FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Ook bij de jeugd had Kampenion teams ingeschreven voor de bekercompetitie. Binnen de vereniging hadden nog zoveel jeugdspelers trek in een verlenging van het seizoen dat liefst drie teams konden worden ingeschreven. Van de drie teams wist alleen team 2 zich te plaatsen voor de volgende ronde. De teams 1 en 3 zijn uitgeschakeld.Team 1 kwam uit in een poule van vier teams waarin alleen de nummers 1 en 2 zich plaatsten voor de kwartfinales. Namens team 1 kwamen Bertin Bos, Niek ten Brinke, Orhan Tozan, Ali-Imran Ugurlu en Guido Wessels in actie (invallers niet meegerekend). Als Landelijk B-speler moest Guido vrijwel altijd met een heel ruime achterstand aan iedere game beginnen. Toch wist hij nog zijn partijtjes mee te pakken. Team 1 eindigde als derde. Het speelde gelijk tegen Emmeloord, won ruim van Smash '70 1, maar verloor met ruime cijfers van Trias 1. Trias 1 en Smash '70 1 gaan hier door.

Team 3 bestond uit 5e klassers en wp-klassers: Rik ten Caat, Jasper Lambregtse, Matthias van der Molen en Jomar Schilder (invallers niet meegerekend). Dat betekent dat de spelers meestal met een ruime voorsprong begonnen aan een game, maar vaak het antwoord schuldig moesten blijven op het servicegeweld van spelers uit hogere klassen. Toch hebben de spelers hier veel van geleerd en gelukkig lagen zij niet wakker van de drie nederlagen en een gelijkspel. In deze poule gaan Swift (D) 1 en Entac 1 door naar de kwartfinale.

Team 2 kwam - net als team 3 - uit in een poule van vijf teams waarvan de eerste drie zouden doorgaan. Het team won driemaal en het liep eenmaal tegen een forse nederlaag aan. Het won van Effekt '74 1 - dat toch nog ruim als eerste eindigde - Swift (D) 2 en Smash 2000 1 en het verloor met ruime cijfers van Torenstad 1.
Het team bestaat uit Matthieu van den Berg (5e klasse), Roelard Bos (4e klasse), Ditmar van Dorp (4e klasse), Thomas Niemeijer (1e klasse) en Wim Tillema (Hoofdklasse). Effekt '74 1 (eerste), Torenstad 1 (tweede) en Kampenion 2 (derde) gaan hier door naar de kwartfinale.

Team 2 speelt in de kwartfinale een uitwedstrijd tegen de nummer 1 van poule A. Afgelopen weekend werd bekend dat dit Entac 1 uit Enschedé is geworden. Dat team was
in de poule tegenstander van team 3. De kwartfinalewedstrijd wordt as. zaterdag (9 juni) in Enschedé gespeeld.
Ik hoop hier in het weekend kort even op terug te komen.


Jan Ringenier
wedstrijdsecretariaat
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar