FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


We zijn bij speelronde vier aanbeland. Team twee wint opnieuw ruim en heeft een steeds grotere voorsprong te pakken op hun achtervolgers Hier volgende de uitslagen van afgelopen zaterdag:

 

Landelijk A: SKF 1 - Kampenion 1                                    8-2
Guido 2 , Gert-Jan 0 , Pascal 0


Team 1 en de coachende Ralph Trip speelden afgelopen zaterdag tegen SKF, en moest daarvoor afreizen naar Veenendaal

Kampenion had het knap lastig in Veenendaal, het werd met 8-2 aan de kant gezet. Gert-Jan en Pascal bleven puntloos. Guido pakte knap twee punten mee, naar eigen zeggen speelde hij erg goed deze middag. Na vier wedstrijden gespeeld  te hebben blijkt dat Kampenion nog wat constanter moet zijn om met de bovenste plekken mee te doen in Landelijk a.

 

Landelijk  C:  Kampenion 2  –  De Treffers  1                              8-2

Bertin 1 , Wiebren 3 , Stefan 3 en het dubbel


Team 2 en de coachende Ivan traden afgelopen zaterdag aan tegen De Treffers uit Klazinaveen.

Kampenion 2 boekte opnieuw een ruime zege. Ook al was dat volgens Wim niet genoeg, makkelijk praten als je langs de kant zit. Maar alle gekheid op een stokje, het heeft weer hele goede zaken gedaan, de voorsprong op de concurrentie is weer gegroeid. Wiebren en Stefan pakten de volle buit mee, Bertin won één partij en het dubbel werd ook gewonnen. Bertin verloor overigens beide partijen wat onfortuinlijk in de vijfde game. Team 2 maakt een heel sterk seizoen door!

 

Hoofdklasse:  Kampenion 3  –   Twekkelerveld 1                           5-5

Danny 2, Thomas 1  Eljakim 2


 Team 3 en ondergetekende mochten aantreden tegen Twekkerveld uit Enschede. Het werd een wat saaie wedstrijd deze middag, die uiteindelijk ook resulteerde in een gelijkspel. Twekkelerveld heeft een lastige noppenspeler in de gelederen die voor alle drie de jongens wat te sterk was. Daarnaast beschikt het over een talentvolle speler die volgens zijn eigen trainer deze middag eindelijk weer eens naar zijn kunnen heeft gespeeld. Tegen Thomas ging hij helemaal los en was er helaas geen houden meer aan. Toch is dit gelijkspel geen ramp. Volgende week moet er dan gewonnen worden van Tafeltennis Zwolle. Danny en Eljakim wonnen twee partijen en Thomas 1.

 

1e klasse Trias 3  -  Kampenion  4                                                   8-2

Ditmar 0 Roelard 2 en dubbel


Kampenion 4 maakt een niet al te leuk seizoen door. Het heeft al een keer met een invaller moeten spelen, en ook dit weekend kon het niet volledig aantreden. Zij het om een trieste reden. Roderik heeft de mazelen en dat is verre van een pretje. Hopen dat hij gauw weer aansterkt. Voor hem zelf is het natuurlijk het meeste naar, maar ook voor het team. Het zal een zwaar seizoen houden op deze manier.

Positief lichtpuntje was dat Roelard er twee wist te pakken. Ditmar had zijn middag niet.

2e klasse:  Kampenion 5 –  De Brug 1                                           2-8

Mattias 2, Bert 0en Jomar Schilder 0


Team 5 moest het opnemen tegen de Brug uit Apeldoorn.

Team leed een ruime nederlaag, naar mijn inziens wat te dik. Want ondanks dat de tegenstander zeker niet slecht was is 8-2 te ruim. Mattias pakte twee punten en stond goed en slim te spelen. Jomar en Bert speelden bij vlagen goed, maar maken wat teveel onnodige fouten. Een kleine tip van de sluier: probeer vooral met het ontvangen van de services wat beter naar het soort effect te kijken. Vooral hierop worden teveel fouten gemaakt. Zo komt de tegenstander aan teveel goedkope punten.

3e klasse: De Veluwe 1–  Kampenion 6                                         4-6

Ali Imran 3 Ozan 3 Matthieu 0 ,

 
Team 6 mocht afreizen naar Apeldoorn, een van de vele clubs die Apeldoorn kent, de Veluwe. Er werd met 6-4 gewonnen. Ali Imran en Ozan bleven beiden knap ongeslagen. Matthieu bleef puntloos. Maar naar eigen zeggen speelde hij wel goed en was het leuk, dat is het belangrijkste.

 

5e klasse: De Veluwe 4  –  Kampenion 7                                      2-8

Jasper 3 , Marco 2 , Rik 2 en dubbel


Team 7 speelde tegen de Veluwe 4 uit Apeldoorn. Vorige week speelde het ook al tegen een club uit de gemeente Apeldoorn.

Team 7 won met ruime cijfers, Jasper bleef opnieuw ongeslagen en laat zien dat hij wel toe is aan een niveau hoger. Het zou mooi zijn als het dit seizoen bovenaan zou kunnen eindigen. Maar daarin heeft het wel een hele goede concurrent, Uchelen 1. Maar je weet het nooit

Marco en Rik wonnen twee partijen en ook het dubbel werd mee gesnoept.

.

Volgende week hoop ik mij weer te melden. Fijne week!

Aldus,

Ton Ringenier

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar