De bekercompetitie bij de jeugd was afgelopen weekend gevorderd tot de kwartfinales. Kampenion 2 was één van de acht teams die zich voor die kwartfinales hadden weten te plaatsen. Het speelde afgelopen zaterdag in Enschedé tegen Entac 1. Wie zou zich weten te plaatsen voor de halve finale?


Team 2 speelde zaterdagmiddag met Wim Tillema (Hoofdklasse), Roelard Bos (4e klasse), Ditmar van Dorp (4e klasse) en Matthieu van den Berg (5e klasse). Van tegenstander Entac 1 heb ik verder geen gegevens. Tijdens de wedstrijd werd in ieder geval duidelijk dat het gastteam duidelijk te sterk was voor Kampenion 2. Entac 1 won namelijk met 14 - 4 en is dan ook zonder meer zeer verdiend halve finalist. Felicitaties aan de spelers van Entac 1.

Namens team 2 wonnen Roelard Bos en Ditmar van Dorp ieder 2 punten. Matthieu van den Berg en Wim Tillema kwamen niet tot winst en ook de beide dubbels gingen verloren.
Toch kunnen de spelers van team 2 terugkijken op een leuk en geslaagd bekertoernooi. Verder zijn de spelers nog enkele weken nuttig bezig geweest, want zij zijn toch nog vijfmaal in actie kunnen komen!

Met team 2 is dus ook de laatste vertegenwoordiger van Kampenion uit het jeugdbekertoernooi verdwenen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer rekenen op een ruime deelname van jeugdcompetitiespelers. Met drie teams in de jeugdbekercompetitie was onze vereniging het best vertegenwoordigd. En dat is toch ook wel aardig om te vermelden. Wellicht tot volgend jaar!


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretariaat
Kampenion