FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op deze stille zaterdag was het in de hal niet stil. Team 1 speelde een spannende wedstrijd vanmiddag

In week 13 kwamen 5 jeugdteams in actie.

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:Landelijk A:   Kampenion 1     - GTTC Groningen 1                6-4

Guido 1 , invaller Stefan 1 , Pascal 3 en dubbel


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen GTTC 1. Team 1 boekte een nipte overwinning. Je zou in eerste instantie zeggen dat dit netjes is zonder de geblesseerde Gert-Jan. Maar persoonlijk ben ik van mening dat er eigenlijk nog wel een punt meer gepakt kon worden. Guido speelde vanmiddag niet op zijn best. Pascal pakte drie partijen, het was niet makkelijk maar hij stond weer goed te spelen. Stefan pakte als invaller nog een punt. En het dubbel was een prooi voor Guido en Pascal boog een achterstand om en won drie sets dik op rij.

Landelijk C : DTS 2  –  Kampenion 2                                        3-7

Bertin 1, Wim 2, Wiebren 3 en dubbel


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen DTS 2 uit Enschede. Team 2 boekte een keurige overwinning. Langzaam aan klimt het nog wat in de stand, dat biedt voor volgend seizoen mogelijk kansen om helemaal met de top mee te doen. Mijn complimenten. Wiebren bleef vanmiddag ongeslagen, in zijn tweede partij was het een pittige 5 setter en de andere twee won hij relatief gemakkelijk. Wim pakte twee partijen en Bertin een. Het blijft opmerkelijk dat de spelers van dit team nogal wisselvallig presteren. Ik bedoel dit niet negatief ik geef alleen aan dat het stuivertje wisselen is ze zijn qua percentage behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar er zit nog duidelijk meer in.

.

1e klasse: Kampenion 3


 

Vrije zaterdag

 

3e klasse: Blauw-Wit 2 – Kampenion 4                                   3-7

Roderik 3, Bert 1, Matthias 2 en dubbel


Team 4 speelde uit in Almelo tegen Blauw-Wit. Dit team is bezig aan een uistekend seizoen. Zo ook vandaag weer, er werd met 7-3 gewonnen. Aanvoerder van het team Roderik bleef opnieuw ongeslagen, vanaf wedstrijd twee heeft hij geen wedstrijd meer verloren. En dan te bedenken dat hij vorig seizoen vijfde klasse speelde. Ook de overige spelers pakken goed hun punten mee. Dit keer won Matthias twee partijen en Bert één, het dubbel is een soort van zekerheid voor dit team. Met vier punten achterstand op nummer één is er nog steeds zicht op het kampioenschap

3e klasse: Kampenion 5


Vrije zaterdag

4e klasse: Kampenion 6 –  Staphorst 1                                   6-4

Mattieu 2, Niels 1, Stefan 3


Team 6 kwam in actie tegen Staphorst 1. Het team won vanmiddag met 6-4. Stefan was goed op dreef vanmiddag hij won al zijn drie partijen. De laatste weken pakt dit toch weer wat meer punten en dat is goed om te zien.

Mattieu pakte twee punten en Niels één, en nu hopen dat dit team aan de winnende hand blijft!

5e klasse: Kampenion 7  - Staphorst 2                                    3-7

Lucas 2 , Jasper 3 en Jelle 2 en dubbel


Team 7 trad aan tegen Staphorst 2. Team 7 beleefde een moeilijke middag, en leed een nederlaag.Het degelijke team van Staphorst pakten alle drie twee partijen, ze zullen op de terug dan ook elkaar niets kunnen verwijten. Lucas kon goed meekomen en pakte twee partijen vanmiddag, het andere punt werd gemaakt door Rik. Jelle speelde zeker niet slecht, en speelde goed mee

 

Fijne paasdagen toegewenst.

Ik hoop mij volgende week weer te melden

 

Aldus,

 

Ton Ringenier

 

 

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar