Nare en koude wind buiten. Maar in de hal was het goed vertoeven. Het was misschien zelfs te warm?

Reacties graag.

 

In week 12 kwamen alle 7 jeugdteams in actie.

 

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:

Landelijk A:   Almeerspin 1 –  Kampenion 1                        6-4

Guido 2 , invaller Wim 0 , Pascal 2


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen Almeerspin 1. Team 1 leed een nipte nederlaag. Invaller Wim pakte geen punt maar dat is ook geen schande. Pascal verloor nipt in 5en daarnaast pakten ze Guide en Pascal beiden knap 2 punten mee. Verder vernam ik dat Guido en Pascal goed stonden te spelen en dat is natuurlijk het voornaamste.

Landelijk C : Kampenion 2  –  Trias 1                                     5-5

Bertin 1, Stefan 2 en Wiebren 2


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Trias 1. De punten werden verdeeld. Volgens coach Ivan een terechte uitslag. Aan de kant van Trias kant won Wolters 3 partijen en daar was hij duidelijk blij mee.

Het waren veel goede partijen, eigenlijk stonden ze alle drie goed te spelen. Dat leidde niet altijd tot een zege, maar de tegenstander was goed.

Een klein kritiek puntje was toch wel dat er een aantal voorsprongen werden weggegeven, iets wat wel vaker voorkomt.

Hulde aan Wiebren die met deze Siberische weersomstandigheden op de fiets kwam.

.

1e klasse: Kampenion 3 – De Veluwe 1                                   8-2

Eljakim 3, Ditmar 2, Danny 2 en dubbel


Team 3 en de coachende ik  mocht aantreden tegen De Veluwe. Team 3 speelde een prima wedstrijd. Koning Eljakim bleef ongeslagen zonder game verlies. Hij had haast want hij moest nog werken. Optimaal gepresteerd. Ook hij kwam op de fiets, sterk hoor.

Danny en de viking Ditmar speelden beiden twee prima wedstrijden en de verliespartij wat minder. Maar het was duidelijk zichtbaar dat de tegenstander in die partij goed stond te spelen.

Team 3 is op titelkoers, nu helemaal omdat de concurrent verloren heeft.

Het zou toch mooi wezen, team 1 landelijk A, het tweede landelijk C en het derde Hoofdklasse? Prima aansluiting dacht ik zo.

3e klasse: Kampenion 4 – Hatac 1                                          5-5

Roderik 3, Bert 1, Matthias 1 en dubbel


Team 4 speelde thuis tegen Hatac 1 uit Haaksbergen, de tegenstander had dus een aardige reis erop zitten. Vooral als je kijkt dat het uitkomt in de 3e klasse.

Ze maakten er een spannend potje van. Persoonlijk denk ik dat er eigenlijk een punt of twee moesten worden gepakt. Maar goed aan de andere kant is 5-5 geen slecht uitslag.

Roderik won alles met 3-0, heel sterk.

Mattias en Bert pakte beiden een puntje mee.

Wat ik eigenlijk alle drie de spelers wil meegeven, is dat een punt niet altijd in 1x gemaakt hoeft te worden. En dan bedoel ik vooral dat de eerste bal niet altijd hard hoeft. Nu is dat ook iets waar ik zelf ook vaak de fout mee in ga.

 

3e klasse: Kampenion 5 -  Emmeloord 1                                6-4

Roelard 3, Jomar 2, Orhan 1


Team 5 speelde tegen De Brug uit Apeldoorn. Team 5 pakte een goede overwinning. De linkshandige Roelard bleef weer ongeslagen, en de altijd glimlachende Jomar 2.Verder pakte Orhan een punt mee.

De dames van Emmeloord speelden goed. De mannen van Kampenion maakten het verschil vaak door wat meer met effect te spelen.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.

4e klasse: DTV 2 –  Kampenion 6                                           6-4

Mattieu 1, Niels 1, Stefan 2


Team 6 kwam in actie tegen DTV 2.Het team uit Dalfsen was een klein maatje te groot. Stefan pakte knap twee partijen. En Niels en Mattieu 1. Team 6 moet oppassen dat het niet degradeert. Nog even er tegen aan.

 

5e klasse: DTV 3 – Kampenion 7                                             2-8

Lucas 2 , Jasper 3 en Jelle 2 en dubbel


Team 7 trad n aan tegen Dalfsen. Team 7 pakte een duidelijke zege. Het team is al wat verder dan dat van Dalfsen. Zou leuk zijn dat de jeugd van Dalfsen weer wat aantrekt, een aantal jaar geleden had het evenveel jeugdteam als Kampenion.

Jasper bleef ongeslagen. En Lucas en Jelle pakten beiden twee partijen.

 

Leuke wedstrijden gezien vanmiddag. De jeugd van Kampenion doet het prima.
Volgende week is er wel jeugdcompetitie, op stille zaterdag.
Gezegend weekend!

 

Aldus,

 

Ton Ringenier