FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Dit voorjaar is Kampenion uit Kampen met drie teams en tien spelers actief in de landelijke jeugdcompetitie. Deze drie teams komen dit seizoen uit in Landelijk A, B en C. Team 1 staat ruim bovenaan in Landelijk A en heeft goede kansen op het kampioenschap. Team 2 staat 4e in Landelijk B en team 3 staat 2e in Landelijk C. Omdat na dit seizoen drie van de tien landelijke jeugdspelers van Kampenion moeten stoppen, is Kampenion in ieder geval voor het najaar van 2014 op zoek naar minimaal twee jeugdspelers met een landelijk niveau die dit najaar competitie voor Kampenion willen gaan spelen.
 
In alle teams is er plaats, waaronder één plaats in het eerste jeugdteam. Melden zich tenminste twee spelers aan die over een landelijk niveau beschikken, dan is het vervolgens aan de technische commissie en het wedstrijdsecretariaat van Kampenion om te bepalen in welk(e) team(s) deze spelers komen. Daarbij wordt gekeken naar niveau, trainingsinzet- en opkomst en potentie.
 
Jeugdspelers die interesse hebben en beschikken over een landelijk niveau, kunnen zich t/m uiterlijk zaterdag 10 mei a.s. wenden tot de technische commissie van Kampenion door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard mag ook een begeleider of trainer contact opnemen. Omdat Kampenion individuele spelers niet actief benadert en altijd transparant wil zijn, adviseren wij geïnteresseerde spelers hun interesse tevens in alle openheid te melden bij hun huidige vereniging.
 
SAM 4374 SAM 4369

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar