FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Afgelopen weekend stond de voorlaatste speelronde op het programma. Hierbij een kort verslag en de uitslagen

 

Team 1 kreeg het sterke Amsterdam 1 op bezoek, dit team uit Amsterdam heeft zich het laatste jaar duidelijk verbeterd. Was het eerder nog behoorlijk onrustig en vrij ongecontroleerd, dat is nu behoorlijk stabiel. Guido kon nog een puntje afsnoepen en ook het dubbel werd gewonnen.

 

Het tweede speelde ‘slechts’ een gelijkspel in Zwolle, na het kampioenschap te hebben veroverd kan ik mij voorstellen dat het heilige vuur wat ontbrak. Toch is het zaak om ertegen aan te blijven gaan want volgend seizoen wacht landelijk b en zal het elke week flink aan de bak moeten. Wiebren pakte 1 punt, Wim en Stefan ieders twee

 

Team 3 boekte een zeer goede 9-1 overwinning in Enschede op Twekkelerveld, ook al wint de concurrent met 10-0, Kampenion 3 heeft nog een kans, als het aanstaande zaterdag zelf weet te winnen en de concurrent wat laat liggen. Alleen Danny verloor een partij. Ik was behoorlijk trots na de wedstrijd, niet alleen vanwege de uitslag maar ook het getoonde spel was fraai. Als deze vorm zaterdag wordt gehaald dan weet je maar nooit wat er in Zwolle kan gebeuren. Dit team zal zeker geen slecht figuur slaan in landelijk c. Deze klasse zal sowieso worden aangevraagd voor dit team.

 

Kampenion 4 speelde een gelijkspel, positief is het feit dat het opnieuw niet verliest. Er zit een stijgende lijn in en ik verwacht dat deze drie jongens gauw gaan bovendrijven. Als je kijkt naar de partijen die verloren gaan dan zijn het vaak nipte 5 setters. Iets meer ervaring en slimmigheid zal betere resultaten gaan opleveren. Roderick pakte 3 partijen en Roelard 2.

 

Kampenion 5 speelde uit in Apeldoorn, dit was de wedstrijd van Jomar. Want hij won niet een partij maar gelijk twee wedstrijden. Altijd fijn om van die hatelijke 0 af te zijn. Mattias won ook een partij. Bert bleef puntloos.

 

Kampenion 6 won met 8-2, de neefjes Orhan en Ali-Imran bleven ongeslagen, Matthieu won 1 partij en het dubbel werd ook een prooi voor dit team. Dit team staat al het hele seizoen derde. Het kruipt zelf wat naar de nummer twee toe. Met een ruime overwinning zit die plek er nog in.

 

Kampenion 7 is het team met de twee deputanten. Dit team is bezig aan een prima seizoen. Het heeft de pech dat de poule een veel te sterk team bevat want anders deed het gelijk met Gorssel 1 mee voor de titel. Marinus en Marco pakken het goed op. Samen met Rik en Jasper die al wat langer meedraaien won het met 10-0, Jasper viel uit en dat maakt deze zege toch nog wat knapper.

 

 

 

Kampenion 1               -          Amsterdam 1               2-8

TTZ                             -          Kampenion 2               5-5

Twekkerleveld             -          Kampenion 3               1-9

Kampenion 4               -          Trias 3                         5-5

De Brug 1                    -          Kampenion 5               7-3

Kampenion 6               -          De Veluwe 1               8-2

Kampenion 7               -          De Veluwe 4               10-0

 

Reacties  

#2 Ton Ringenier 28-11-2013 08:47
Nope dat was al gebeurd in de wedstrijd van 2 november tegen DTS
Citeer
#1 Mattias Beimers 27-11-2013 16:43
Is Wiebren nu van zn 100% af?

En gefeliciteerd Jomar, way to go!
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar