FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In de week van maandag 17 september kwamen alle negen seniorenteams weer in actie, maar nu op vreemde bodem. Voor het eindresultaat bleek dit niet zoveel uit te maken, want zes teams kwamen tot winst, eenmaal was er een puntendeling en tweemaal een nederlaag. Daarbij moet worden opgemerkt dat die beide nederlagen tegen titelkandidaten werden geleden. Opnieuw een goede week dus. Ik neem de wedstrijden weer met je door.


Hoofdklasse     TT Zwolle 3        -    Kampenion 1            4 – 6
Ton Ringenier 3, Jordy ten Have 2 en Jeroen Rotman 1


Na de prima overwinning in de eerste wedstrijd op De Veluwe 2 ging team 1 vrijdagavond in Zwolle op bezoek bij TT Zwolle 3. Dat team eindigde het afgelopen seizoen na zeven wedstrijden als eerste in de Hoofdklasse, maar presteerde vervolgens in de promotiegroep beneden de maat waardoor het uiteindelijk tegenvallend als vierde eindigde. Opnieuw een sterke tegenstander dus voor team 1.

Team 1 speelde weer in de vertrouwde opstelling met Ton Ringenier, Jordy ten Have en Jeroen Rotman. TT Zwolle 3 deed het met Remco Diele, Marc Noorda en Robin Wildeman. Een zeer geroutineerd team dus.

Aardig om te vermelden is dat TT Zwolle eindelijk in een omgeving speelt dat zij verdient. Vriend en vijand waren het er al lange tijd over eens dat het onbegrijpelijk is dat een vereniging met zoveel leden in een dergelijke accommodatie moest spelen. Maar gelukkig voor onze Zwolse sportvrienden kon na het voorjaarsseizoen eindelijk worden verbouwd. Voor, in en na de zomervakantie is er heel wat werk verzet - - door professionals, maar vooral door vrijwilligers – om ervoor te zorgen dat de verbouwde accommodatie voor de start van de competitie klaar zou zijn. En dat is gelukt.
Het resultaat mag er zijn. De speelzaal ziet er prima uit. Het plafond is hoger, de speelzaal is wat groter geworden en is bovendien heel licht en last but not least zijn ook de kleedkamers en de sanitaire voorzieningen verbeterd. Zo heeft TT Zwolle eindelijk een accommodatie die het verdient. Proficiat!

Dan de wedstrijd. De eerste partij ging direct tussen de beide kopmannen: Ton en Remco. Laatstgenoemde loopt al een tijdje mee en heeft ook lange tijd landelijk gespeeld. Kortom, een speler die de klappen van de zweep op tafeltennisgebied kent. Ton heeft nog niet landelijk gespeeld, maar moet op afdelingsniveau met de beteren kunnen meekomen. Dat bleek ook weer in deze partij. Weliswaar nog niet in de 1e game die met ruime cijfers naar Remco ging, maar wel erna. Ton speelde het spelletje goed, pakte de korte service van Remco direct aan met een backhandflip, varieerde zijn eigen service goed en koos ervoor om de aanval wat trager op te zetten dan normaal. Hij won de 2e en 3e game met 7 – 11, maar moest de vierde met 12 – 10 aan Remco laten. In de beslissende game stond Ton vanaf het begin aan de goede kant van de score en hij gaf de zege niet meer uit handen. Opnieuw een prima zege op een sterke tegenstander: 0 – 1.
In de partij tussen Jordy en Marc waren de rally’s spaarzamer. Marc beschikt over een sterke service waardoor hij of direct, of kort daarna hoopt te scoren. Het was dan ook geen toeval dat de kortere slagenwisselingen meestal naar Marc gingen en de langere naar Jordy. Vooral in de eerste helft van de partij – zo t/m de 3e game – zocht Jordy naar het antwoord op de service van Marc; het stond toen 2 – 1 voor Marc. Daarna had hij er beter het oog in en wist hij de partij nog te kantelen: 0 – 2.
Jeroen mocht daarna aantreden tegen Robin, een tegenstander waartegen Jeroen nog nooit had gespeeld. In de partij gooide Jeroen direct alle remmen los waarmee hij – met alle respect – Robin overpowerde. Laatstgenoemde kwam niet onder de druk uit en leed eigenlijk een kansloze 0 – 3 nederlaag. Een prima zege van Jeroen: 0 – 3.
In het dubbel namen Jeroen en Jordy het op tegen Remco en Robin. In deze partij kwamen J+J er eigenlijk niet aan te pas tegen R+R. Zij wisten nog wel een game mee te pakken, maar winst in deze partij zat er geen moment in: 1 – 3.

Na het dubbel nam Ton het op tegen Marc, een voor Ton lastige tegenstander en waarvan hij ook wel heeft verloren. Maar Ton liet zien te zijn gegroeid ten opzichte van een aantal jaren geleden. De 1e game ging met ruime cijfers naar Ton, maar daarna wist Marc het evenwicht wat te herstellen. Toch kon hij niet voorkomen dat de 2e en 3e game met nipte cijfers naar Ton gingen: 1 – 4.
Jeroen moest het daarna opnemen tegen Remco. In de 1e en 2e game gaf Jeroen prima partij en bleef hij knap in het spoor van Remco. In de 3e game was het krachtsverschil groter en trok Remco de partij soeverein naar zich toe. Daar moet Jeroen zich trouwens niet blind op staren. Integendeel; hij speelde een goede partij en zeker de 1e en 2e game. Zo bracht Remco zijn team op 2 – 4.
Het was toen aan Jordy om te proberen tegen Robin de marge weer op drie te brengen. Het werd een wat vreemde partij waarin Robin aanviel en Jordy vooral verdedigde en counterde. Daarbij had hij af en toe ook nog eens het geluk aan zijn zijde. Hoewel het krachtsverschil niet groot was, won Jordy met 0 – 3 waarbij hij de games telkens met minimaal verschil won: 2 – 5.

Dan de partij tussen Jeroen en Marc. Net als in zijn eerste partij tegen Robin ging Jeroen als een speer van start. De 1e en 2e game gingen dan ook met 6 – 11 naar Jeroen. Niemand – oké Paul, bijna niemand – gaf op dat moment nog een eurocent voor de kansen van Marc. Maar zie, Marc vocht zich knap terug. Hij wist de service van Jeroen actief aan te pakken, terwijl omgekeerd Jeroen weinig vat op de van Marc had. Marc buitte dit knap uit en kwam terug tot 2 – 2 via 11 – 7 en 11 – 8. Aan de beslissende game zal Jeroen naderhand nog wel eens hebben teruggedacht. Hij wist de draad van de 1e en 2e game weer op te pakken, kwam op 6 – 10 en had dus matchpoints. Toch ging het nog mis, want ook nu kwam Marc knap terug tot 10 – 10 om uiteindelijk de partij nog met 16 – 14 te winnen. Complimenten aan Marc. Natuurlijk was het zuur voor Jeroen en team 1, maar zoiets kan gebeuren. We moeten niet vergeten dat Jeroen in de voorjaarscompetitie 2011 – nog maar anderhalf jaar geleden dus – nog in de 2e klasse speelde. Hij kan dus – in tegenstelling tot de andere vijf spelers vanavond – nog niet bogen op veel ervaring op het niveau Promotieklasse en hoger. Jeroen komt er wel. Hij heeft veel potentie en laat dat ook zien. Het is nu zaak om dit gedurende een hele partij – en dan nog eens drie partijen – vast te houden. Maar dat komt wel goed. Marc bracht zijn team dus op 3 – 5 waar het eigenlijk 2 – 6 had kunnen (moeten) staan.
Het was nu de beurt aan Ton en Robin. Ook Robin was voor Ton lange tijd een lastige tegenstander. Maar het is al weer een tijdje dat beiden elkaar troffen. Ditmaal bleek Ton duidelijk te sterk. Hij moest de 2e game weliswaar afstaan, maar won de 1e, 3e en 4e game met ruime cijfers. Zo bleef Ton voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd ongeslagen en bracht hij zijn team op 3 – 6 waarmee hij de zege veilig stelde.
In de laatste partij maakten Jordy en Remco er een mooie en spannende partij van. Het leek af en toe op een potje wie kan het hardst slaan. Ik had van de kant moeite om die harde klappen te volgen en moest dan naar de teller kijken wie het punt nu had gemaakt. Jordy speelde een puike partij en had ook zeker winstkansen. Maar Remco versla je niet zo maar. Na vier games stond het 2 – 2. In de beslissende game stond Jordy aanvankelijk aan de goede kant van de score. Beiden wisselden bij een 3 – 5 voorsprong voor Jordy. Maar daarna schakelde Remco een tandje bij of speelde hij het spelletje net iets anders. Maar feit was dat hij de partij nog naar zich toetrok met 11 – 8. Toch kan Jordy terugkijken op een prima gespeelde partij.

Zo won team 1 dus ook de tweede wedstrijd tegen een sterke tegenstander; ditmaal met 4 – 6. Ton bleef opnieuw ongeslagen, Jordy pakte weer twee winstpartijen en Jeroen won eenmaal. Wat ik nog kwijt wil, is dat het mij opviel dat de zes spelers veel respect voor elkaar hadden. Er waren lovende woorden voor een prachtige winner van de tegenstander en spelers gaven zelf aan wanneer een tegenstander een randbal sloeg. Klasse!
Team 1 draait voorlopig prima mee en als de spelers deze vorm weten vast te houden – of wellicht nog wat weten te verbeteren – dan moet plaatsing voor de promotiegroep haalbaar zijn. Het is daarbij zaak om er tegen de op papier wellicht iets mindere tegenstander er net zo in te vliegen als tegen de toppers De Veluwe 2 en TT Zwolle 3.
Komende vrijdag speelt team 1 thuis tegen TT Zwolle 4.


1e klasse    De Brug 3        -    Kampenion 2            1 – 9
Robin Lieftink 3, Gerben Wolterink 3, Ralph Trip 2 en dubbel 1


Team 2 wilde in Apeldoorn de vrij goede start tegen concurrent Heino 1 natuurlijk een goed vervolg geven via een ruime zege. Dat moest dan in Apeldoorn gebeuren tegen De Brug 3.

Team 2 speelde met Robin Lieftink, Ralph Trip en Gerben Wolterink. De Brug deed het met John Hartgers, Bert de Ree en Marco Noort.

Team 2 ging prima van start en net als vorige week stond het halverwege de wedstrijd op een 5 – 0 voorsprong. Tweemaal Robin, Ralph, Gerben en het dubbel tekenden voor die prima tussenstand. En ook daarna bleef het goed gaan. Zege na zege kon op het wedstrijdformulier worden bijgeschreven. Maar in de laatste partij van de avond verscheen De Brug dan toch op het wedstrijdformulier toen Ralph zijn tegenstander John moest feliciteren.
Maar natuurlijk is een 1 – 9 zege op vreemde bodem een prima resultaat.
Gerben en Robin bleven ongeslagen en Ralph pakte dus twee punten. Het negende punt behaalde team 2 in het dubbel.

De poule telt drie teams uit de voormalige regio Zwolle en drie uit de voormalige regio IJsselstreek. Opvallend is – of misschien ook niet – dat de drie ‘Zwolse’ teams de plaatsen 1, 2 en 3 bezetten en dat er na twee wedstrijden al een gat is naar de nummer 4. Ik durf de voorspelling dan al wel aan dat de kampioen uit het drietal Batfighters 1, Heino 1 en Kampenion 2 komt.
Komende vrijdag speelt team 2 al tegen de tweede concurrent; dan komt namelijk Batfighters 1 op bezoek.


1e klasse     Effect 1            -    Kampenion 3            5 – 5
Ivan Hollander 3, Dick Hoekman 1 en Nick Kuipers 1


Team 3 speelde – op verzoek van de tegenstander – maandagavond al tegen Effect 1 in Mariënheem. Dat team degradeerde het afgelopen seizoen uit de Promotieklasse en zag kopman Rob Bertholee vertrekken naar Effekt ’74. In de eerste wedstrijd leed het een verrassende 9 – 1 nederlaag bij Wezep 1, al moet daarbij worden aangetekend dat het met slechts twee spelers aantrad. Team 3 won in de openingswedstrijd met 6 – 4 van Vined 1.

Team 3 speelde opnieuw met Ivan Hollander, Nick Kuipers en Dick Hoekman. Effect 1 was ditmaal wel compleet en speelde met Henk Kuipers, Paul Rouhof en Gert Magisch.

Dat de ene wedstrijd de andere niet is, bleek die maandagavond weer eens. Halverwege de wedstrijd stond het 3 – 2 voor Effect. Alleen Ivan won tweemaal – zij het moeizaam – van Henk en Paul. Nick en Dick leden nederlagen tegen respectievelijk Paul en Gert. In het dubbel kwamen Ivan en Nick net tekort tegen Henk en Paul: 11 – 8 in de 5e game.
Toen Dick in de 5e partij met 3 – 1 van Paul verloor en Nick vervolgens zijn meerdere moest erkennen in Gert, leek donkere wolken zich samen te pakken boven team 3. Maar zie de heren bleken het beste voor het laatst te hebben bewaard, want Dick, Ivan en Nick wonnen allen hun laatste drie games. Dick deed dat na een 2 – 0 achterstand tegen Paul en Ivan en Nick wonnen in straight games.
Zo eindigde de wedstrijd nog in 5 – 5 daar waar team 3 – met uitzondering van de openingspartij – de hele tijd achter de feiten aanliep. Zo was team 3 toch nog de morele winnaar aan het eind van de avond. Complimenten aan Ivan, Nick en Dick!
As. vrijdag ontvangt team 3 HTTV 2 uit Den Ham dat in twee wedstrijden evenveel punten heeft verzameld als team 3.


2e klasse     Smash-In 1        -    Kampenion 4        2 – 8
Pascal Bruins 3, Jelmer van der Veen 2, Danny Visscher 2 en dubbel 1


Team 4 ging vrijdagavond in Ens op bezoek bij Smash-In 1. Dat team is de afgelopen seizoenen afgegleden van het niveau Promotieklasse naar nu dus 2e klasse. Speelde Smash-In 1 enkele jaren geleden nog tegen Kampenion 1, nu moest het dus aantreden tegen Kampenion 4. Dat is natuurlijk jammer. Maar goed, het is niet anders.

Team 4 speelde met Danny Visscher, Pascal Bruins en Jelmer van der Veen. Smash-In bracht George Wildeboer, Sven Kaptein en Hans de Vries achter de tafel en dat is momenteel de sterkst mogelijke samenstelling.

Het begin van de wedstrijd was voor de gastheren, want na de eerste drie enkelpartijen stond het 2 – 1 voor Smash-In. Danny verloor van George en Jelmer moest Hans feliciteren. Pascal versloeg in zijn eerste partij Sven.
Daarna ging het echter crescendo voor team 4. In het dubbel versloegen Danny en Pascal hun tegenstanders George en Sven en zo brachten zij de stand weer in evenwicht.
Na het dubbel stond team 4 zelfs geen punt meer af. Met een prachtige serie van zes overwinningen op rij liep team 4 uit van 2 – 2 naar 2 – 8. Dat is een knappe prestatie. Daarmee blijft het bovenin meedoen. Chapeau!
Pascal bleef heel knap ongeslagen. In zijn tweede seizoen in de 2e klasse blijkt hij te zijn gegroeid en bleef hij voor de tweede achtereenvolgende maal zonder verlies. Danny en Jelmer pakten ieder netjes twee punten mee en het dubbel Danny/Pascal zorgde als vermeld voor het achtste punt.
Team 4 ontvangt komende vrijdag Batfighters 2.


3e klasse     Emmeloord 1        -    Kampenion 5        3 – 7
Simon van der Woude 3, Gerard Palland 2, Jan Ringenier 1 en dubbel 1


Team 5 ging donderdagavond al op bezoek bij Emmeloord 1. De tegenstander was zo vriendelijk om mee te werken aan het verzoek van team 5 om de wedstrijd van vrijdagavond te verzetten, waarvoor dank.

Team 5 speelde met Simon van der Woude, Gerard Palland en Jan Ringenier. Emmeloord deed het met Lucas Koffeman (officieel team 2), Michéle van der Lei en Maurice Arnoldy.

Na het dubbel stond team 5 op een 1 – 3 voorsprong. Simon was tegen Lucas het gelukkigst na 10 – 12 in de 5e game, Gerard bleek te sterk voor Michéle en Jan had geen antwoord op het spel van Maurice. Laatstgenoemde komt met een agressieve forehandspin op vrijwel elke bal. Heel knap. Jan is niet in de wedstrijd geweest.
In het dubbel toonden Gerard en Simon zich te sterk voor Michéle en Lucas.
Ook daarna bleven de spelers van team 5 goed overeind. Gerard – eveneens tegen de prima spelende Maurice – en Jan – tegen de voor hem veel te direct spelende Michéle – verloren nog een partij, maar de overige vier partijen leverden winst op.
Hoogtepunt daarbij was de tactisch sterke zege van Simon op Maurice. Door kort en slim te serveren wist hij Maurice te ontwapenen en ook in de rally was Simon meestal de betere. Al met al boekte team 5 een keurige 3 – 7 overwinning op Emmeloord 1.
Simon bleef ongeslagen, Gerard scoorde opnieuw tweemaal en Jan snoepte een puntje mee. Gerard en Simon – steeds beter samen spelend – wonnen samen nog het dubbel.
Zo is team 5 de competitie goed gestart met tweemaal een 7 – 3 zege.
Komende vrijdag ontvangt het Smash ’70 6 uit Hattem.


3e klasse     Leogang 1        -    Kampenion 6        6 – 4
Stefan Sijbesma 2, inv. Mattias Beimers 1 en Anja Ringenier 1


Team 6 bestaat op papier uit vijf spelers, maar het is af en toe passen en meten om drie spelers achter de tafel te krijgen. Deze vrijdagavond waren om uiteenlopende redenen Arie Hup, Hans van den Berg en Jaap van Putten niet beschikbaar. En Anja Ringenier moest tot 19.00 uur werken. Dan maar ietsje later richting Nunspeet vertrekken.

Team 6 speelde uiteindelijk met Anja Ringenier, Stefan Sijbesma en invaller Mattias Beimers die tevens de chauffeur was. Tegenstander Leogang 1 – degradant uit de 2e klasse en (dus) titelkandidaat – deed het met Rin van Dijk, Johan Wiebenga en Marco Dekker die vanuit team 2 inviel.

Team 6 speelde een vrij goede wedstrijd. Aan Nunspeter kant bleek Rin – zoals mocht worden verwacht – te sterk, al wist Stefan hem wel keurig tot een vijfpitter te dwingen. In de andere partijen kwamen de spelers goed mee. Stefan versloeg Johan en invaller Marco, terwijl Anja en Mattias ook van Marco wisten te winnen. Dat laatste is natuurlijk knap en het betekende bovendien een welkom puntje, want een 6 – 4 nederlaag doet toch anders aan dan een 7 – 3 nederlaag.
Al met al mag team 6 tevreden zijn met de uitslag. Wanneer je in deze samenstelling naar de titelkandidaat afreist, dan heb je het met vier punten goed gedaan.
Komende woensdag speelt team 6 de uitwedstrijd tegen Wham 1.


4e klasse     Batfighters 3        -    Kampenion 7        7 – 3
Harm Bosman 1, Martijn Haanappel 1 en Marco Ilbrink 1


Team 7 ging vrijdagavond op bezoek bij titelkandidaat nummer 1: Batfighters 3. Dat team gaat ongetwijfeld met Emmeloord 2 uitmaken wie promoveert naar de 3e klasse. Ja en dan tref je het als team 7 natuurlijk niet als je die beide teams in de eerste twee wedstrijden treft.

Team 7 speelde met Harm Bosman, Marco Ilbrink en Martijn Haanappel. Batfighters 3 bracht Gerrit van der Poll, Hetty Kamphorst en Hans Jurriens achter de tafel.

De spelers speelden een goede wedstrijd en zij boven de titelkandidaat dan ook prima partij. Na het dubbel stond team 7 op een 4 – 0 achterstand, maar daar lieten de Kampenaren zich niet door uit het veld – of beter: de zaal – slaan. Ook de 5e partij ging nog naar Batfighters; Harm verloor nipt van Hetty met 10 – 12 in de 5e game. Maar daarna wist team 7 dan wat terug te doen. Van de resterende vijf partijen wist team 7 er drie winnend af te sluiten. Ging de eerste helft dus met 5 – 0 naar de Elburgers, de tweede helft was met 2 – 3 voor Kampenion 7.
Martijn en Marco versloegen Gerrit, terwijl Harm van Hans wist te winnen. Al met al dus een 7 – 3 nederlaag voor team 7. Maar als je nagaat dat alle drie vijfpitters naar Batfighters 3 gingen, dan mag je stellen dat de nederlaag wat te hoog uitviel.
Team 7 heeft de beide kampioenskandidaten nu in ieder geval gehad. Het kan zich nu richten op de andere teams. Te beginnen met Zwartsluis 3 as. maandag al.


5e klasse    DTV ’84 5        -    Kampenion 8        3 – 7
Henny Boxman 3, Pjotr van Spelden 2 en inv. Alice Ringenier 2


Team 8 – dat vorige de rol van Houdini met verve uitvoerde – ging maandagavond al in Dalfsen op bezoek bij DTV ’84 5. Dat team is het afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 4e klasse en het beloofde op voorhand dan ook een lastig avondje te worden voor de Kampenaren.

Bij team 8 was student Mattias Beimers verhinderd en zijn plaats werd ingenomen door Alice Ringenier die vanuit team 9 inviel. Henny Boxman en Pjotr van Spelden waren wel van de partij. DTV ’84 5 speelde ook met een invaller: Ed Woerlee (team 7. De andere spelers waren Niels Mulder en Marjolein Boerdijk.

Team 8 ging de wedstrijd prima van start. De eerste drie enkelpartijen leverden winst op. Henny dreef Niels tot wanhoop, Pjotr was te sterk voor Marjolein en Alice was tegen Ed de sterkste in het onderonsje tussen de invallers.
In het dubbel speelden Henny en Pjotr voor het eerst met elkaar en dat bleek nog wennen. Zij moesten dan ook de zege laten aan Marjolein en Niels.

Na het dubbel pakten de spelers van team 8 de draad weer prima op. Alleen Alice en Pjotr moesten hun meerdere erkennen in Niels, maar alle andere partijen leverden winst op. Zo boekte team 8 een keurige 3 – 7 overwinning. Henny bleef ongeslagen en Alice en Pjotr pakten netjes ieder twee punten mee. Pjotr lijkt snel te wennen aan het seniorentafeltennis en dat is goed om te zien.
Een goede start van de competitie dus voor team 8.
Het speelt komende vrijdag een thuiswedstrijd tegen ’s-Heerenbroek 4. En dus staat er weer eens een stadsderby op het programma!


5e klasse     BAS 1            -    Kampenion 9        1 – 9
Rense Beimers 3, Gerard Wessels 3, Anne van der Haar 2 en dubbel 1


Team 9 ging donderdagavond in Biddinghuizen op bezoek bij BAS 1.Het deed dat met Rense Beimers, Gerard Wessels en Anne van der Haar. De polderbewoners brachten Jan Haandrikman, Otto de Jonge en Jaap de Haas in stelling.

Het werd – voor mij toch wat onverwacht – een vrij eenzijdige wedstrijd in Biddinghuizen. Na het dubbel stond team 9 al op een 0 – 4 voorsprong. Rense (tegen Jan) en Anne (tegen Jaap) boekten eenvoudige zeges, terwijl Gerard een hangpartij uit het vuur sleepte tegen Otto.
In het dubbel waren Anne en Rense te sterk voor Jan en Jaap.

Ook na het dubbel bleven de spelers van team 9 goed presteren. Daar waas Rense en Gerard ook hun tweede en derde partij wisten te winnen, moest Anne eenmaal zijn tegenstander feliciteren in de persoon van Otto. Rense (tegen diezelfde Otto) en Gerard (tegen Jan) wonnen overigens beiden een partij nipt in vijven.
Zo bleven Gerard en Rense ongeslagen en won Anne tweemaal. Daarnaast wonnen Anne en Rense – als vermeld – het dubbel.
Team 9 boekte dus een prima zege in de polder 1 – 9. Het nestelt zich daarmee bovenin.
Komende week speelt het opnieuw op donderdagavond en wel bij Nevanco 1 in Hasselt.


Opnieuw goede resultaten dus voor de seniorenteams van Kampenion. Met een paar andere fanatiekelingen binnen de club had ik het er dit weekend nog over: qua niveau zit Kampenion in de lift. En dan heb ik het niet alleen over team 1. Pendelde Kampenion 3 zo’n twee jaren geleden regelmatig tussen de 3e en 2e klasse, nu speelt team 3 1e klasse en lijkt team 4 zich in het debuutseizoen goed te handhaven in de 2e klasse. Dat is een prettige constatering. Een van de oorzaken daarvan is het feit dat zo’n 8 tot 10 spelers in die eerste vier teams het elkaar behoorlijk lastig kunnen maken waardoor ze elkaar opstuwen naar een hoger niveau. Komende week spelen de dinsdagteams uitwedstrijden en de vrijdagteams thuiswedstrijden. Kortom, komende vrijdag is het weer ‘Super Friday’ bij Kampenion. Komend weekend hoop ik mij weer te melden.


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar