. Het derde punt kwam op het conto van Henny die Chris Heideveld aan de zegekar bond.
Alice en Marco kwamen niet tot winst.

Bultman/Smash ’70 2 maakt een heel goede kans om zich samen met Swift ’64 1 te plaatsen voor de volgende ronde. Voor Kampenion duurt de bekercompetitie nog een wedstrijd. Het mag as. dinsdag samen met Vined 2 uitmaken wie als laatste en wie als voorlaatste eindigt. De Kampenaren slapen daar overigens geen minuut minder om. De spelers hebben zich vooral opgegeven om het spelen van wedstrijden met zo’n twee maanden te verlengen. Anders waren zij half april al klaar geweest.

De persoonlijke resultaten:
Kampenion
Ralph Trip        4 – 2
Henny Boxman      4 – 1
Marco Ilbrink     4 – 0
Alice Ringenier   4 – 0

Bultman/Smash ’70 2
Joop van Weeghel  4 – 4
Eric Flier        4 – 3
Chris Heideveld   4 – 3
Jan Teekman       4 – 3


As. dinsdag ontvangt Kampenion tegenstander Vined 2 uit Heerde.


Jan Ringenier,
Wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion


Plaats reactieZet het plaatje in elkaar