Het is veel te koud buiten voor de tijd van het jaar. En wat is het toch fijn dat tafeltennis een binnensport is, met wanneer de kachel het doet, het prima vertoeven is in de sporthallen.

In week 11 kwamen alle 7 jeugdteams in actie.

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:


Landelijk A:   Kampenion 1 – Stede Broec 1                                   6-4

Guido 1 , invaller Stefan 1 , Pascal 3 en dubbel


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen Stede Broec. Team 1 boekte een degelijke overwinning. Invaller Stefan pakte ook leuk een punt mee in landelijk a, Gert-Jan de Lange traint wekelijks weer rustig mee, hopelijk kan hij gauw weer spelen.. Pascal bleef ongeslagen, en dat is niet de eerste keer dit seizoen. Hij heeft maar een game verloren deze partij. Verder pakte Guido een punt en pakten Pascal en Guido ook knap het dubbel.

Landelijk C : Emmen 2  –  Kampenion 2                                           2-8

Bertin 3, Wim 1 en Wiebren 3 en dubbel


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Emmen 2. Team 2 pakte een duidelijke overwinning.

Positief feit is dat bijna elke week wel een speler ongeslagen blijft. Dit keer twee. De altijd goed gemutste Wiebren en Bertin. Laatstgenoemde is waarschijnlijk in de vorm van zijn leven. Mede door het feit dat hij er echt weer voor gaat. Wim pakte 1 punt mee, ik vernam dat het niet zijn beste middag was, maar dat word hem natuurlijk vergeven.Team 2 doet leuk mee in landelijk c, het mag denk ik langzaam aan omhoog gaan kijken. Natuurlijk zal het nog niet promoveren, maar waarschijnlijk kunnen ze volgende seizoen daar voor gaan.

1e klasse: De Trefhoek 1 – Kampenion 3                                      3-7

Eljakim 3, Thomas 2, Danny 1 en dubbel


Team 3  mocht aantreden tegen De Trefhoek 1. En pakte een goede zege mee uit Almelo. Met deze uitslag is het de nieuwe koploper in de eerste klasse. Nu wordt het zaak om dit vol te houden. Want ze moeten een stapje kunnen maken.Koning Eljakim won 3 partijen en was de man of the macht zoals we dat bij voetbal noemen. Het zou goed wezen als dit team promoveert naar de hoofdklasse.

3e klasse: Vitesse’35 3 – Kampenion 4                                   2-8

Roderik 3, Bert 3, Matthias 1 en dubbel


Team 4 speelde tegen Vittese’35 uit Hengelo.  De sneltrein uit Hengelo heeft wat vertraging opgelopen door het jeugdige en talentvolle team 4. Een hele knappe overwinning, Roderik en Bert bleven keurig ongslagen.Matthias pakt altijd wel een punt mee, en het dubbel was ook voor de Kampenaren.En zo doet Kampenion 4 ineens mee voor het kampioenschap. Ik zou zeggen ga ervoor!

3e klasse: De Brug 1 -  Kampenion 5                                      6-4

Roelard 3, Jomar 1,


Team 5 speelde tegen De Brug uit Apeldoorn. Helaas kwam Ali Imran niet opdagen, Joost mag weten waarom niet.Team 5 heeft de schade beperkte gehouden. De linkshandige Roelard bleef weer ongeslagen, en de altijd glimlachende Jomar 1. Wanneer het team compleet was had het waarschijnlijk gewonnen. Maar goed daar koop je nu niks voor.

4e klasse: Kampenion 6 –  Tafeltennis Zwolle 8                      3-7

Mattieu 2, Niels 0, Stefan 0 en dubbel


Team 6 kwam in actie tegen Tafeltennis Zwolle 8.Het team uit Zwolle was een maatje te groot. Mattieu pakte knap twee partijen, en samen met Niels won hij het dubbel.Aan de Zwolse kant bleef Casper ongeslagen.

5e klasse: Kampenion 7- SD United 1                                     2-8

Rik 0, Jasper 2 en Lucas 0


Team 7 trad op zaterdagmorgen aan tegen een Swifterbant en Dronten. Deze bleek vanmiddag duidelijk te sterkAlleen Jasper was ertegen opgewassen en won knap 2 partijen.Hopelijk pakken Rik en Lucas de volgende keer ook weer wat punten mee.

 

Opvallend dat er veel meer dubbelpartijen  werden gewonnen zaterdag, dat doet me deugd. Volgende week hoop ik mij weer te melden!

 

Aldus,

 

Ton Ringenier