FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


We zijn bij speelronde drie aanbelandt. Opvallende grote uitslagen veelal. Gelukkig niet alleen in het nadeel van Kampenion

Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:

Guido 0 , Gert-Jan 3 , Pascal 1


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen Alexandria 1. Het werd een spannend duel dat uiteindelijk nipt in het voordeel van Alexandria werd gewonnen.

Kampenion had vanmiddag een sterke tegenstander, twee technische spelers en één noppenspeler die speelt zoals het hoort met dat materiaal, kappen. Daarnaast beschikte hij over een uistekend blok. Een 6-4 nederlaag is zo gek nog niet, Kampenion kwam in het dubbel nog dicht bij nog een puntje, en ook Guido zat er dichtbij.

Gert-Jan bleef knap ongeslagen, hij moest er hard voor werken. En was naar eigen zeggen Total loss. Knap dat hij er drie heeft weten te pakken. Pascal begint langzaam wat in zijn ritme te komen, zijn derde partij was sterk en leverde zijn eerste winstpartij op.

Wederom een leerzame wedstrijd.

Landelijk  C:  Dedemsvaart 1 –  Kampenon 2                              1-9

Wim 2 , Wiebren 3 , Bertin 3 en het dubbel


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen Dedemsvaart 1.

Kampenion 2 boekte opnieuw een ruime zege. Dedemsvaart beschikt over een speler die seizoenen landeiljk a heeft gespeeld. Maar hij won alleen van Wim en dat was erg close. Wim stond 2-0 voor maar zijn tegenstander kwam toch nog langszij. Natuurlijk is dit een goede uitslag, en met 26 uit drie wedstrijden staat het bovenaan. Het is zaak punten te blijven verzamelen, een ding is zeker dit team gaat voor het kampioenschap!

 

 

Hoofdklasse:  Swift Deventer  1 –  Kampenion 3                            2-8

Danny 3, Thomas 3  Bert (invaller) 1 en dubbel


 Team 3 en ondergetekende brachten een bezoek aan het mooi gelegen Deventer. Net als Kampen een stad gelegen aan de IJssel.

Als je mij vooraf had gevraagd wat de uitslag zou worden, had ik 4-6 gezegd. Maar dat bleek die middag al gauw anders te zijn. Thomas en Danny kwamen de hele middag niet in de problemen. De tegenstander wist geen raad met de aanval van Thomas en het oer degelijke spel van Danny, die overigens steeds vaster wordt.

Eljakim had zaterdag een bruiloft, ik hoop dat het een gezegende dag is geweest. In zijn plaats deed Bert Beks mee, samen met Thomas was Wilsum sterk vertegenwoordigd in Deventer. Bert speelde goed vanmiddag, en ik had al vrij snel het gevoel dat er wel een punt zou in zitten, en dat gebeurde in zijn derde wedstrijd. Bert maakte weinig fouten en sloeg een aantal mooie forehands langs de tegenstander, overigens een noppenspeler.

Met deze overwinning staat het team bovenaan, zij het nipt. Maar ook dit team kan om het kampioenschap mee gaan strijden. Zij het dat goede concurrenten heeft aan Tafeltennis Zwolle en Blauw-Wit

 

1e klasse Kampenion 4 -  DTS 3                                                4-6

Ali Imran 1 (invaller), Ditmar 2 Roelard 0 en dubbel


Kampenion 4 mocht aantreden tegen DTS 3 uit Enschede. Roderik was ziek en Ali Imran viel voor hem in. Het werd een nipt verlies deze middag. Als ik het wedstrijdformulier zo bekijk, zat er één punt meer in voor de jongens van team 4

Ditmar pakte deze middag twee partijen en invaller Ali Imran pakte knap een partij mee. Roelard bleef puntloos, maar zat er vooral in zijn eerste partij heel dichtbij.

 

2e klasse: Tafeltennis Zwolle 7 –  Kampenion  5                     8-2

Mattias 1, Bert 1 en Jomar Schilder 0


Team 5 moest het opnemen tegen Tafeltennis Zwolle 7. Helaas werd het een vrij kansloze nederlaag. Veel partijen werden in 3en beslist. Alleen Mattias en Bert wisten een punt te pakken.

Eigenlijk zeg ik het elke week, het verschil tussen de derde en de tweede klasse is vrij behoorlijk. Langzaam aan zal het wennen aan het niveau en gaan de punten steeds vaker in handen van Kampenion vallen.

3e klasse: Kampenion 6 –  Torenstad 3                                         2-8

Ali Imran 0 Ozan 1 Matthieu 1 ,

 


Team 6 speelde thuis tegen Torenstad 3 uit Zutphen. Het werd een geflatteerde ruime nederlaag. Er waren veel partijen die pas in de vijfde set werden beslist. En die vielen 3 van de 4 keer naar de tegenstander. Positief is het zeker dat ze dichtbij winst waren.

Ozan en Matthieu pakten beiden een puntje mee, Ali Imran bleef puntloos, dat terwijl hij in de eerste klasse een punt wist mee te snoepen zaterdag middag.

5e klasse: Kampenion 7  –  Uchelen 1                   1-9

Marinus 0 , Marco 1 , Rik 0


Team 7 speelde tegen Uchelen 1, een dorp dat tegen Apeldoorn aan ligt. Gemeente Apeldoorn beschikt over veel tafeltennisverenigingen.

Uchelen 1 is een van de sterkere teams in de poule. En dat bleek vanmiddag wel, alleen Marco kwam tot scoren deze middag. En kwam ook bij de overige twee partijen goed mee. Het klinkt misschien gek maar dit soort wedstrijden zijn leerzaam. Wanneer de tegenstander over een hoger niveau beschikte dan trek je je daar al gauw aan op.

.

Een negatieve balans dit keer. Twee winstpartijen en 5 verliespartijen. Hopelijk de volgende keer omgedraaid. Goede week toegewenst

Aldus,

Ton Ringenier

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar