FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


‘Eentonigheid is niet goed voor de mens’ zo zegt men. Dat kan best zo zijn, maar er is een soort van eentonigheid die mij niet zo snel verveelt en dat is het feit dat de negen seniorenteams vrijwel wekelijks voor een positieve balans zorgen. Ook deze week was het weer raak, want de negen teams zorgden voor liefst 7x winst, 1x gelijk en 1x verlies. En dan te bedenken dat alle negen teams deze week een uitwedstrijd speelden. Team 1 begon goed aan de promotiegroep in de Promotieklasse en datzelfde deed team 2 in de degradatiegroep van diezelfde klasse, al had er nog meer in gezeten. Maar er zijn (dus) meer teams die van zich deden spreken. Ik neem de resultaten weer met je door.


Promotieklasse: Effekt ’74 1 - Kampenion 1 2 – 8
Jeroen Rotman 3, Jordy ten Have 2, Ton Ringenier 2 en dubbel 1


Team 1 sloot de eerste competitieronde als koploper af met een voorsprong van 9 punten op nummer twee Rijssen 1. Het startte de promotiegroep met een uitwedstrijd op zaterdagmiddag bij Effekt ’74 1 in Wierden, dezelfde tegenstander dus als vorige week. Ton Ringenier, Jordy ten Have en Jeroen Rotman kwamen weer namens het team in actie. Effekt ’74 1 deed het met Gert-Jan Arends, Peter Waenink en Mirko Meulenbeld en dat zijn de sterkste spelers die Effekt ’74 kan opstellen.

Voordat de wedstrijd begon wisten de spelers al dat concurrent Rijssen in Lochem de punten had gedeeld met De Toekomst 3: 5 – 5. Rijssen bleek met een invaller te hebben gespeeld, omdat de sterke Gerben Otten niet beschikbaar was. Het is misschien nauwelijks voor te stellen, maar daardoor begonnen Ton, Jordy en Jeroen toch wat gespannen aan de wedstrijd. Zij legden zichzelf de druk op om het maximale eruit te halen, zodat het team nog weer enkele punten zou kunnen uitlopen. Als beide teams tegelijk spelen, of Rijssen een dag later in actie komt, hebben de spelers daar geen last van. Maar nu was het dus voor het eerst deze competitie dat Ton, Jordy en Jeroen vooraf al wisten wat de concurrent had gedaan.

Ton haalde tegen de sterke Arends niet het niveau van vorige week. Het was ditmaal Arends die zonder veel problemen met 3 – 1 won. Daarna speelde Jordy een spannende partij tegen Waenink, de enige speler die er vorige week niet bij was. De eerste game ging nog naar Jordy, maar de drie erna waren – met telkens twee punten verschil – voor Waenink. Zo stond team 1 dus op een 2 – 0 achterstand. Jeroen verloor vervolgens de eerste game van Meulenbeld, maar kwam daarna op stoom en won alsnog met 1 – 3. Daarmee en daarna was voor team 1 de ban gebroken. In het dubbel bonden Jeroen en Jordy de sportieve strijd aan met Arends en Waenink. Ook dit werd een spannende partij die met 6 – 11, 11 – 6, 11 – 7 en 17 – 15 naar team 1 ging. De stand was dus weer gelijk: 2 – 2.

De spelers van team 1 konden nu meer ontspannen spelen. En dat gebeurde dan ook. Ton verloor de eerste game van Waenink, maar was daarna los en bracht zijn team voor het eerst op voorsprong. Jeroen bleek daarna wel in staat om de sterke Arends te verslaan, al had hij daar wel een vijfpitter voor nodig. Maar ook hij was los, wat hij vooral in de beslissende game liet zien. Jordy was daarna tegen Meulenbeld het gelukkigst met 12 – 10 in de vijfde game. Zo stond het dus ‘ineens’ 2 – 5 voor team 1.

En Jeroen, Ton en Jordy gingen door; zij roken hun kans. Eerst versloeg Jeroen tegenstander Waenink in vieren waarna Ton slechts drie games nodig had tegen Meulenbeld. In de laatste partij van de middag kwam Jordy tegen kopman Arends met 0 – 2 achter, maar hij bleef knokken voor een beter resultaat en vocht zich terug in de partij. Via twee nipt gewonnen games kwam hij weer langszij waarna de tegenstand van Arends leek gebroken, of wellicht was Jordy helemaal los. Dat kan natuurlijk ook. Hij bepaalde in ieder geval de eindstand op 2 – 8 en dat is een prachtige overwinning voor team 1.

Door deze zege en de puntendeling van Rijssen bedraagt de voorsprong van team 1 nu 12 punten. En dat met nog twee wedstrijden te gaan. Team 1 kan in de volgende wedstrijd de titel al veilig stellen als het niet meer dan een puntje van die voorsprong prijs geeft.
De stand:
Kampenion 1     8 - 65
Rijssen 1       8 - 53
De Toekomst 3   8 - 45
Effekt '74 1    8 - 35


Jeroen was ditmaal de man van de wedstrijd. Hij bleef ongeslagen; Jordy en Ton pakten ieder twee punten. Dat tekent direct de kracht van het team. De ene week is Ton de sterkste, de andere week Jordy en nu dus Jeroen. Wat een weelde om over zulke spelers te kunnen beschikken die elkaar in kracht nauwelijks ontlopen. Bovendien blijkt het dubbel dit seizoen vrijwel onverslaanbaar. Het feit dat team 1 een driemansteam is en dus geen zwakke spelers kent, betaalt zich dit seizoen duidelijk uit. Klasse heren!


Promotieklasse: Effect (M) 1 - Kampenion 2 3 – 7
Robin Lieftink 3, Gertjan Wessels 3 en Ralph Trip 1


Team 2 sloot de eerste competitieronde juist af als laatste en komt dus in de degradatiegroep uit. Gelukkig is de situatie nog niet onoverkomelijk, want de achterstand op de nummer 1 van de degradatiegroep, Effect (M) 1 uit Marienheem, bedraagt slechts twee punten. En vrijdagavond ging team 2 op bezoek bij datzelfde Effect. Het speelde met Ralph Trip, Robin Lieftink en Gertjan Wessels. Bij Effect 1 ontbak kopman Rob Bertholee en dat kwam voor team 2 heel goed uit. Paul Rouhof, Gert Machiels en invaller Jacqueline Jansman (team 2) moesten het doen.

Helaas heb ik geen wedstrijdformulier ontvangen en dus doe ik het maar met de informatie vanuit NAS via de website van de NTTB Oost. Na het dubbel stond het 2 – 2. Ralph verloor toch wel wat verrassend van Rouhof en ook het dubbel Ralph / Robin verloor verrassend. Machiels en Rouhof bleken te sterk. Robin (tegen invaller Jansman) en Gertjan (tegen Machiels) wonnen wel hun eerste partij.

Na het dubbel ging het wel wat beter met team 2. Robin en Gertjan behielden deze avond hun ongeslagen status, terwijl Ralph nog eenmaal won en verloor. Zo behaalde team 2 een 3 – 7 zege.

Natuurlijk is dat een goede en belangrijke zege, maar gezien de opstelling van Effect had het toch zeker een puntje meer moeten pakken. Dan was het spekkoper geweest in de eerste ronde van de degradatiegroep. Nu blijft het spannend, getuige onderstaande stand:
Kampenion 2     8 - 34
HTTV 1          8 - 33
Effect 1        8 - 32
De Veluwe 3     8 - 32


Ook team 2 komt komende week niet in actie. Op zaterdag 14 april speelt het de uitwedstrijd bij De Veluwe 3. Als het die wedstrijd zonder (al teveel) kleerscheuren doorkomt, behoudt het goede kansen om zich te handhaven in de Promotieklasse.


2e klasse: Leogang 1 - Kampenion 3 2 – 8
Ivan Hollander 3, Dick Hoekman 2, Nick Kuipers 2 en dubbel 1


Team 3 ligt op titelkoers. Na de tweede zege op concurrent Smash ’70 3 van enkele weken geleden wil het zich het kampioenschap niet meer laten ontfutselen. Afgelopen vrijdagavond ging het in Nunspeet op bezoek bij nummer laatst Leogang 1. Het speelde met Ivan Hollander, Dick Hoekman en Nick Kuipers. Leogang 1 deed het met Johan Wiebenga, Rin van Dijk en invaller Gerjan Karssen (team 2).

Het is niet vervelend bedoeld, maar bij Leogang is eigenlijk alleen Rin van Dijk 2e klas waardig. Johan Wiebenga en Koos Dorst – die overigens nauwelijks in actie komt – komen tekort. Dit bleek vrijdagavond ook weer. Team 3 behaalde een overtuigende 2 – 8 zege en de twee punten van Leogang kwamen op naam van Van Dijk. Dick (voor de tweede maal dit seizoen) en Nick moesten Van Dijk feliciteren.
Bijna verloor Dick ook nog van Wiebenga, maar hij wist nog terug te komen van een 2 – 0 achterstand en ontsnapte met 10 – 12 in de vijfde game. Ivan is deze avond niet of nauwelijks in de problemen geweest. Hij was zelf eigenlijk zijn grootste tegenstander, want hij had af en toe moeite om de concentratie vast te houden. Nick pakte keurig twee partijen mee en datzelfde deed Dick dus. Het dubbel Ivan/Nick zorgde voor het achtste punt.

De 1e klasse lonkt voor team 3. Maar het is er nog niet, want Smash ’70 3 won afgelopen week met maximale cijfers van Heino 2, zodat de voorsprong van team 3 nog vijf punten bedraagt. Nog twee wedstrijden de concentratie vasthouden en dan moet het de titel toch kunnen veilig stellen.Op vrijdag 13 april as. komt Heino 2 op bezoek.


3e klasse: ’s-Heerenbroek 1 - Kampenion 4 1 – 9
Simon van der Woude 3, Jan Ringenier 3, Marcel Makkink 2 en dubbel 1


Team 4 moest zich dinsdagavond zien te herstellen van ‘het tikkie’ dat het vorige week van concurrent TT Zwolle 8 kreeg. Dat moest dan gebeuren in de ‘stadsderby’ tegen ’s-Heerenbroek 1. Op voorhand geen gemakkelijke opgave, want dat team had TT Zwolle 8 op 5 – 5 gehouden.

Namens team 4 kwamen Simon van der Woude, Marcel Makkink en Jan Ringenier in actie. Tegenstander ’s-Heerenbroek 1 deed het met Jan Plette, Cees Terlouw en Erwin Post.

Simon bleef ongeslagen in zijn drie enkelpartijen, maar vraag niet hoe. In zijn eerste partij tegen Plette kwam hij geen moment in de problemen en ook de tweede partij tegen Terlouw won hij vrij overtuigend. Maar tegen Post leek het lange tijd mis te gaan. Laatstgenoemde speelde het slim en liet Simon niet in zijn spel komen. Post nam een 2 – 0 voorsprong en had ook winstkansen in de derde game. Maar op de een of andere manier sleepte Simon die er nog met 9 – 11 uit. Daarna kwam Simon langzaam maar zeker in zijn spel en wist hij ook de vierde en vijfde game nog te winnen.

Marcel had ongeveer het omgekeerde. In zijn eerste partij tegen Terlouw won hij de eerste game nog vrij overtuigend, maar daarna had hij steeds minder vat op het spel van Terlouw. De (spannende) tweede game bleek achteraf het keerpunt te zijn. Die ging namelijk met 13 – 11 naar Terlouw die vervolgens ook de derde en vierde game wist te winnen. Tegen Post speelde Marcel beter en die partij won hij met 1 – 3. In de laatste partij tegen Plette speelde Marcel zijn beste wedstrijd. Met goed spel versloeg hij Plette met 1 – 3.

Jan kwam deze avond niet in de problemen. Zijn lastige service bezorgde hem letterlijk en figuurlijk een voorsprong. Eerst versloeg hij Post met 0 – 3, al had hij het in de eerste twee games zeker niet gemakkelijk. In zijn tweede partij wees hij naamgenoot Plette met duidelijke cijfers terug en in de derde partij tegen Terlouw moest hij weliswaar – mede door enkele servicefouten – een game inleveren, maar de andere drie games won hij met ruime cijfers.

Door slim te serveren en te spelen bleven Simon, Marcel en Jan keurig overeind bij een niet te onderschatten tegenstander. De verdere details daarbij laat ik achterwege, want ik wil de concurrentie uit Zwolle – die de eerstvolgende tegenstander van ’s-Heerenbroek is – niet wijzer maken dan nodig. 
Simon en Jan bleven ongeslagen en Marcel won tweemaal. Marcel en Simon wonnen samen ook het dubbel.
TT Zwolle 8 won met dezelfde cijfers van Dronten '74 2 en dus blijven team 4 en de Zwollenaren gezamelijk bovenaan staan.
Team 4 speelt op vrijdag 13 april thuis tegen Wijhe 1.


3e klasse: Swift ’64 2 - Kampenion 5 5 – 5
Arie Hup 2, Gerard Palland 2 en Hans van den Berg 1


Team 5 leek na de ruime thuiszege tegen GTC 1 afgeschreven voor de titel, maar haakte vorige week toch onverwachts weer aan via een maximale zege op Staphorst 1. Afgelopen vrijdag ging het op bezoek bij Swift ’64 2. Het deed dat met Hans van den Berg, Gerard Palland en Arie Hup. Swift ’64 2 speelde in de vertrouwde samenstelling: Henk Vos, Tjitse Ritsema en Trudie Remijnse.

Het werd een wedstrijd met een enigszins vreemd verloop. Na het dubbel stond het 2 – 2. Hans verloor nipt van Vos, maar Gerard (tegen Ritsema) en Arie (tegen Remijnse) brachten hun team op voorsprong. In het dubbel wonnen Gerard en Hans de eerste game, maar de volgende drie gingen naar Ritsema en Vos.

Na het dubbel demarreerde Swift ’64 2 naar 5 – 2. Hans verloor opnieuw nipt; nu van Ritsema, terwijl Arie weinig kans had tegen ‘angstgegner’ Vos. Gerard verloor vervolgens voor de tweede maal dit seizoen van Remijnse. De spelers van team 5 bleven vechten voor een beter resultaat en dat wierp vruchten af. Arie (tegen Ritsema), Hans (ditmaal wel een vijfpitter winnend tegen Remijnse) en Gerard (tegen Vos) bracht hun team langszij. Zo eindigde de wedstrijd alsnog in 5 – 5.
Arie en Gerard wonnen ieder tweemaal en Hans snoepte een puntje mee.

Omdat koploper GTC 1 met 8 – 2 won van Smash-In 2, bedraagt de achterstand van team 5 nu vijf punten. En dat met nog twee wedstrijden te spelen. Normaal gesproken is het gedaan, maar wat is normaal in deze poule?
Team 5 komt komende week al in actie. As. dinsdag ontvangt het Vined 3.


3e klasse: Smash ’70 7 - Kampenion 6 3 – 7
Danny Visscher 3, Jelmer van der Veen 2 en Stefan Sijbesma 2


Team 6 staat al enkele weken brutaal op kop in poule K van de 3e klasse. Maar het speelt de laatste drie wedstrijden van het seizoen wel uit. Te beginnen met die van afgelopen vrijdagavond in Hattem tegen Smash ’70 7. Team 6 speelde ditmaal met Danny Visscher, Jelmer van der Veen en Stefan Sijbesma. Smash ’70 7 deed het met Simon van Halm, Wim van Selling en Gert Visscher.

Ook hier stond het na het dubbel 2 – 2. Danny won weer eens een hangpartij; Tegen Van Halm was hij met 8 – 11 in de vijfde game de gelukkigste. Dit gebeurt hem – dat moet gezegd – wel vaak dit seizoen. Mentaal zit het dus wel goed bij Danny. Jelmer volgde dit goede voorbeeld door Van Selling na een 0 – 2 achterstand met 3 – 2 te verslaan. Stefan verloor vervolgens in vieren van Visscher waarna ook het dubbel met 3 – 1 naar Hattem ging. Van Halm en Visscher bleven Danny en Jelmer de baas.

Drie partijen later stond het 3 – 4. Danny versloeg Van Selling overtuigend, terwijl Stefan met 12 – 14 in de vijfde game het gelukkigst was tegen Van Halm. Jelmer verloor ditmaal een hangpartij. Nu was Visscher de gelukkigste met 11 – 8 in de vijfde game. Wat zagen we veel gelukkige mensen deze avond!De laatste drie partijen gingen alle naar team 6. Stefan wees Van Selling met 3 – 0 terug waarna marathon man Danny weer eens een vijfpitter speelde. En ook ditmaal sloot hij die als winnaar af. Met 8 – 11 in de vijfde game won hij het onderonsje van de die avond nog ongeslagen spelers die beiden luisteren naar de naam Visscher. In de laatste partij van de avond was Jelmer in drieën te sterk voor Van Halm, zodat team 6 opnieuw een keurige 3 – 7 zege boekte.
Danny bleef ongeslagen en Jelmer en Stefan pakten ieder twee punten.

Omdat concurrent Emmeloord 1 niet verder kwam dan een puntendeling bij TT Zwolle 10, heeft team 6 de voorsprong vergroot tot 6 punten. Op de laatste wedstrijddag is het Emmeloord 1 – Kampenion 6, maar daarvoor – op donderdag 12 april – speelt team 6 eerst nog bij Heino 3. En de eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste.


4e klasse: Heino 8 - Kampenion 7 4 – 6
Harm Bosman 3, Marco Ilbrink 2 en dubbel 1; inv. Alice Ringenier 0


Ook team 7 heeft nog titelkansen. Het is namelijk met Harderwijk 4 en TT Zwolle 13 in een strijd om de titel verwikkeld. Afgelopen vrijdag ging het op bezoek bij Heino 7. En dan is het natuurlijk jammer wanneer je met een invaller moet spelen. Anja Ringenier moest werken en Jeroen Heldoorn meldde vrij laat niet beschikbaar te zijn. Harm Bosman en Marco Ilbrink waren dat wel en uiteindelijk werd Alice Ringenier bereid gevonden om in te vallen. Heino 8 deed het met Vincent Schuurman, Johan Lute en Mike Klink.

En ook hier stond het 2 – 2 na het dubbel. Harm bleek nipt de sterkste na vier spannende games tegen Schuurman. Marco moest zich met 10 – 12 in de vijfde game gewonnen geven tegen Lute en Alice speelde tegen Klink ‘de spiegelpartij’ van de eerste partij van Harm. In vier spannende games was Klink net te sterk. In het dubbel brachten Harm en Marco hun team langszij door vierde speler Fuselier en Klink in vieren te verslaan.

Ook na het dubbel bleef het gelijk op gaan. De vier partijen erna ‘eindigden opnieuw in 2 – 2’, zodat het na acht partijen 4 – 4 stond. In de laatste twee partijen wist team 7 dan alsnog het verschil te maken. Eerst was Harm te sterk voor Klink en in de laatste partij presteerde Marco het om na twee kansloos verloren games tegen Lute alsnog in vijven te zegevieren. Team 7 won dus alsnog met 4 – 6.

Achteraf gezien is het dan extra zuur dat het team met een invaller heeft moeten spelen. Anders had de uitslag zo twee punten hoger kunnen uitvallen. Punten die het prima had kunnen gebruiken in de titelstrijd.Harm bleef ongeslagen in Heino en Marco won twee partijen. Samen wonnen zij ook het dubbel. Alice bleef puntloos, maar was toch (tenminste) € 6,50 waard. Dat is het bedrag van de boete die een team krijgt als het onvolledig aantreedt.
Naderhand bleek dat koploper Harderwijk 4 de punten had gedeeld met Batfighters 4 dat met de niet te kloppen Van der Spek aantrad. Chapeau! TT Zwolle 13 versloeg ESV 1 met 7 – 3, zodat de stand bovenin er nu als volgt uitziet:
Harderwijk 4    8 - 50
TT Zwolle 13    8 - 49
Kampenion 7     8 - 46


Komende dinsdag al komt team 7 weer in actie als het met TT Zwolle 13 een concurrent voor de titel ontvangt. Twee weken later komt dan de huidige koploper Harderwijk 4 op bezoek. Team 7 is nog niet uitgeschakeld.


4e klasse: Batfighters 3 - Kampenion 8 8 – 2
Martijn Haanappel 2; Mattias Beimers 0 en inv. Jentine Ringenier 0


Ook team 8 kende personele problemen. Zoals bekend is Wichert-Jan Koopman gestopt met competitie spelen. Verder was Anne van der Haar vrijdagavond verhinderd. Jentine Ringenier was bereid gevonden om in te vallen. Mattias Beimers en Martijn Haanappel waren wel beschikbaar namens team 8. Batfighters 3 bracht Piet Tadema, Hettie Kamphorst en Gerrit van der Poll achter de tafel.

Zoals verwacht – team 8 staat immers al het hele seizoen afgetekend laatste – kende team 8 een moeizame avond in Elburg. Na het dubbel stond het al op een 4 – 0 achterstand. Alleen Martijn was vrij dichtbij een overwinning in zijn partij tegen Kamphorst. Hij kwam van een 2 – 0 achterstand terug, maar had in de beslissende game zijn kruit verschoten.

De eerste twee partijen na het dubbel gingen in drieën naar Batfighters waarna diezelfde Martijn wat wist terug te doen. Hij won knap in vieren van Van der Poll. De partijen 8 en 9 gingen weer vlot naar Batfighters 3, maar Martijn bekroonde zijn sterke spel die avond met een tweede zege. Ditmaal won hij een vijfpitter en wel tegen Tadema.Team 8 verloor dus met 8 – 2. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er ook niet veel meer inzat. Batfighters 3 was gewoon te sterk. Knap was het dat Martijn tweemaal wist te winnen. Mattias en Jentine kwamen niet in de buurt van een zege.

Gek genoeg is team 8 nog steeds niet helemaal kansloos in de strijd om handhaving. Concurrent Heino 7 verloor namelijk met dezelfde cijfers van ’s-Heerenbroek 2 en het ontmoet in de laatste twee wedstrijden nog de nummers 1 en 2: Smash ’70 8 en Batfighters 3. Team 8 ontvangt op vrijdag 13 april as. nog nummer 3 Hoonhorst 2 en gaat de week erna nog op bezoek bij nummer 4 ’s-Heerenbroek 2. Maar het moet in die twee wedstrijden nog liefst 7 punten goed maken. Dat lijkt haast hopeloos, maar zo lang het ‘wiskundig gezien’ mogelijk is, moeten de spelers ervoor blijven strijden.


5e klasse: Zwartsluis 5 - Kampenion 9 1 – 9
Henny Boxman 3, Gerard Wessels 3, Alice Ringenier 2 en dubbel 1


Team 9 kwam afgelopen maandagavond al in actie in de uitwedstrijd bij Zwartsluis 5. Het speelde opnieuw met Alice Ringenier, Henny Boxman en Gerard Wessels. Zwartsluis 5 deed het ditmaal met Anne de Jong, Jan Booij en Mark Smit.

Hier stond team 9 na het dubbel op een comfortabele 0 – 4 voorsprong. Alice won een hangpartij tegen De Jong, terwijl Henny (tegen Booij) en Gerard (tegen Smit) eenvoudige zeges boekten. Het dubbel werd een prooi voor Alice en Henny die in vieren de baas waren over Booij en De Jong.In de eerste partij na het dubbel speelde Alice een tweede hangpartij die zij ditmaal verloor; Booij was met 11 – 7 in de beslissende vijfde game de sterkste. Daarna stond team 9 echter geen punt meer af. Driemaal gebeurde dat via een zege in straight games en tweemaal via een overwinning in vieren.

Zo behaalde team 9 een mooie 1 – 9 overwinning op Zwartsluis 5 en lijkt het daarmee definitief beslag te leggen op plaats twee, op ruime afstand van Harderwijk 5 dat deze week de titel veilig stelde. Felicitaties aan de spelers van Harderwijk 5.
Henny en Gerard bleven ongeslagen en Alice won tweemaal. Alice en Henny schreven samen ook het dubbel op hun naam.
Team 9 komt - net als de andere dinsdagteams 5 en 7 - as. dinsdag weer in actie als het Smash ’70 13 ontvangt.


Prima prestaties dus opnieuw deze week van de seniorenteams. De teams zijn dan ook bezig aan een prima seizoen. Met nog twee wedstrijden te gaan hebben de volgende teams nog titelkansen waarbij het ene team er uiteraard beter voorstaat dan het andere: de teams 1, 3, 4, 6 en 7. Ook team 5 is nog niet helemaal uitgeschakeld, maar hier is de achterstand wat groter op plaats 1. Team 9 wordt vrijwel zeker tweede. Team 2 heeft nog alle kansen om zich in zijn debuutseizoen in de Promotieklasse te handhaven en eigenlijk staat alleen team 8 op dit moment op een afgetekende laatste plaats. Komende week komen alleen de dinsdagteams 5, 7 en 9 in actie en wel in de eigen hal. De andere teams spelen de week erna pas weer. Tot volgende week!


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar