FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Zoals hier al eerder aangegeven, is Kampenion 1 als eerste geëindigd in poule F van de bekercompetitie. Dat betekende dat het in de achtste finale volgens schema in een uitwedstrijd de nummer twee van poule C zou treffen. Afgelopen weekend werd duidelijk dat De Trefhoek 1 uit Almelo in die poule - achter DTS 3 - als tweede is geëindigd. En dus moet Kampenion 1 in die achtste finale op bezoek bij De Trefhoek 1.


Als datum voor de ontmoeting in Almelo stond oorspronkelijk vrijdag 15 juni gepland. Omdat echter op donderdag 14 juni een afvaardiging van Kampenion naar Pápa (Hongarije) vertrekt - waaronder een behoorlijk aantal spelers van het 1e bekerteam - is in goed overleg met De Trefhoek een nieuwe datum overeengekomen: dinsdag 12 juni as. Dank aan de gastheren uit Almelo voor de bereidwillige medewerking om een nieuwe speeldatum te zoeken!

Natuurlijk mogen we van de jongste spelers van het team - Gert-Jan de Lange, Stefan Sijbesma en Guido Wessels - niet vragen om op een doordeweekse avond mee naar Almelo te gaan. Verder heeft Ralph Trip die avond trainingsverplichtingen. Daarom wordt het team samengesteld uit vier van de volgende vijf personen: Jan Beks (3e klasse), Ivan Hollander (2e klasse), Gerard Palland (3e klasse), Jan Ringenier (3e klasse) en Ton Ringenier (promotieklasse). Op de website van De Trefhoek las ik dat dat De Trefhoek 1 aantreedt met Daniel Gelician (promotieklasse), Harry Wanschers (promotieklasse), Rob Kienhuis (3e klasse) en Raoul Reink (3e klasse).
Dat betekent dat een aantal wedstrijden met een 0 - 0 stand begint. De spelers uit de 3e klasse beginnen tegen spelers uit de promotieklasse met een voorsprong van 5 - 0 aan iedere game.

Hoewel niet wordt verwacht dat als gevolg van dit bericht auto's vol Kampenionners op dinsdagavond 12 juni naar Almelo zullen afreizen, leek het mij toch goed om hiervan melding te maken op de website.

Kort na dinsdag 12 juni hoop ik verslag te doen van de bekerwedstrijd De Trefhoek 1 - Kampenion 1.


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar