Een thuiswedstrijd stond er zaterdagmiddag op het programma. Alleen het eerste team speelde thuis.
De overige teams speelden uit.

In week 15 kwamen 6 jeugdteams in actie.

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:


Landelijk A:   Kampenion 1 – Tafeltennis Zwolle 1                  6-4

Guido 2 , Gert-Jan 2 , Pascal 1 en dubbel


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen Tafeltennis Zwolle 1. Team 1 boekte een nipte maar prima overwinning.

Tafeltennis Zwolle werd vanmiddag kampioen bij ons in de hal, maar ze liepen wel tegen een nederlaag aan.

Gert-Jan de Lange maakte zijn comeback vanmiddag, en liet zien dat hij weer volledig terug is. Kim Hergelink stond vanmiddag zeer sterk te spelen en won dan ook verdient alle drie de partijen. Er zaten nogal wat lange partijen bij, vier partijen gingen over de volle 5 games, hieruit kun je opmaken dat deze teams elkaar niet veel ontlopen. Ons team 1 doet zeker niet onder voor dat van Zwolle.

Landelijk C : Iduna 1  – Kampenion 2                                    6-4

Bertin 0 uit 2, Wiebren 1 uit 2, Stefan 1 uit 3


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Iduna 1 . Team 2 leed een nipte nederlaag in Bilthoven.

Ivan gaf aan dat het 8-2 was geworden wanneer een speler van Iduna niet geblesseerd was geraakt. Iduna is dus een sterke tegenstander. Kampenion 2 kreeg twee punten cadeau.

Volgende week speelt dit team de laatste wedstrijd in eigen huis.

1e klasse: Swift Deventer 2 – Kampenion 3                             5-5

Danny 2, Thomas 3, Ditmar 0


 

Team 3 speelde uit in Deventer zaterdagmiddag. Ondanks het gelijkspel heeft het volgende week maar vier punten nodig voor het kampioenschap. Dat bied een prima uitgangspositie. Thomas is toe aan een klasse hoger, en ook Danny zit dicht tegen dit niveau aan. Ditmar heeft nog wat tijd en training nodig. We weten dat hij er aan komt. En volgens Ralph moeten we wat geduld hebben. Natuurlijk heeft Ditmar dit seizoen wel een paar erg goede wedstrijden gespeeld, hij mist nog wat constantie.

Wat nog wel leuk is te vermelden dat Thomas weer geen game verloor vanmiddag. Volgende week speelt het thuis. Wat extra aanmoedigen kan nooit verkeerd zijn.

 

3e klasse Torenstad -  Kampenion 4                                        2-8

Roderik 3, Mattias 3 en Bert 2


Team 4 is dit seizoen bezig aan een heel verassend seizoen. Het team staat inmiddels bovenaan, en als het volgende week 4 punten pakt is het kampioen. Opnieuw werd er ruim gewonnen. Roderik maar ook Mattias en Bert zullen in de tweede klasse echt geen slecht figuur slaan. Alle drie groeien ze snel in hun niveau, en ze hebben er duidelijk plezier in.

Mattias en Roderik bleven ongeslagen en Bert pakte twee punten. Nu is het zaak om niet zenuwachtig te worden en volle bak gaan voor het kampioenschap.

 

3e klasse: TTV Bosman Wezep – Kampenion 5                      5-5

Roelard 3, Orhan 2 en Jomar Schilder 0


Team 5 speelde gelijk in Wezep zaterdag. Roelard bleef opnieuw ongeslagen . Orhan pakte twee punten mee.

Jammer dat Jomar net geen pot kon mee pakken, in zijn tweede partij was hij daar dichtbij. Ook dit team speelt volgende week hun laatste wedstrijd thuis. Het speelt een verdienstelijk seizoen.

4e klasse: Zwartsluis 1 –  Kampenion 6                      6-4

Mattieu 1, Stefan 2 en dubbel


Team 6 kwam in actie tegen Zwartsluis 1. Om  een onbekende reden moest het team met twee man spelen. Niels kwam niet opdagen of was verhinderd?

Ondanks dat wist het vier punten te pakken en dat is met twee man zeker niet verkeerd. Mattieu pakte 1 pot, Stefan 2 en het dubbel werd ook gepakt.

 

5e klasse: Zwartsluis 2 – Kampenion 7                       0-10

Jelle 3 , Jasper 3 en Rik 3 en dubbel


Team 7 moest ook tegen Zwartsluis, en wel tegen het tweede team. Team 7 was snel klaar won met 10-0 en daar was weinig op af te dwingen. Rik ten Caat kwam in zijn laatste partij nog wel in de problemen, maar verder was het niet spannend.

Natuurlijk speelt het team al wat langer dan de Sluissenaren, het is leuk om te zien dat Zwartsluis zich aan het uitbreiden is. Samen met Kampenion en nog een paar clubs een van de weinige groeiende verenigingen in de regio.

.

Volgende week de laatste wedstrijden van het seizoen. Er zijn twee teams met reële titelkansen. Ik zou zeggen neem familie, vrienden, neven en achterneven mee om achter de teams te staan, dat scheelt vaak al een heel deel.

 

Ik hoop mij volgende week weer te melden

 

Aldus,

 

Ton Ringenier