FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Inmiddels zijn we bij speelronde twee aanbeland. Vrij opvallend is het feit dat deze zaterdag uit niet werd verloren en dat thuis niet werd gewonnen.

Omdat ik nog steeds problemen heb met het inloggen op de site, heb ik pa Jan weer gevraagd dit verslag te plaatsen.
Hier volgen de uitslagen van afgelopen zaterdag:


Landelijk A: Kampenion 1 - Scyedam 2    2-8
Guido 0, Gert-Jan 1, Pascal 0 en dubbel 1

Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen Scyedam 2. Toen ik teamnummer twee zag staan was ik wel verbaasd. Dit betekent dat er nog een landelijk A team uitkomt. Wat een luxe!

Kampenion leed een nederlaag. Guido kwam goed mee maar kon geen pot meepakken. Gert-Jan speelde drie 5-setters en won er één. Pascal kwam helaas niet tot gamewinst. Aan Pascal wil ik het advies geven dat hij toch probeert wat trainingen mee te pakken ondanks de drukke studie in Groningen. Je hebt daardoor veel meer ritme.
Scyedam 2 is een team dat al wat verder is dan onze jongens. Ralph geeft terecht aan dat dit de meest leerzame wedstrijden zijn.


Landelijk C: DTS 2 – Kampenon 2     1-9
Wim 3, Bertin 2, Stefan 3 en dubbel 1

Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen DTS 2 uit Enschede. Team 2 boekte een overtuigende overwinning. Wim en Stefan bleven ongeslagen, Bertin won tweemaal en hij won samen met Wim overtuigend het dubbel.
Kampenion 2 is goed uit de startblokken gekomen, en zal dit seizoen mee gaan doen om de bovenste plekken; daar ben ik wel van overtuigd. Zaak is niet teveel naar de stand te kijken en elke week vol erin te gaan. Ieder punt is belangrijk.


Hoofdklasse: Trias 2 – Kampenion 3     2-8
Danny 1, Thomas 3, Eljakim 3 en dubbel 1

Team 3 en ondergetekende speelden in Twello de uitwedstrijd tegen Trias 2. Na een moeizame wedstrijd vorige week was het vandaag een stuk beter. De spannende potten werden bijna allemaal in het  voordeel van Kampenion beslist.
Verder werd het dubbel eenvoudig gewonnen door Danny en Eljakim. Team 3 kent de luxe dat meerdere combinaties goed met elkaar kunnen dubbelen. De terugweg was een toeristische route die via Heerde naar Wapenveld en van Wapenveld naar Hattem ging, daar werd Eljakim afgezet. En vanaf Hattem de snelweg richting Kampen. Al met al een wat langere terugweg dan normaal, maar het was erg gezellig.


1e klasse: Kampenion 4 - TT Zwolle 5     2-8
Roderick 1, Ditmar 1 en Roelard 0

Kampenion 4 leed een vrij kansloze nederlaag tegen het vijfde van Zwolle. Ik moet natuurlijk opletten dat ik niet te negatief wordt. Want Roelard en Roderik spelen voor het eerst in deze klasse. En daarom zullen ze langzaam in de klasse moeten groeien. Ik wil wel als tip geven, leer rally’s te spelen. Tafeltennis is natuurlijk het mooist als je gauw een punt kunt scoren maar dat is lang niet altijd mogelijk. Bouw een punt op, de eerste spin moet op tafel en dan kun je verder bouwen.
Ik ben ervan overtuigd dat dit team steeds meer punten zal pakken in het verloop van dit seizoen.


2e klasse: Kampenion 5 – Vitesse 2      3-7
Matthias 1, Bert 2 en Jomar Schilder 0

Team 5 moest het opnemen tegen Vitesse 2 uit Hengelo.  Het werd een vrij duidelijke nederlaag. Ook voor dit team geldt dat meerdere spelers een hogere klasse spelen. Het duurt vaak een half seizoen dat je went aan het niveau.
Bert pakte knap twee partijen mee en Matthias pakte ook een punt mee.


3e klasse: Wijhe 1 – Kampenion 6     5-5
Ali-Imran 2, Ozan 2 en Matthieu 1

Team 6 speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen in het mooi gelegen Wijhe. Het werd een remise. Waarin de partijen eerlijk verdeeld zijn. En ik denk dat het een terechte uitslag is als ik het wedstrijdformulier zo zie.
Ali-Imran en Ozan pakten ieders twee potten en Matthieu één. We gaan zien waar het team dit seizoen gaat eindigen. Het begin is in ieder geval postitief.


5e klasse: De Toekomst 4 – Kampenion 7     4-6
Marinus 2, Jasper 3 en Rik 1

Team 7 moest naar Lochem. Voor een team uit de lagere klasse is dat een behoorlijk eind rijden. Maar wat wel leuk is dat je op compleet andere locaties terecht komt. De Toekomst beschikt over een mooie zaal.
In deze wedstrijd debuteerde Marinus en gelijk pakte hij twee punten mee. Vorige week debuteerde Marco met drie winstpartijen. Marco was vandaag toeschouwer in Lochem, leuk dat hij gelijk mee ging. Kampenion 7 is prima gestart met twee winstpartijen. Benieuwd hoe ver het dit seizoen gaat komen. Rik won op zijn verjaardag een punt. En daar zal hij vast blij mee zijn geweest.


Volgende week is de derde speelronde. Dan zal ik mij weer melden


Aldus,
Ton Ringenier

Reacties  

#1 wim 24-09-2013 11:55
lijkt alsof het dan aan de zaal ligt 8) . Maar leuk verslag weer Ton!
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar