FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Omdat Ton Ringenier problemen met zijn computer heeft, heeft hij mij gevraagd het verslag op de website te plaatsen.

Het seizoen is weer begonnen en dus meld ik mij bij deze weer. Allereerst wil ik beginnen met het feit dat Kampenion opnieuw met 7 teams aantreedt. Ondanks dat er de afgelopen jaren vaak meer teams uitkwamen in de jeugdcompetitie doen wij het nog steeds goed.
Bovendien worden er elk seizoen een aantal nieuwe jeugdleden enthousiast om competitie te gaan spelen.
Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:


Landelijk A:  GTTC 1 – Kampenion  1                                     5-5
Guido 2, Gert-Jan 3, Pascal 0

Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag in en tegen GTTC 1. Team 1 kwam niet verder dan een gelijk spel. Gert-Jan de lange pakte al zijn partijen en Guido won ook twee partijen. Pascal bleef puntloos. Hij had een mindere dag heb ik uit betrouwbare bronnen begrepen. Beginnen met een gelijkspel in een uitwedstrijd is geen eens zo gek. En dan te bedenken dat GTTC ook niet het zwakste team is uit de poule. Leuk om te vermelden is dat team 1 door Jordy is vervoerd. Bedankt daarvoor, en er was een Groningse toeschouwer, ene Jentine Ringenier. Zelfs in Groningen heeft Kampenion nog fans.


Landelijk  C:  Kampenion 2 – Torenstad 1                            8-2
Wim 2, Wiebren 3, Stefan 2 en het dubbel

Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Torenstad . Team 2 boekte een overtuigende overwinning. Er werd goed gespeeld zowel door de jongens van Kampenion als het team uit Zutphen, team 2 was gelijk bij de les in de eerste wedstrijd en liet zien dat het er zin in heeft dit seizoen
Wiebren bleef ongeslagen, Wim en Stefan pakten er beiden 2 en het dubbel werd gepakt. Ivan was zeer te spreken over het spel.


Hoofdklasse: Kampenion 3 – Blauw Wit 1                           4-6
Danny 1, Thomas 2, Eljakim 1

Team 3 speelde in eigen huis tegen Blauw Wit uit Almelo. Ondergetekende was de coach. Het was een wat wisselvallig optreden van de jongens van team 3, natuurlijk is het vorig seizoen gepromoveerd en zal het dit seizoen meer tegenstand krijgen. Toch kan het nog veel beter, natuurlijk heb ik daar wel vertrouwen in.
Blauw Wit was een lastige tegenstander, en vooral L. Hubbelmeijer heeft potentie. Hij beschikt over een erg sterke forehand. R. Lucas was niet te passeren helaas. Zijn speltype lag onze jongens niet en hij bleef dus ook ongeslagen.
Thomas pakte 2 partijen en Danny en Eljakim 1, volgende week gaan we richting Twello waar Trias wacht.


1e klasse Torenstad 2 - Kampenion 4                                  2-8
Roderick 0, Ditmar 1 en het dubbel

Teams 4 moest naar Zutphen, de tegenstander was Torenstad. Team 4 moest met zijn 2en die kant op omdat Roelard een familieweekend had. Dat is een geldige reden :)
Ditmar en Roderick snoepten in totaal twee partijen mee. En waren kansen op meer punten. In een kwestie van tijd worden dat soort partijen steeds vaker in het voordeel van Kampenion beslist.


2e klasse: Swift Deventer 2 – Kampenion  5                        8-2
Mattias 2, Bert 0 en Jomar 0

Team 5 moest naar Deventer, ook dit team speelt weer een niveau hoger. Zij mogen ervan uitgaan dat het een leerzaam seizoen wordt. Waar ze steeds meer gaan groeien. Het verschil tussen de derde en de tweede klasse is er wel degelijk.
Mattias pakte knap twee partijen mee uit Deventer.


Kampenion 6 kwam niet in actie omdat de tegenstander zich teruggetrokken heeft uit de competitie.


5e klasse: Kampenion 7 – Trias 6                                           7-3
Marco 3, Jasper 3 en dubbel; Marinus kwam niet opdagen

Team 7 moest thuis aantreden tegen Trias uit Twello. Het was gelijk feest, Marinus kwam niet opdagen en kon niet bereikt worden.
En tot ieders verbazing werden alle partijen gewonnen door Marco en Jasper. Marco is sinds twee weken lid en gaf aan gelijk competitie te willen spelen. Trias beschikt over een jong  team dat vorig seizoen uitkwam in de startersklasse. 3 jonge spelers die zeker wel potentie hebben.


Volgende week is de tweede speelronde. Dan hoop ik mij weer melden.


Aldus,
Ton Ringenier

Reacties  

#1 Gerben 17-09-2013 10:20
Ton, weer een mooie update van de start van de competitie. Ziet er weer goed uit.
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar