In de laatste competitieronde speelden er vier teams thuis en twee uit. Het werd een succesvolle middag, jeugdteams 3 en 4 werden deze middag afgetekend kampioen.

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:Landelijk A:   Stede Broec 1 –  Kampenion 1                          4-6

Guido 2 , Gert-Jan 1 , Pascal 3


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag uit tegen Stede Broec 1. Team 1 heeft het seizoen winnend afgesloten. Evenals vorig week werd er met 6-4 gewonnen. Team 1 heeft het prima gedaan dit seizoen. Het kan met vertrouwen richting het volgende seizoen gaan. Heugelijk feit is dat Gert-Jan weer terug is. Als dit team op volle oorlogssterkte volgend seizoen kan spelen, zou het zomaar goed mee kunnen doen. Wel moet ik er bij zeggen dat de competitie sterker wordt vanwege de teams die uit de kampioenspoule weer terugkomen.

Pascal bleef weer ongeslagen, ik wil een compliment maken naar zijn adres. Hij heeft een sterk seizoen gespeeld.

Guido pakte keurig twee punten mee en Gert-Jan 1.

Kampenion 1 is tweede geëindigd dit seizoen. Zonder twijfel het beste resultaat ooit van een Kampenion jeugd team

Landelijk C : Kampenion 2 – Emmen 2                                   6-4

Inv Ditmar 1 , Wiebren 2  Stefan 2   en dubbel


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Emmen 2 . Team 2 boekte een nipte overwinning. Ditmar viel voor de verhinderde Wim in. De bekeerde viking pakte leuk een punt mee vanmiddag.

Wiebren en Stefan verloren beide van Wijnholds in 5en. Wat ik er van gezien heb lieten ze zich wat teveel meeslepen in het vertragende optreden van Wijnholds. Ondanks dat pakten ze beide keurig twee punten mee. Ook het dubbel werd solide gewonnen.

Kampenion 2 eindigt dit seizoen vierde, ik verwacht dat het volgend seizoen mee kan doe voor de hoogste plaatsen

1e klasse: Kampenion 3 – De Trefhoek 1                                 8-2

Danny 2, Thomas 2, Eljakim 3 en dubbel


 

Team 3 en de coachende ik speelden thuis tegen De Trefhoek 1 uit Almelo. Laten we gelijk maar met de deur in huis vallen, het werd afgelopen zaterdag afgetekend kampioen. Het kwam stroef op gang. Duidelijk was te zien dat ze zenuwachtig waren, en dat is natuurlijk niet gek. Thomas verloor heel nipt de openingspartij. Maar daarna kwam het langzaam op stoon en was in de vijfde partij al een feit. Koning Eljakim haalde het beslissende punt binnen. Hij pakte alle drie zijn partijen vanmiddag. Thomas en Danny ieder twee en het dubbel.

Het team mag volgend seizoen uitkomen in de hoofdklasse. Zelf denk ik dat het er geen slecht figuur gaat slaan. Alle vier de spelers zijn zich behoorlijk aan het verbeteren.

 

3e klasse Kampenion 4 -  Vittesse’35                                      8-2

Roderik 3, Mattias 2 en Bert 3


Team 4 heeft het geflikt. Het kampioenschap is binnen gehaald. Het had één partij meer nodig dan team 3. Maar in de 6e partij werd het beslissende punt binnengehaald. Roderik bracht dit punt op het scorebord. Het hele team heeft een erg goed seizoen gespeeld. Het meest opzienbarende is het feit dat het team ook al won het na de eerste wedstrijd alles, steeds meer punten pakten naarmate het seizoen vorderde.

Benieuwd hoever het komt volgend seizoen gaat komen in de tweede klasse, het zal even wennen zijn maar ik verwacht dat het leuk mee gaat doen. Kwaliteit van dit team groeit als kool, evenals het plezier.

 

 

3e klasse: Kampenion 5 – De Brug 1                                      0-10

Ali 0, Orhan 0 en Jomar Schilder 0


Team 5 speelde tegen kampioen De Brug 1 uit Apeldoorn. Dit team was duidelijk te sterk voor team 5. Wel waren er genoeg spannende partijen, en had het wel een punt of twee verdient. Al was het al  voor de strijd die er geleverd werd. Alle drie waren ze een keer dichtbij de zege.

De Brug 1 is duidelijk toe aan een stap hoger.

Kampenion 5 eindigt derde.

4e klasse: Tafeltennis Zwolle 8 –  Kampenion 6                      9-1

Mattieu 1, Stefan 0 Niels 0


Team 6 kwam in actie tegen Tafeltennis Zwolle 8. Wederom werd er dik verloren. Het team moet het volgend seizoen een klasse lager proberen.

Alleen Mattieu won een partij. Het team heeft een zwaar seizoen gehad. Hopelijk kan het volgend seizoen weer een stap omhoog doen, zou leuk zijn voor dit team.

Kampenion 6 eindigt het seizoen als laatste

 

5e klasse: SD United – Kampenion 7                          9-1

Jelle 0 , Jasper 1 en Lucas 0


Team 7 moest tegen SD United. Dronten en Swifterbant verenigd met elkaar. Team 7 leed een ruime nederlaag. Alleen Jasper pakte een punt mee.

Het betreft nog een erg jong team, genoeg tijd om te groeien. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze er plezier in houden. En dat zit volgens mij wel goed.

Dit team eindigt 4e deze competitie

.

 

 

Dit was dan de laatste competitieronde van het seizoen. Met twee kampioenschappen mogen we trots zijn op onze jeugd. Sowieso op onze jeugdteams. Hopelijk zien we volgend seizoen weer wat nieuwe jeugdleden achter de tafel verschijnen.
Overigens was het erg leuk te zien zoveel mensen te zien in de zaal. Veel familie en vrienden waren aanwezig deze zaterdagmiddag

 

Ik hoop mij volgende week weer te melden maar dan voor de bekercompetitie

 

Aldus,

 

Ton Ringenier