FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 10 stonden al weer de laatste wedstrijden van de eerste competitiehelft op het programma. Alle negen teams kwamen in actie. De zes vrijdagteams deden dat thuis en de drie dinsdagteams speelden op de vrijdagavond uitwedstrijden. De resultaten waren vrij goed met vijf zeges, een gelijkspel en drie nederlagen. Halverwege het seizoen staat een aantal teams op plaats 1 en zijn enkele andere teams ook nog kansrijk. Tot nu toe zijn de teams dan ook bezig aan een prima seizoen.I
k neem de wedstrijden weer met je door en schenk daarbij ook aandacht aan de tussenstanden.


Promotieklasse: Kampenion 1 - Blauw-Wit 3 9 – 1
Jordy ten Have 3, Ton Ringenier 3, Jeroen Rotman 2 en dubbel 1


Team 1 maakt tot nu toe een prima seizoen door. Het zag vorige week Rijssen 1 na een inhaalduel weliswaar tot op 6 punten naderen, maar dat is altijd nog een mooie voorsprong. Vrijdagavond kwam nummer 4 Blauw-Wit 3 naar Kampen dat vooraf 8 punten minder had verzameld. Team 1 speelde weer met Ton Ringenier, Jordy ten Have en Jeroen Rotman. Blauw-Wit 3 verscheen met Wouter Linthorst, Michel van de Brink en Ronnie Gierveld in de sterkste opstelling.

Het lijkt op dit moment weinig uit te maken wie de spelers van team 1 als tegenstanders krijgen. Zij zitten al vrijwel het hele seizoen in een flow en dan lijkt alles vanzelf te gaan. Ik schrijf met nadruk ‘lijkt’, want natuurlijk is dat niet zo. Jeroen, Jordy en Ton investeren doordeweeks het nodige om tijdens de competitiewedstrijden te kunnen oogsten. En voorlopig gaat dat prima.

Afgelopen vrijdagavond had je eigenlijk vanaf het begin geen moment het gevoel dat team 1 de wedstrijd zou verliezen. Na het dubbel stond het op een 3 – 1 voorsprong en die voorsprong was verdiend. Ton en Jordy wonnen hun eerste partij vrij overtuigend van respectievelijk Linthorst en Van de Brink. Daarna verloor Jeroen in een spannende partij in vieren van de sterke Gierveld. In het dubbel waren Jeroen en Jordy in vieren te sterk voor Van de Brink en Gierveld. Daarmee bleven Jeroen en Jordy ook in hun vijfde wedstrijd van het seizoen zonder verlies en dat zijn toch heel belangrijke punten.

Ook na het dubbel bleef het crescendo gaan voor team 1. Drie partijen later stond het namelijk 6 – 1. Jordy (tegen Linthorst), Ton (tegen Gierveld) en Jeroen (tegen Van de Brink) wonnen ieder hun partij in vieren. En ook op die zeges viel weinig af te dingen. In de laatste drie partijen begon de motor wat te haperen, maar de spelers aan Kamper kant wisten die wel draaiende te houden. In partij acht wist Jordy tegen Gierveld na drie spannende games bij een 1 – 2 achterstand in de vierde en vijfde game het verschil te maken. Jeroen versloeg vervolgens Linthorst in vieren waarna het aan Ton was om de spreekwoordelijke slagroom op de taart te plaatsen. Dat ging echter heel moeizaam. Ton speelde vooral in het eerste deel van de partij niet vrijuit waardoor hij tegen een 1 – 2 achterstand aankeek. Daarna wist hij de remmen toch wat los te gooien en wist ook hij het verschil in de vierde en vijfde game te maken.

Team 1 boekte dus een prachtige 9 – 1 overwinning op het vrij sterke Blauw-Wit 3. Dat is een prima prestatie. Zo onderhand kunnen de spelers verder kijken dan het behalen van de promotiegroep. Dat doel wordt voor 99% zeker gehaald. Het is nu zaak om met een zo groot mogelijke voorsprong die promotiegroep in te gaan, zodat team 1 wat ‘wisselgeld’ heeft. Team 1 is bezig aan een fraai seizoen.

Een dag later werd bekend dat nummer 2 Rijssen 1 in eigen huis nummer 3 De Toekomst 3 met 7 – 3 had verslagen. Dat betekent dat de voorsprong van team 1 nu 8 punten bedraagt. Andere teams zijn nog verder achterop geraakt.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Kampenion 1        5 - 39
Rijssen 1          5 - 31 
Effekt '74 1       5 - 28
De Toekomst 3      5 – 25
-------------------------
Blauw-Wit 3        5 - 23
TT Zwolle 5        5 - 19
DTS 2              5 - 18
De Trefhoek 1      5 - 17


Duidelijk is dat team 1 er prima voorstaat. Het speelt nog twee wedstrijden waarna de tussenbalans wordt opgemaakt. Komende vrijdag uit bij DTS 2 en de week erna thuis tegen Effekt ’74 1. Een plek in de promotiegroep kan team 1 niet meer ontgaan. Maar natuurlijk kijken de heren verder. Zij willen met een zo groot mogelijke voorsprong die promotiegroep ingaan en titelkandidaat nummer 1 blijven.


Promotieklasse: Kampenion 2 - De Veluwe 3 3 – 7
Robin Lieftink 1, Gertjan Wessels 1 en Gerben Wolterink 1


Team 2 doet het dit seizoen tot nu toe naar behoren in de andere poule van de Promotieklasse. Het staat in de middenmoot en het heeft de ontmoeting met de ongenaakbare koploper Entac 2 al achter de rug. Vrijdagavond ontving het met De Veluwe 3 een andere middenmoter. Een belangrijke wedstrijd dus. Bij team 2 was Ralph Trip nog steeds niet hersteld van een rugblessure en dus speelde het opnieuw met Robin Lieftink, Gerben Wolterink en Gertjan Wessels. De Veluwe 3 deed het met Bert Ham, Wim Hogeboom en Dolf Keizer.

Het werd voor team 2 een avond van net niet. Na het dubbel stond het al met 0 – 4 achter, daar waar het ook 2 – 2 had kunnen staan. Gerben (tegen Hogeboom) en Gertjan (tegen Keizer) verloren hun eerste partij namelijk met twee punten verschil in de verlenging van de vijfde game. Omdat de beide andere partijen – Robin tegen Ham en het dubbel – in vieren naar De Veluwe gingen, stond het dus 0 – 4.

Na het dubbel kwam team 2 terug tot 2 – 4 via twee zeges in ‘straight games’. Gerben was te sterk voor Ham en Robin had geen moeite met Keizer. Gertjan moest zich echter daarna gewonnen geven tegen de heel dwingend spelende Hogeboom. Toen Gerben vervolgens in vijven verloor van Keizer – na nog wel knap te zijn teruggekomen van een 0 – 2 achterstand – stond de nederlaag van team 2 vast: 2 – 6. Gertjan verkleinde de achterstand tot 3 – 6 via een 3 – 1 zege op Ham, maar in de laatste partij ondervond ook Robin de kracht van de sterke Hogeboom en verloor met 1 -3.

Zo verloor team 2 met 3 – 7 van De Veluwe 3. De nederlaag is op zich terecht, maar er had zeker een puntje meer in gezeten. En ieder puntje is belangrijk in een poule waarin de verschillen klein zijn.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Entac 2            5 - 48
Trias 1            5 - 31
DTS 1              5 - 23
De Veluwe 3        5 – 22
-------------------------
HTTV 1             5 - 21
Kampenion 2        5 - 19
Effect 1           5 - 18
Blauw-Wit 2        5 - 18


Op vrijdag 16 maart gaat team 2 – net als team 1 – in Enschede op bezoek bij een team van DTS, namelijk DTS 1 en de week erna ontvangt het Blauw-Wit 2. Zoals al eerder aangegeven, zijn de verschillen klein. Team 2 staat slechts een puntje voor op de (gedeeld) laatste plaats, maar heeft ook slechts een achterstand van drie punten op plaats vijf die recht geeft op het spelen van de promotiegroep. Het kan nog alle kanten op.
Twee dingen staan al wel vrijwel vast: Entac 2 en Trias 1 gaan promotiegroep spelen waarin Entac 2 de titel voor zich zal opeisen.


2e klasse: Kampenion 3 - Harderwijk 1 6 – 4
Pascal Bruins 2, Nick Kuipers 2 en Gert-Jan de Lange 2


Team 3 stond vooraf op een tweede plaats. Het ontving vrijdagavond nummer drie Harderwijk 1. Bij team 3 waren Dick Hoekman en Ivan Hollander om uiteenlopende redenen niet beschikbaar. Daarom speelden Pascal Bruins, Nick Kuipers en Gert-Jan de Lange. Harderwijk 1 bracht Glenn Dooyeweerd, Philip Bouw en Eric Nordbeck achter de tafel.

Beide teams maakten er een aardige wedstrijd van. Gert-Jan, Nick en Pascal gaven de Harderwijkers prima partij. Na het dubbel stond het 2 – 2. Pascal (tegen Dooyeweerd) en Nick (tegen Nordbeck) wonnen hun eerste enkelpartij. Gert-Jan kwam tegen de sterke Bouw knap terug van een 0 – 2 achterstand in games, maar laatstgenoemde wist in de beslissende game toch het verschil te maken. In het dubbel waren Bouw en Nordbeck in vieren te sterk voor het jonge duo Gert-Jan en Pascal.

Na het dubbel ‘demarreerde’ team 3 naar 4 – 2 waarna Bouw zijn team terugbracht in de wedstrijd via een eenvoudige zege op Nick. Ook van de laatste drie partijen gingen er twee naar team 3 waardoor het een nipte 6 – 4 overwinning behaalde. Gert-Jan, Nick en Pascal wonnen ieder twee partijen. Allen verloren van de sterke Bouw, die al op een hoger niveau heeft gespeeld en die in de 1e klasse zeker niet zou misstaan.

Gezien de opstelling van team 3 – zonder Dick Hoekman en Ivan Hollander – is een 6 – 4 zege een goed resultaat tegen Harderwijk 1. Weliswaar zag het concurrent Smash ’70 3 weer een puntje uitlopen, maar dat mag het goede gevoel niet negatief beïnvloeden. Op wedstrijden van Smash ’70 3 heb je toch geen invloed, alleen als je zelf tegen die concurrent speelt.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Smash '70 (H) 3    5 - 36
Kampenion 3        5 - 33
Harderwijk 1 1     5 - 27
Wezep 3            5 - 21
Heino 2            5 - 21
Leogang SL 1       5 - 12


As. dinsdag al gaat team 3 op bezoek bij DE concurrent: Smash ’70 3. De titelstrijd lijkt tussen deze beide teams te gaan. Na komende dinsdag weten we weer.


3e klasse: Kampenion 4 - Dronten ’74 2 7 – 3
Simon van der Woude 3, Jan Ringenier 2, inv. Stefan Sijbesma 1 en dubbel 1


Team 4 is koploper in poule J van de 3e klasse. Het ontving vrijdagavond nummer laatst Dronten ’74 2. Bij team 4 was Marcel Makkink al niet beschikbaar en moest Marijke Kramer ’s middags afzeggen, omdat zij niet lekker was. Gelukkig kon een beroep op team 6 worden gedaan voor een invaller. Na een vergadering van 43 minuten en 52 seconden werd bekend dat Stefan Sijbesma zou invallen. Hij had namelijk in zijn eigen team tot nu toe als enige alle wedstrijden meegedaan. Simon van der Woude en Jan Ringenier waren de andere spelers die namens team 4 in actie kwamen. Bij Dronten ’74 2 moesten Peter Mourits, Rick Holwerda en Gerard Soede het doen.

Na het dubbel stond team 4 op een 3 – 1 voorsprong. Jan was na een prima eerste game tegen Mourits het spoor bijster en verloor alsnog de openingspartij. Daarna zorgden Simon en Stefan – tegen respectievelijk Holwerda en Soede – voor twee winstpartijen. Het dubbel Simon / Jan bleek vervolgens in drie games te sterk voor het Dronter duo Holwerda en Mourits.

Na het dubbel liep team 4 eerst uit naar 5 – 1 waarna Dronten ’74 2 in de laatste partijen nog wat terugdeed. Zowel Holwerda als Mourits wisten namelijk Stefan aan de zegekar te binnen, maar wel na een spannende vijfpitter. Omdat Simon en Jan hun laatste partij vrij eenvoudig wisten te winnen, boekte team 4 een regelmatige 7 – 3 overwinning. Er had zeker een puntje meer in gezeten, maar dat telt nu eenmaal niet in tafeltennis. En terecht natuurlijk.Simon bleef ongeslagen, Jan pakte twee punten en Stefan een. Daarnaast pakten Simon en Jan samen het dubbel.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Kampenion 4        5 - 39
TT Zwolle 8        5 - 33
's-Heerenbroek 1   5 - 24
Smash '70 (H) 7    5 - 22
Dronten '74 2      5 - 17
Wijhe 1            5 - 15


Team 4 zag concurrent TT Zwolle 8 tot op 6 punten naderen via een 9 – 1 zege op Smash ’70 7. Het blijft titelkandidaat nummer 1, maar het kan zeker nog niet rustig achterover leunen. Daarvoor is TT Zwolle 8 een te sterke concurrent. Dat team komt over twee weken op bezoek, maar eerst gaat team 4 as. dinsdagavond team 4 op bezoek bij Smash ’70 7. En de eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste! Maar over twee weken weten we meer.


3e klasse: Smash-In 2 - Kampenion 5 6 – 4
Arie Hup 2, Hans van den Berg 1 en Gerard Palland 1


Team 5 was ook al koploper en wel in poule L van de 3e klasse, maar dat kreeg in de laatste wedstrijd een tikje toen het met 6 – 4 verloor bij Vined 3. We waren dan ook benieuwd hoe team 5 zou presteren in de uitwedstrijd bij Smash-In 2, dat vooraf derde stond.Bij team 5 speelden Gerard Palland, Hans van den Berg en Arie Hup. Smash-In 2 bracht Swier Oosterhuis, Albert Dijkstra en Sven Kaptein achter de tafel.

De start was prima voor team 5, want Gerard (tegen Oosterhuis) en Hans (tegen Dijkstra) wonnen hun eerste enkelpartij. Arie moest echter Kaptein feliciteren en in het dubbel kwamen Hans en Gerard te kort tegen Dijkstra en Kaptein. Zo stond het dus weer gelijk: 2 – 2.

Na het dubbel wist team 5 nog twee partijen te winnen. Vier partijen gingen naar Smash-In 2 waarvan de beide laatste heel nipt. Team 5 verloor dus voor de tweede achtereenvolgende maal met 6 – 4 en ziet de achtervolgers dichtbij komen. Arie pakte in Ens twee punten en Hans en Gerard ieder een.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Kampenion 5        5 - 30
GTC 1              5 - 30
Smash-in 2         5 - 29
Swift '64 2        5 - 26
Vined 3            5 - 22
Staphorst 1        5 - 13


Is dat spannend of is dat niet spannend? Vier teams binnen vier punten van elkaar. Team 5 staat nog steeds eerste op basis van de winst in de onderlinge wedstrijd tegen GTC 1. Er is nog geen zinnig woord te zeggen over wie kampioen wordt in deze poule. Wel lijkt Staphorst 1 na dit seizoen een stapje terug te moeten doen.
Komende dinsdag ontvangt team 5 met GTC 1 een – eerder schreef ik nog DE – concurrent voor de titel. Het is te hopen dat de eigen omgeving de spelers meer vertrouwen geeft, zodat zij hun normale niveau weer weten te halen.


3e klasse: Kampenion 6 - Emmeloord 1 9 – 1
Jelmer van der Veen 3, Danny Visscher 3, Guido Wessels 2 en dubbel 1


Team 6 doet het ook al goed in de 3e klasse en wel in poule K; het stond tweede met drie punten achterstand op koploper Emmeloord 1, de tegenstander van afgelopen vrijdagavond. Na de vergadering – waarover je bij team 4 hebt kunnen lezen – werd duidelijk dat Danny Visscher, Jelmer van Veen en Guido Wessels namens team 6 in actie kwamen. Emmeloord 1 deed het met Eddy van den Berg, Michele van der Lei en Maurice Arnoldy.

Team 6 ging prima van start. Danny (tegen Van den Berg), Jelmer (tegen Van der Lei) en Guido (heel nipt tegen Arnoldy) wonnen hun eerste enkelpartij en brachten hun aldus op een 3 – 0 voorsprong. Danny en Guido wisten in het dubbel Van der Lei en Arnoldy te verslaan en brachten de stand op 4 – 0.

Na het dubbel volgden diverse spannende partijen. De krachtsverschillen waren niet groot – games werden niet ruim gewonnen – maar aan het eind van de avond stond er wel een 9 – 1 zege voor team 6 op het wedstrijdformulier. Vijf partijen hadden vijf games nodig om een winnaar aan te wijzen en viermaal werd die winnaar een speler van team 6. Danny en Jelmer – die dit seizoen pas voor het eerst in actie kwam – bleven ongeslagen en Guido – die anderhalve week in het ziekenhuis had gelegen en dus niet had kunnen trainen – pakte keurig twee punten. Het negende punt sloegen Danny en Guido in het dubbel binnen.

Al met al een overwinning die wat te hoog uitviel, maar dat heb je af en toe in tafeltennis. Ik heb de spelers van team 6 hier trouwens niet over horen klagen.Door de ruime overwinning is team 6 nu zelf koploper en heeft het de drie punten achterstand omgezet in een voorsprong van vijf punten. Waar gaat dat eindigen? Een ding is al wel duidelijk: het is meer dan terecht dat de competitieleiders de aanvraag 3e klas voor dit ‘nieuwe’ team hebben gehonoreerd.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Kampenion 6        5 - 34
Emmeloord 1        5 - 29
Harderwijk 2       5 - 26
Smash '70 (H) 6    5 - 23
Heino 3            5 - 19
TT Zwolle 10       5 - 19


Team 6 staat toch wel enigszins verrassend bovenaan. Mede doordat de openingswedstrijd tegen Harderwijk 2 vanwege de weers- en weggesteldheid later werd gespeeld, stond het enkele weken onderin. Maar de laatste weken is het goed op dreef en is het naar de top geslopen. Is team 6 nu titelkandidaat nummer 1? Ik durf die vraag nog niet volmondig met ‘ja’ te beantwoorden. Wel weet ik dat het team geen zwakke spelers kent waardoor het normaal gesproken niet snel tegen een grote nederlaag aanloopt. Kortom, team 6 meldt zich aan het front!
Komende vrijdag gaat team 6 op bezoek bij het sterke Harderwijk 2.


4e klasse: Harderwijk 4 - Kampenion 7 3 – 7
Anja Ringenier 3, Harm Bosman 2 en Marco Ilbrink 2


Team 7 speelde afgelopen vrijdagavond al in Harderwijk en wel tegen koploper Harderwijk 4. Het deed dat met Harm Bosman, Marco Ilbrink en Anja Ringenier. Harderwijk 4 speelde met Piet Berkelaar, Anne Kooistra en Rob Nijland.

Team 7 ging goed van start, want Harm (tegen Berkelaar), Marco (tegen Kooistra) en Anja (tegen Nijland) wonnen hun eerste enkelpartij. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat Marco en Anje dat met twee punten verschil in de vijfde game deden. Maar het blijft knap.In het dubbel waren Harm en Marco de onderliggende partij tegen Berkelaar en Nijland en dus stond het na het dubbel 1 – 3.

Na het dubbel gingen er opnieuw twee partijen met zeer nipt verschil naar team 7. Eerst versloeg Harm Kooistra met 8 – 11 in de vijfde game en daarna won Anja met 10 – 12 in de vijfde game van Berkelaar na de game ervoor met 11 – 0 (!) te hebben verloren. Zo stond het dus heel fraai 1 – 5.De resterende vier partijen verdeelden beide teams keurig waardoor team 7 een mooie 3 – 7 zege op koploper Harderwijk 4 boekte. Ook deze zege is wat geflatteerd, want van de vijf vijfpitters gingen er vier heel nipt naar team 7.
Anja bleef heel knap ongeslagen en Harm en Marco wonnen ieder tweemaal.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
TT Zwolle 13       5 - 33
Kampenion 7        5 - 31
Harderwijk 4       5 - 30
Batfighters 4      5 - 19
ESV 1              5 - 19
Heino 8            5 - 18


Door de uitslagen in de poule, wordt het spannender en spannender. De eerste drie teams – TT Zwolle 13 is de nieuwe koploper – staan binnen drie punten van elkaar. De onderste drie teams staan (op ruime afstand) binnen een punt van elkaar. Zowel de titelstrijd als de degradatiestrijd beloven heel spannend te worden. Waar gaat dat toe leiden?
Komende dinsdagavond ontvangt team 7 Batfighters 4.


4e klasse: Kampenion 8 - ’s-Heerenbroek 2 4 – 6
Martijn Haanappel 2, Mattias Beimers 1 en Anne van der Haar 1


Team 8 staat al vanaf de eerste speelronde op de laatste plaats en het wordt tijd dat het team punten gaat pakken. In de eerste plaats afgelopen vrijdagavond tegen ’s-Heerenbroek 2 dat twee plaatsen hoger stond. Mattias Beimers, Anne van der Haar en Martijn Haanappel moesten dat doen. Namens ’s-Heerenbroek 2 kwamen Jan Doornwaard, Ilona van der Weerd en Ben van der Kolk in actie.

Het werd opnieuw een moeizame avond voor team 8, maar gelukkig wist het toch wat meer punten te pakken. Na het dubbel stond het op een 1 – 3 achterstand. Alleen Martijn wist (tegen Van der Kolk) zijn partij te winnen, maar de drie andere partijen gingen naar de gasten.

Na het dubbel werden de punten eerlijk verdeeld waardoor de marge van twee punten ook aan het eind van de avond op het wedstrijdformulier verscheen: 4 – 6.Martijn won tweemaal en Anne en Mattias ieder eenmaal.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Smash '70 (H) 8    5 - 37
Batfighters 3      5 - 34
Hoonhorst 2        5 - 30
's-Heerenbroek 2   5 - 23
Heino 7            5 - 16
Kampenion 8        5 - 10


De situatie van team 8 is nog niet uitzichtloos, maar het blijft zaak om punten te gaan pakken om zodoende concurrent Heino 7 nog te achterhalen. Wat dat betreft is het – mede gezien de andere uitslagen in de poule – onbegrijpelijk en jammer dat team 8 de eerste onderlinge wedstrijd in Heino met 10 – 0 verloor.
Komende vrijdag speelt team 8 de uitwedstrijd bij titelkandidaat Smash ’70 8.


5e klasse: Smash-In 4 - Kampenion 9 5 – 5
Henny Boxman 2, Alice Ringenier 1, Gerard Wessels 1 en dubbel 1


Team 9 speelde afgelopen vrijdagavond – net als team 5 – in Ens; het ontmoette daar Smash-In 4. Team 9 had Gerard Wessels, Henny Boxman en Alice Ringenier meegenomen. Smash-In 4 deed het met oud-Kampenionner Henda Boerman, Sandra van Oosten en Gerard Willems.

Na het dubbel stond het 2 – 2. Gerard moest zijn meerdere erkennen in Boerman en Alice kwam net tekort tegen Willems: 11 – 7 in de vijfde game. Daar tegenover stonden winstpartijen van Henny (tegen Van Oosten) en het dubbel Gerard/Henny tegen Boerman en Willems.Na het dubbel leek team 9 de winst naar zich toe te trekken, want van de eerste vier partijen na het dubbel werden er drie gewonnen. Het stond dus 3 – 5 na acht partijen. Helaas liet het de winst nog glippen, omdat de beide laatste partijen naar Smash-In 4 gingen. Zo eindigde de wedstrijd alsnog in 5 – 5 en dat is ook wel een terechte uitslag. Oud-Kampennioner Henda Boerman bleek te sterk; we hebben haar destijds het tafeltennis destijds toch iets te goed geleerd. Maar je kunt natuurlijk ook zeggen dat zij heel goed op een wat hoger niveau kan meekomen.
Henny pakte twee punten en Gerard en Alice ieder een. Het vijfde punt behaalden Gerard en Henny samen in het dubbel.

De tussenstand na vijf wedstrijden:
Harderwijk 5       5 - 41
DTV '84 6          5 - 29
Kampenion 9        5 - 28
Smash '70 (H) 13   5 - 24
Smash-in 4         5 - 16
Zwartsluis 5       5 - 12


Team 9 blijft bovenin meedoen, maar ziet titelkandidaat Harderwijk 5 verder weglopen. Ik denk overigens niet dat de spelers van team 9 daar minder van hebben geslapen. Team 9 gaat met DTV ’84 4 en wellicht ook nog Smash ’70 13 uitmaken wie als tweede eindigt.
Datzelfde Harderwijk 5 is as. vrijdag de eerstvolgende tegenstander in Harderwijk.


Ongelooflijke tussenklasseringen voor de seniorenteams van Kampenion halverwege het seizoen. Liefst vier teams (1, 4, 5 en 6) staan bovenaan, terwijl twee teams (3 en 7) tweede staan en nog kansrijk zijn in de strijd om het kampioenschap. Team 9 staat keurig derde en de teams 2 en 8 strijden tegen degradatie waarbij het gekke zich voordoet dat team 2 ook nog strijdt voor plaatsing voor de promotiegroep. Schreef Bredero al niet dat het kan verkeren?
Tot volgend weekend!


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Reacties  

#2 Jan Ringenier 26-03-2012 16:20
He Mattias,

Soms wordt er inderdaad bij Kampenion minstens zoveel geouwehoerd als getafeltennist! ;)
Citeer
#1 Mattias Beimers 13-03-2012 16:04
Een vergadering van 43 minuten en 52 seconden¿¿¿¿¿

Dat moet wel een hele spannende gebeurtenis zijn geweest dat het er op de seconde op aankwam 8)
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar