FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 22 kwamen de bekerteams 1 en 3 in actie en beide in een uitwedstrijd. Team 1 ging in Hattem op bezoek bij Smash ’70 2 en team 3 in Wezep bij Bosman Wezep 2. Beide teams sloten de bekercompetitie af met een nederlaag. Ik neem die wedstrijden kort met je door.


Smash ’70 2 - Kampenion 1

Team 1 ging - als vermeld - in Hattem op bezoek bij Smash ’70 2. Stond er voor team 1 niets meer op het spel, Smash ’70 2 kon zich bij een redelijke uitslag plaatsen voor de 1/8 finales.
Smash ’70 speelde met Harry Sellies, Joop van Weeghel en nog twee andere spelers waarvan ik de naam niet heb meegekregen. Team 1 verscheen met Jordy ten Have, Ivan Hollander, Nick Kuipers en Danny Visscher.

Team 1 kon niet voor een stuntje zorgen en verloor vrij kansloos met 13 - 5. Door die uitslag plaatst Smash ’70 2 zich als tweede voor de 1/8 finales.

Aan Kamper kant scoorde Ivan 2x en Danny, Jordy en Nick ieder 1x. De beide dubbels gingen verloren.
Team 1 is uitgespeeld in de bekercompetitie. Het eindigde als 5e en laatste in de poule.


Bosman Wezep 2 - Kampenion 3

Team 3 speelde zijn laatste bekerwedstrijd in Wezep tegen Bosman Wezep 2. Hier stond voor beide teams niets meer op het spel en de spelers konden dan ook vrijuit spelen.

Kampenion 3 speelde met Henny Boxman, Jantiene Knijnenberg, Alice Ringenier en Gerard Wessels. De gastheren deden het met Jan Altelaar, Gert-Jan Doorneweerd, Richard Hertsenberg en Ronald van Unen.

In een leuke wedstrijd won Bosman Wezep 2 met 11 - 7. Die uitslag was voor de Wezepers overigens niet voldoende om Kampenion 3 te passeren. De Kampenaren lieten ook De Veluwe 1 nog achter zich en eindigden dus op plaats 4 (van de zes).

Scores:
Bosman Wezep 2: Jan Altelaar 3, Ronald van Unen 3, Richard Hertsenberg 2, Gert-Jan Doorneweerd 1 en dubbel 2
Kampenion 3: Henny Boxman 4, Gerard Wessels 2 en Alice Ringenier 1; Jantiene Knijnenberg 0

Dat betekent dat van de drie bekerteams van Kampenion alleen team 2 zich wist te plaatsen voor de 1/8 finales. Het ontmoet daarin DTV ’84 1 in een thuiswedstrijd. Die wedstrijd staat oorspronkelijk gepland voor vrijdag 14 juni, maar team 3 heeft het verzoek bij DTV ’84 1 neergelegd om de wedstrijd al op vrijdag 7 juni te spelen. Het is nog even afwachten of de gasten uit Dalfsen kunnen meewerken.


De uitslagen en standen van de bekercompetitie staan vermeld op de website van Effekt ’74.


Over enkele weken hoop ik mij weer te melden met een verslagje van de wedstrijd uit de 1/8 finales.


Met sportieve groet,

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris senioren
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar