FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 4 kwamen alle jeugdteams in actie:
 
Uitslagen jeugdcompetitie
Kampenion  1 - Cevelum 1: 7-3
TTVN 1 - Kampenion 2: 6-4
Kampenion  3 - Treffers  1: 8-2                       
Vitesse '35 2 - Kampenion  4: 3-7
Heino 1 - Kampenion 5: 6-4
Kampenion 6 - Trias 4: 1-9
Kampenion 7 - DTV ’84 1: 4-6
GTC 1 - Kampenion 8: 10-0
 
Kampenion 1 speelde thuis tegen Cevelum uit Cuijk, dat in de buurt van Arnhem ligt. Kampenion 1 boekte een goede overwinning. Gert-Jan bleef ongeslagen, en kwam ook niet echt in gevaar. Wiebren won twee partijen. En Guido een. Guido mist wat vorm, maar het is goed dat er dan altijd minimaal 1 opstaat en ongeslagen blijft.
Het lijkt erop dat het eerste van de jeugd een goede kans gaat maken op het kampioenschap. Het is nog lang maar de eerste tekenen zijn al zichtbaar.
 
Kampenion 2 speelde een uitwedstrijd in Nieuwegein. De tegenstander was de nummer laatst, en het lijkt erop dat er sprake was van onderschatting. Coach Ivan gaf aan dat zijn spelers niet hun middag hadden en een slappe wedstrijd speelden. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Juist tegen laag geklasseerde teams is het zaak om volle bak te gaan om zoveel mogelijk punten bij elkaar te halen.  Bertin, Stefan en Wim pakten een punt en ook het dubbel werd binnengehaald.
Een wijze les voor volgende keer.
 
Kampenion 3 speelde thuis tegen Treffers uit Klazinaveen. Het werd een vrij lastige middag, de score doet dat niet vermoeden. Er zaten een aantal spannende potten bij, die bijna allemaal naar het derde team vielen.
Eljakim speelde een sterke wedstrijd, en kwam niet echt in de problemen. Thomas speelde ook vrij goed, af en toe wat wisselvallig maar dat past een beetje bij het spel.  Beiden bleven ongeslagen
Danny had een lastige middag en knokte in zijn laatste partij zich terug van een achterstand. Door veelvuldig de aanval te kiezen won hij twee sets vrij eenvoudig.
Kampenion 3 doet vrij goed mee in landelijk c, dat is goed om te zien. Het team groeit steeds een stapje en dat is heel goed aan de resultaten te zien.
 
Kampenion 4 speelde opnieuw een uitwedstrijd, ditmaal in Hengelo. Het grote voordeel is dat er nu 5 x achter elkaar thuis gaat worden gespeeld.  Het zal waarschijnlijk wat gaan inlopen op de bovenste teams.
Het vierde wordt per wedstrijd sterker, het verloor de eerste uitwedstrijd nog maar sindsdien is het ongeslagen gebleven. Ook afgelopen zaterdag gingen de punt naar het vierde.
Wat opvalt aan het vierde is dat de spelers elkaar niet veel ontlopen. Het is een zeer degelijk team, dat in staat is om bij de bovensten te eindigen.
Ditmar, Mattias en Roderick pakten ieders twee partijen en ook het dubbel werd gewonnen.
 
Kampenion 5 speelde in Heino afgelopen zaterdag, het liep tegen een nipte nederlaag aan. Roelard bleef keurig ongeslagen en Bert pakte een puntje mee.
Jomar deed goed mee maar kwam helaas niet tot scoren. Goed blijven en trainen en bovenal het plezier blijven behouden. Dan komen de winstpartijen vanzelf wel.
 
Kampenion 6 speelde thuis tegen het vierde van Trias. Het liep tegen een forse nederlaag aan. Het heeft het tot nu toe erg lastig in de tweede klasse.
Alleen Ali-Imran kwam tot scoren.
Overigens werd het team niet weggespeeld, het komt steeds dichter tegen het niveau aan.
 
Kampenion 7 speelde tegen het eerste jeugdteam van DTV’84 uit Dalfsen. Marco was ziek, en Rik ten Caat viel voor hem in. Laatstgenoemde pakte knap een punt mee.
Matthieu won 2 partijen en Jasper pakte één punt mee.
Tot nu toe doet het zevende goed mee in de vierde klasse, het pakte misschien net een punt te weinig afgelopen zaterdag.
 
Kampenion 8 speelde in Genemuiden tegen een van de drie erg sterke teams in de poule. Het achtste won twee games en dat betekent voor mij dat het team uit Genemuiden te laag is ingedeelde, evenals het team van Leogang en Hattem, die alle drie al erg veel punten hebben verzameld.
Het is zaak om niet het plezier te verliezen, en gewoon lekker te gaan ballen. De punten komen wel.

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar