FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Ook in week 12 kwamen alle negen teams in actie. De dinsdagteams speelden uitwedstrijden en de vrijdagteams zorgden bij Kampenion voor de vierde ‘Super Friday’ van het seizoen. Team 1 wees Effekt ’74 met maximale cijfers terug en begint met een ruime voorsprong op nummer twee Rijssen 1 aan de promotiegroep. Team 2 kon het niet bolwerken tegen concurrent Blauw-Wit 2 en gaat juist als laatste de degradatiegroep in. Het kan verkeren. De balans was deze week positief met 6 zeges en 3 nederlagen. Ik neem de wedstrijden weer met je door.


Promotieklasse: Kampenion 1 - Effekt ’74 1 10 – 0
Jordy ten Have 3, Ton Ringenier 3, Jeroen Rotman 3 en dubbel 1


Team 1 is al vanaf de eerste wedstrijd koploper in poule B van de Promotieklasse. Sinds vorige week is het zeker van een plek in de promotiegroep waarin het samen met drie andere teams gaat uitmaken wie kampioen wordt en promoveert naar de Hoofdklasse.In de laatste wedstrijd van de eerste ronde kwam Effekt ’74 1 uit Wierden op bezoek.

Team 1 speelde weer met Ton Ringenier, Jordy ten Have en Jeroen Rotman. De gasten uit Wierden verschenen met Gert Jan Arends, Mirko Meulenbeld en Ashwin Huiskes.

In de eerste wedstrijd stonden met Ton en Arends direct de beide kopmannen tegenover elkaar. Ton had in zes wedstrijden slechts twee partijen verloren en Arends moest zich in vier wedstrijden maar eenmaal gewonnen geven. Het werd een boeiende partij waarin Ton met 3 – 1 aan de goede kant van de score bleef. De verschillen in de games waren niet groot, maar toch had je nooit het idee dat Ton de partij zou verliezen. Jordy leek hierna tegen Meulenbeld aan het kortste eind te gaan trekken. Meulenbeld liet Jordy niet in zijn spel komen en nam een 1 – 2 voorsprong, waar het eigenlijk ook al 0 – 3 had kunnen staan. Jordy ontsnapte namelijk in de tweede game. Bij koplopers zit vaak alles mee. Zo ook met Jordy, want op de een of andere manier wist hij de partij nog te winnen. Hoe dat gebeurde? Dat weet alleen Jordy Houdini, als hij het al weet. Jeroen zette zijn team daarna op een 3 – 0 voorsprong door heel eenvoudig met 3 – 0 van Huiskes te winnen. En toen Jeroen en Jordy in het dubbel met 3 – 1 Huiskes en Meulenbeld versloegen, stond het 4 – 0. Al weer een prima start dus voor team 1.

Na het dubbel trad Jordy aan tegen de sterke Arends. Via sterk spel pakte Jordy een 2 – 0 voorsprong, maar Arends vocht zich knap terug naar 2 – 2. In de beslissende game was Jordy met 11 – 9 de gelukkigste. Ton liet vervolgens Huiskes in de eerste game ontsnappen na de hele game voor te hebben gestaan. Daarna speelde Ton het tegen ‘materiaalspeler’ Huiskes slimmer en kwam hij niet meer in de problemen. Jeroen speelde daarna tegen Meulenbeld en net als Jordy had ook hij het lastig tegen deze tegenstander. Maar je raadt het al: als je koploper bent, win je dat soort partijen vaker dan je die verliest. Met 11 – 8 in de vijfde game wist Jeroen ook deze partij te winnen. En dus stond het 7 – 0.

In de achtste partij van de avond moest Jordy tegen ‘materiaalspeler’ Huiskes aantreden. In het verleden stond Jordy aan het begin eigenlijk met (tenminste) 0 – 1 achter tegen dergelijke spelers, maar ja hoe anders is het als je team al weken in een flow zit. Jordy won deze partij met 3 – 1 waardoor Jordy deze avond (als eerste) ongeslagen bleef. Daarna was het de beurt aan Jeroen om de sportieve strijd aan te binden met kopman Arends. En ook Jeroen ging dat goed af. Zijn backhand bleek vast en hij speelde het slim. Regelmatig plaatste hij de bal vanuit een backhand diagonale rally bij Arends op het gebied tussen lichaam en forehand. Daar scoorde Jeroen de nodige punten mee. De eerste twee games gingen naar Jeroen, maar Arends won overtuigend game drie. De vierde ging gelijk op. Op het moment dat je dacht dat Arends zou doorpakken, kwam Jeroen sterk terug en hij sleepte die vierde game er nog met 11 – 9 uit. Heel knap. Zo verloor de sterke Arends tegen Kampenion dus al zijn partijen. Dat zal hem volgens mij nog niet gebeurd op dit niveau. Ook Jeroen bleef dus ongeslagen vanavond; heel knap. In de laatste partij van de avond stelde Ton de maximale overwinning veilig door Meulenbeld overtuigend met 3 – 0 terug te wijzen. Daarmee volgde Ton het goede voorbeeld van Jordy en Jeroen.

Een dag later bleef Rijssen 1 in het spoor van team 1 door met diezelfde cijfers nummer laatst DTS 2 terug te wijzen. Misschien is dat een kleine tegenvaller, maar we moeten het positief benaderen. Wie had vooraf verwacht dat team 1 dit weekend geen schade zou oplopen ten opzichte van Rijssen 1, wetende dat Rijssen tegen de nummer laatst en team 1 tegen de nummer 3 zou spelen waar kopman Gert Jan Arend dit seizoen slechts 1 partij had verloren? Niemand toch?

De stand na 7 wedstrijden:
Kampenion 1       7 - 57
Rijssen 1         7 - 48
De Toekomst 3     7 - 40
Effekt '74 1      7 – 33
------------------------
Blauw-Wit 3       7 - 32
TT Zwolle 5       7 - 27
De Trefhoek 1     7 - 23
DTS 2             7 - 20


Kampenion 1, Rijssen 1, De Toekomst 3 en Effekt ’74 1 plaatsen zich dus voor de promotiegroep. Team 1 speelt daarin nog tweemaal uit en eenmaal thuis. In de laatste wedstrijd gaat het op bezoek bij de grootste concurrent: Rijssen 1. Dat is vrijwel zeker op zaterdag 21 april as. Schrijf die datum maar vast in je agenda!

Overbodig te melden dat team 1 met de 10 – 0 zege als grote favoriet aan de promotiegroep begint. Het begint met een voorsprong van 9 punten aan de laatste drie wedstrijden van het seizoen. Hoewel het eigenlijk niet meer mis kan gaan, blijft het natuurlijk wel oppassen geblazen. De tegenstanders zullen er toch op gebrand zijn om revanche te nemen voor de (ruime) nederlaag in de eerste wedstrijd. Te beginnen met de spelers van Effekt ’74 dat komende zaterdag al de gelegenheid krijgt om revanche te nemen voor de maximale nederlaag van dit weekend. De spelers zijn gewaarschuwd. En tellen zij dan niet voor twee?


Promotieklasse: Kampenion 2 - Blauw-Wit 2  4 – 6
Gertjan Wessels 2, Robin Lieftink 1 en Ralph Trip 1


Team 2 stond na zes wedstrijden laatste in poule A van de Promotieklasse. Maar de achterstand op plaats 4 die nog recht geeft op het spelen in de promotiegroep bedroeg slechts drie punten. Alles was dus nog mogelijk.

Vrijdagavond kwam Blauw-Wit 2 naar Kampen dat slechts een puntje meer verzameld had. Team 2 speelde met Robin Lieftink, Ralph Trip en Gertjan Wessels. Bij Blauw-Wit 2 stonden de namen van Robert Kole, Ton Nitert en invaller Niels Robben (team 4) op het wedstrijdformulier.

Blauw-Wit 2 is geen team waar je lekker tegen kunt spelen. Of je moet het heerlijk vinden om tegen ‘materiaalspelers’ te spelen. Eigenlijk had je geen moment het idee dat team 2 een overwinning zou pakken, laat staan een ruime. De spelers vonden geen antwoord op het materiaal en spel van Kole en Nitert. Dat is trouwens niet helemaal waar, want Gertjan speelde een prima partij tegen Kole. Ik denk dat het een van zijn beste partijen was dit seizoen. Met aanvallend spel versloeg hij Kole met 3 – 1. Gelukkig wonnen Robin, Ralph en Gertjan allen ook van invaller Robben, anders was de nederlaag ongetwijfeld hoger uitgevallen dan 4 – 6. Er zat vrijdagavond ook niet veel meer in. De enige partij die nog winst had kunnen opleveren was het dubbel, die Ralph en Robin in vijven verloren.
Gertjan pakte twee punten en Ralph en Robin ieder een.

De stand na 7 wedstrijden:
Entac 2           7 - 63
Trias 1           7 - 41
DTS 1             7 - 35
Blauw-Wit 2       7 – 30
------------------------
Effect 1          7 - 29
De Veluwe 3       7 - 28
HTTV 1            7 - 27
Kampenion 2       7 - 27


Team 2 begint als laatste aan de degradatiegroep. Het zal blij zijn dat Blauw-Wit 2 zich op de valreep plaatste voor de promotiegroep, zodat het dat team niet een tweede maal hoeft te ontmoeten. Begrijp me goed, dat heeft niets met de personen van Blauw-Wit 2 te maken, maar puur met het materiaal en spel van die spelers. De situatie is nog niet hopeloos voor team 2 – de vier teams staan binnen 2 punten van elkaar – maar het begint wel met een achterstand aan de degradatiegroep. Ook team 2 speelt nog tweemaal uit en eenmaal thuis al is dat vrijwel zeker niet ‘in hetzelfde ritme’ als team 1.
Komende vrijdag gaat team 2 in Mariënheem op bezoek bij Effect 1.


2e klasse: Kampenion 3 - Wezep 3 8 – 2
Ivan Hollander 3, Pascal Bruins 2, Dick Hoekman 2 en dubbel 1


Nu team 3 vorige week – in de zesde speelronde – de koppositie weer heeft overgenomen van Smash ’70 3, wil het natuurlijk ook kampioen worden. Wil je die kans vergroten, dan moet je regelmatig Dick Hoekman en Ivan Hollander opstellen zonder daarmee natuurlijk de andere spelers van het team te kort te willen doen. Afgelopen vrijdagavond speelden beiden en Pascal Bruins was de derde speler. Tegenstander was Wezep 3 dat met Wiebren van de Schootbrugge, Richard Hertsenberg en invaller Mike Klok (team 4) aantrad.

Team 3 speelde een prima wedstrijd. Na het dubbel stond het al 4 – 0. Daarna deed Van de Schootbrugge wat terug door Pascal in vieren terug te wijzen. Maar team 3 pakte vervolgens de draad weer op en liep uit naar 7 – 1 via zeges van Ivan (op Klok), Dick (op Hertsenberg) en Pascal (op Klok). In partij negen leek Dick tegen Van de Schootbrugge op een eenvoudige zege af te steven na tweemaal 11 – 5. Maar daarna leek het wel of Dick op de een of andere manier blokkeerde. De derde game ging nipt naar Van de Schootbrugge die vervolgens ook de vierde game wist te winnen. In de beslissende game leek Dick dan weer los, maar hij wist een aantal matchpoints niet te benutten. Van de Schootbrugge profiteerde dankbaar en kwam terug tot 10 – 10 om vervolgens de partij nog met 10 – 12 te winnen. Soms heb je van die onverklaarbare situaties in de sport. Dit was er zo een. Toch verdient Van de Schootbrugge complimenten voor de (geslaagde) inhaalactie en het vertoonde spel. In de laatste partij stelde Ivan de 8 – 2 zege veilig door Hertsenberg met 3 – 0 terug te wijzen.
Ivan bleef ongeslagen en Dick en Pascal (heel keurig) wonnen tweemaal. Het dubbel werd een prooi voor het linkshandige duo Ivan en Pascal.
Een prima 8 – 2 zege dus voor team 3.

Naderhand werd bekend dat concurrent Smash ’70 3 met ‘slechts’ 4 – 6 had gewonnen bij Leogang 1 in Nunspeet. De voorsprong van team 3 bedraagt nu 7 punten. Maar de spelers zijn gewaarschuwd als zij komende vrijdag zelf op bezoek moeten bij Leogang 1.


3e klasse: Kampenion 4 - TT Zwolle 8 3 – 7
Marijke Kramer 1, Jan Ringenier 1 en Simon vd Woude 1


Team 4 ontving vrijdagavond concurrent TT Zwolle 8. Vooraf had team 4 een voorsprong van 4 punten en het was zaak die (tenminste) vast te houden. Simon van der Woude, Marijke Kramer en Jan Ringenier moesten daarvoor zorgen. En dat moest dan gebeuren tegen Sake Elfring, Jos Bredewold en Kaz Waanders.

De start was duidelijk voor de jonge gasten uit Zwolle. Na het dubbel stond het namelijk 0 – 4. Simon was na vijf games tegen Elfring net de mindere, terwijl Marijke geen vat had op het materiaal en spel van Bredewold. Jan kwam tegen Waanders nog wel knap terug van een 0 – 2 achterstand, maar verloor de beslissende game met 8 – 11. Het dubbel was spannend, maar ook die ging naar Zwolle. Elfring en Waanders wonnen in vier spannende games van Jan en Simon.

Marijke ondervond na het dubbel ook de (slag)kracht van Elfring en dat terwijl zij zelf toch ook over de nodige slagkracht beschikt. Maar Elfring bleek vaster en completer. Ook Simon slaagde er tegen Waanders niet in om het eerste Kamper punt op het scorebord te krijgen. Na vier games stond het 2 – 2, maar in de beslissende game was de Kamper koek op. En zo stond het dus 0 – 6. Weliswaar verloor team 4 drie vijfpitters, maar je kon niet zeggen dat dit gestolen punten waren, want de jonge Zwollenaren sleepten die partijen er met aanvallend – en dus gedurfd – spel uit.
In partij zeven was het dan eindelijk zover. In een heel spannende partij was Jan nipt de gelukkigste tegen Bredewold na 11 – 8, 11 – 13, 11 – 9, 11 – 13 en 11 – 9. Marijke volgde dit goede voorbeeld en speelde een sterke partij tegen Waanders. Het was een mooie wedstrijd tussen twee aanvallend ingestelde spelers waarin Marijke met 3 – 1 wist te winnen. Jan speelde daarna zeker niet slecht tegen Elfring, maar laatstgenoemde bleek te sterk en won verdiend met 1 – 3. In de laatste partij van de avond liet Simon zien hoe je het materiaal en spel van Bredewold moet bespelen. Simon kwam geen moment in de problemen en won met 3 – 0. Simon, Marijke en Jan wonnen ieder een partij.

Na een 0 – 6 achterstand hield team 4 de schade met 3 – 7 nog enigszins binnen de perken. De zege van de Zwollenaren was verdiend, maar viel misschien een puntje te hoog uit. En dat kon aan het eind van het seizoen wel eens een heel belangrijk punt zijn. Met nog drie wedstrijden te gaan staan TT Zwolle 8 en Kampenion 4 nu gelijk waarbij het onderlinge resultaat in het voordeel van de Zwollenaren is. Zij hebben na vrijdagavond dan ook de beste papieren.
Komende dinsdagavond al speelt team 4 de ‘stadsderby’ bij ’s-Heerenbroek 1.


3e klasse: Staphorst 1 - Kampenion 5 0 – 10
Theo Hogenhorst 3, Arie Hup 3, Gerard Palland 3 en dubbel 1


Team 5 moest na een slechte serie tegen Staphorst 1 proberen de negatieve spiraal te doorbreken. Het deed dat met Arie Hup, Theo Hogenhorst en Gerard Palland. Staphorst 1 speelde met Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en invaller Stefan Scherpenisse (team 2).

Staphorst 1 bleek voor team 5 de juiste tegenstander op het juiste moment om het zelfvertrouwen weer wat op te krikken. Aan het wedstrijdformulier te zien is het geen moment spannend geweest. Aan het eind stond het 0 – 10 voor team 5 waarbij geen enkele vijfpitter is gespeeld. Vijf partijen gingen in drieën en vijf in vieren. Je kunt het dan ook bijna een ‘walk-over’ noemen. Een heerlijke wedstrijd voor het moraal. Arie, Theo en Gerard bleven eenvoudig ongeslagen.

Door de maximale zege doet team 5 toch weer bovenin mee. Het staat nu tweede en de achterstand op koploper GTC 1 bedraagt slechts twee punten. Wie had dat verwacht na de zeperd van vorige week?
As. vrijdag speelt team 5 uit bij nummer 3 Swift ’64 2.


3e klasse: Kampenion 6 - TT Zwolle 10 7 – 3
Guido Wessels 3, Danny Visscher 2, Stefan Sijbesma 1 en dubbel 1


Team 6 is koploper in poule K van de 2e klasse, al zag het vorige week concurrent Emmeloord 1 wel drie punten dichterbij komen. Vrijdagavond ontving het TT Zwolle 10. Team 6 speelde met Danny Visscher, Guido Wessels en Stefan Sijbesma. De Zwollenaren brachten Alle Ruiter, Stephanie Willemsen en Bart Feddema achter de tafel.

Het is dat TT Zwolle 10 niet wekelijks in de sterkste formatie speelt, anders was het een geduchte concurrent geweest. Met Rick van Beek, Bart Feddema en Alle Ruiter beschikt het over drie sterke 3e klassers. Maar – en dan bedoel ik niet vervelend – in het team spelen ook Stephanie Willemsen en Marinka Mittelmeijer die veel meer moeite hebben met het niveau.

Team 6 speelde een goede wedstrijd. Na het dubbel stond het op een 3 – 1 voorsprong. Danny (tegen Ruiter) en Guido (tegen Willemsen) wonnen hun eerste partij, terwijl Stefan de sterke Feddema moest feliciteren. In het dubbel waren Danny en Guido duidelijk te sterk voor Feddema en Willemsen. Na het dubbel bleven de spelers van team 6 goed presteren. Alleen Danny (na een 2 – 0 voorsprong tegen Feddema) en Stefan (tegen Ruiter) verloren nog een partij, maar de andere partijen werden vrij overtuigend gewonnen.

Guido bleef eenvoudig ongeslagen. Hij is inmiddels aan het seniorentafeltennis gewend en laat zien dat hij aan een hoger niveau toe is. Danny pakte keurig twee punten mee en Stefan snoepte een puntje mee. Het dubbel Danny/Guido zorgde voor het zevende punt.
Na afloop bleek concurrent Emmeloord 1 met 5- 5 te hebben gelijkgespeeld bij Heino 3, zodat team 6 toch weer twee punten is uitgelopen. De voorsprong bedraagt nu vier punten.
Komende vrijdag speelt team 6 uit bij Smash ’70 6 in Hattem.


4e klasse: ESV 1 - Kampenion 7 6 – 4
Jeroen Heldoorn 2 en Anja Ringenier 2; Harm Bosman 0


Team 7 kwam maandagavond al in actie in de uitwedstrijd bij ESV 1 in Elspeet. Het speelde met Harm Bosman, Anja Ringenier en Jeroen Heldoorn. ESV deed het met Jaap Pluim, B. van Ginkel en H. van Meulen (de voornamen staan helaas niet in NAS).

Dat de ene wedstrijd de andere niet is, werd deze maandagavond weer duidelijk. In Kampen eindigde de wedstrijd enkele weken geleden in een ruime 9 – 1 zege voor team 7, maar daarbij moet wel worden opgemerkt dat toen de kopman aan Elspeter kant – Pluim – niet meedeed. Maandag speelde team 7 een heel moeizame wedstrijd. De Kamper spelers hadden duidelijk moeite met de speelzaal in Elspeet. Plaats van handelen was een kantine waarin iedereen in en uit liep en dat is niet bevorderlijk voor de concentratie.
Na het dubbel stond het nog 2 – 2, maar aan het eind van de avond stond er een 6 – 4 nederlaag op het wedstrijdformulier. Anja en Jeroen wonnen ieder tweemaal. Harm had duidelijk zijn avond niet en hij had het dan ook het lastigst met de omstandigheden.

Zes van de tien partijen gingen over de volle vijf games en beide teams verdeelden die keurig. Pluim maakte voor ESV het verschil, want hij bleef ongeslagen. Anja was trouwens wel dichtbij een overwinning, maar zij wist een 0 – 2 voorsprong helaas net niet vast te houden.
Achteraf viel de schade voor team 7 opnieuw mee toen bleek dat koploper TT Zwolle 13 met 6 – 4 had verloren bij Batfighters 4. Wat een rare competitie! Nummer drie Harderwijk 4 werd zo de lachende derde na een maximale overwinning op Heino 8. Maar ik ben benieuwd wie er in deze gekke poule het laatst lacht.
Team 7 speelt komende vrijdag de uitwedstrijd bij Heino 8.


4e klasse: Kampenion 8 - Heino 7 6 – 4
Martijn Haanappel 2, Anne vd Haar 2, inv. Jentine Ringenier 1 en dubbel 1


Team 8 moet het seizoen afmaken zonder Wichert-Jan Koopman die (met redenen) heeft laten weten met onmiddellijke ingang te stoppen. Het moment is natuurlijk ongelukkig, ook al kunnen we begrip opbrengen voor zijn beslissing. Afgelopen vrijdagavond had Mattias Beimers andere verplichtingen en dus moest opnieuw een invaller worden gezocht en weer in de persoon van Jentine (reserve team 9). Team 9 speelde namelijk zelf in Dalfsen. Martijn Haanappel en Anne van der Haar waren wel namens team 8 van de partij. Heino 7 – DE concurrent in de strijd om handhaving – speelde met Arend Hofmeijer, Monique Horstman en Ismay de Jong.

Het was een heel belangrijke wedstrijd voor team 8. Het staat namelijk al het hele seizoen laatste en het enige team dat nog zou kunnen worden achterhaald is Heino 7. Dat team had vooraf acht punten meer verzameld en dus was een ruime overwinning noodzaak, wilde team 8 nog aanspraken kunnen maken op handhaving. Na het dubbel stond team 8 op een 3 – 1 voorsprong. Martijn (tegen Hofmeijer) en Anne (tegen Horstman) wonnen hun partijen overtuigend, terwijl Jentine de sterke De Jong knap tegenspel bood maar haar tegenstandster na vier games moest feliciteren. In het dubbel waren Anne en Martijn in drieën te sterk voor De Jong en Hofmeijer.

In de tweede helft hielden beide teams elkaar in evenwicht. Team 8 liep eerst uit naar 4 – 1, maar daarna kwamen de gasten terug tot 4 – 4. In de laatste twee partijen stelden Jentine (tegen Hofmeijer) en Martijn (tegen Horstman) de zege veilig: 6 – 4.

Bij de gasten was De Jong te sterk, maar dat is geen schande. Zij speelt ook jeugdcompetitie en is in de Hoofdklasse een van de betere spelers.Natuurlijk is een 6 – 4 zege te weinig om je nog veel illusies te koesteren over handhaving. Toch moet het positieve gevoel van vrijdagavond overheersen. Team 8 heeft een goede wedstrijd gespeeld en die lijn – dat gevoel – moet worden meegenomen naar de volgende wedstrijd.
Komende vrijdag speelt team 8 de uitwedstrijd tegen het sterke Batfighters 3.


5e klasse: DTV ’84 6 - Kampenion 9 3 – 7
Henny Boxman 3, Gerard Wessels 2, Alice Ringenier 1 en dubbel 1


Team 9 kan de competitie rustig en vrijuit uitspelen. Harderwijk 5 blijkt dit seizoen duidelijk te sterk. Daarachter spelen DTV ’84 6, Smash ’70 13 en team 9 om plaats 2. Afgelopen vrijdag ging team 9 in Dalfsen op bezoek bij DTV ’84 6. Het speelde weer met Alice Ringenier, Henny Boxman en Gerard Wessels. Rense Beimers is gelukkig weer op de weg terug en hij is voorzichtig aan weer begonnen met het slaan van een balletje. DTV ‘84 6 deed het met Ben van der Vegt, Peter Matenaar en Gerard Ekkelenkamp.

Na het dubbel stond het 2 – 2 tussen beide teams. Alice (tegen Van der Vegt) en Gerard (tegen Ekkelenkamp) verloren hun eerste enkelpartij. Henny (tegen Matenaar) won zijn eerste partij en Alice en Gerard wonnen samen het dubbel van Matenaar en Van der Vegt. Na het dubbel wist team 9 het verschil te maken. Het hoefde namelijk nog maar een puntje – Alice verloor van Ekkelenkamp – af te geven. En dus boekte team 9 een fraaie 3 – 7 zege op DTV ’84 6.
Henny bleef weer eens ongeslagen, Gerard pakte twee punten en Alice een. Het dubbel Alice/Gerardy zorgde voor het zevende punt.
Daarmee heeft team 9 een aardige slag geslagen in de strijd om plaats twee, vooral als we bedenken dat het in de tweede competitiehelft al twee pittige uitwedstrijden (bij aanstaand kampioen Harderwijk 5 en nu dus bij concurrent DTV ’84 6) achter de rug heeft.
Team 9 komt maandagavond al weer in actie als het op bezoek gaat bij Zwartsluis 5.


Het lijkt misschien wat eentonig, maar de teams van Kampenion blijven goed presteren. Van zo'n eentonigheid houd ik trouwens wel! Twee teams vechten tegen degradatie: de teams 2 en 8. Liefst zes teams maken nog aanspraak op de titel (1, 3, 4, 5, 6 en 7), al zijn de vooruitzichten natuurlijk niet voor ieder team even goed. Team 9 staat tweede en kan de competitie ontspannen uitspelen. Komende week spelen alle negen teams een uitwedstrijd. Aanstaand weekend hoop ik daarvan weer verslag te doen.


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Reacties  

#2 Jan Ringenier 25-03-2012 16:38
Dag Henny,

Dank voor je reactie. De kopie was moeilijk te lezen en dus heb ik - zo blijkt - verkeerd gegokt. Ik heb het inmiddels aangepast!

Greetz,
Jan
Citeer
#1 Henny 25-03-2012 13:00
Beste Jan,

Zoals gewoonlijk weer met veel plezier de wedstrijdversla gen gelezen. Echter bij het verslag van team 9 is een belangrijke correctie nodig. Ik mocht scheidsrechter zijn bij het dubbel en Alice en Gerard hebben samen het dubbelspel verdiend gewonnen.
Misschien omdat ik scheidsrechter was het briefje fout ingevuld?

Groetjes,

Henny
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar