FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Alle negen seniorenteams kwamen in week 39 in actie. Vier teams deden dat op vrijdagavond in eigen omgeving, terwijl de andere vijf teams - op verschillende avonden - op verplaatsing speelden. De resultaten waren redelijk tot goed. Zo wist team 1 tegenstander TT Zwolle 2 - toch een concurrent voor een plaats in de promotiegroep - op afstand te houden na de hele wedstrijd tegen achterstand te hebben aangekeken. Koploper team 2 wees nummer 3 De Brug 1 met maximale cijfers terug en gaat met zeven mijlslaarzen richting de promotiegroep (en meer?). Ik neem de resultaten weer met je door.


Hoofdklasse: Kampenion 1 - TT Zwolle 2


Team 1 draait tot nu toe redelijk in de Hoofdklasse. Het staat derde en ligt wat dat betreft op schema voor een plaats in de promotiegroep. Vrijdagavond kwam met TT Zwolle 2 een concurrent op bezoek. De Zwollenaren hadden vooraf weliswaar 6 punten achterstand, maar het is en blijft een lastige tegenstander.

Aan Kamper kant bleek kopman Ton Ringenier vanwege een polsblessure niet in staat om te spelen. Dat is uiteraard een aderlating want Ton is wekelijks goed voor 2 of 3 punten, maar gelukkig wist team 1 in Ivan Hollander een goede invaller te regelen. Gert-Jan de Lange en Jeroen Rotman completeerden het team. Voor TT Zwolle 2 kwamen Jan Tinus Dijkhuis, Annewyke Appels en Pascal Loseman in actie.

De start was voor de gasten. Eerst moest Gert-Jan zijn meerdere erkennen in - het sterke blok van - Jan Tinus, waarna Ivan tegen Annewyke een 2 - 0 voorsprong in games net niet wist te verzilveren. Annewyke kwam sterk terug en trok de beslissende game nipt naar zich toe: 15 - 17. Toen Jeroen vervolgens tegenstander Pascal na vijf games ook al moest feliciteren, stond het zomaar 0 - 3.
Gelukkig voor team 1 wisten Gert-Jan en Jeroen samen in het dubbel Annewyke en Pascal te verslaan, zodat de achterstand iets kon worden verkleind: 1 - 3.

Na het dubbel waren Ivan en Jan Tinus - die vrijdagavond sterk op dreef was - aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was Ivan na 9 - 11, 9 - 11, 11 - 9, 11 - 9 en 13 - 11 de gelukkigste van de twee. Gert-Jan was hierna vrijwel kansloos tegen de slim spelende Pascal die een eenvoudige 0 - 3 zege boekte. Jeroen speelde toen een sterke partij tegen Annewyke. In het eerste deel van de partij had Annewyke het beste van het spel, maar na een 1 - 2 achterstand in games nam Jeroen de regie over en won hij de 4e en 5e game toch nog overtuigend en pakte hij daarmee een heel belangrijk punt voor zijn team. De tussenstand werd daarmee 3 - 4 (in plaats van 2 - 5).

In de achtste partij stonden de twee linkshandige spelers tegenover elkaar: Ivan en Pascal. Beiden maakten er een mooie partij van. Ivan pakte een 2 - 1 voorsprong in games, maar zag daarna Pascal sterk terugkomen en de partij toch nog overtuigend in de 4e en 5e game naar zich toetrekken. Jeroen nam het daarna op tegen Jan Tinus. Ook dit werd een heel spannende partij. Na 11 - 13, 11- 7, 11 - 13, 11 - 8 en 11 - 8 was het uiteindelijk Jeroen die - mede dankzij de nodige netballen - de gelukkigste was. Niettemin was Jeroen deze avond prima op dreef. Het spel en niveau bieden perspectieven voor de rest van het seizoen. In de laatste partij speelde Gert-Jan een tactisch sterke partij tegen Annewyke. Profiteerde hij in de 1e game van een servicefout van Annewyke op 11 - 10, daarna bleef hij goed spelen. Hij won de 2e game met dezelfde cijfers, maar moest de 3e aan Annewyke laten. In de 4e game stond Gert-Jan er weer en won hij met ruime cijfers.

Beide teams kwamen dus tot een puntendeling en ik denk dat de Kamper spelers hier tevredener over zijn dan de Zwolse. Immers, team 1 speelde zonder kopman Ton en het kwam knap van een 0 - 3 en een 3 - 5 achterstand terug. Het behield daarmee de 6 punten voorsprong op TT Zwolle 2 en het deed daarmee toch nog goede zaken in de strijd om een plaats in de promotiegroep. Entac 2 loopt weliswaar wat uit en ontpopt zich tot titelkandidaat nummer 1, maar team 1 is dit seizoen nog niet bezig met plaats 1. Het behalen van de promotiegroep is het doel.
Komende vrijdag speelt team 1 opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt DTV ’84 1 op bezoek.


Promotieklasse: Kampenion 2 - De Brug 1


Team 2 ligt op schema. Met 15 punten uit twee wedstrijden is het koploper. Afgelopen vrijdag kwam met De Brug 1 de nummer 3 op bezoek. Bij team 2 speelden Robin Lieftink, Ralph Trip en Jordy ten Have. De gasten verschenen met Eric Burgers, Linda Stolk en invaller Sander Riezebos (team 2).

De Brug 1 had ook in de eerste twee wedstrijden met een invaller gespeeld, maar wist die beide met 6 - 4 te winnen. Het deed dat o.a. tegen Swift (D) 1 - concurrent van team 2 - en dus moest de tegenstander niet worden onderschat. Welnu, ik kan hier al stellen dat de spelers van team 2 dat ook niet deden.

Na het dubbel stond team 2 op een 4 - 0 voorsprong. Robin (tegen Sander), Ralph (tegen Eric) en Jordy (tegen Linda) wonnen hunnen eerste partij overtuigend en het dubbel ging in een merkwaardige partij naar Jordy en Ralph. Merkwaardig, omdat drie games dik werden gewonnen en twee games nipt verloren gingen.

Na het dubbel veranderde het spelbeeld niet. Drie partijen later stond het namelijk 7 - 0. Ralph versloeg Sander, Robin overwon zijn startproblemen tegen Linda en won alsnog in vieren, terwijl Jordy in zijn partij tegen Eric opnieuw geen game hoefde af te staan.

Ook de laatste drie partijen gingen naar team 2. Ralph won tegen Linda opnieuw na vier games, waarna Jordy voor het eerst deze avond vol aan de bak moest tegen invaller Sander. Na vier games stond het 2 - 2. In de 5e game schakelde Jordy echter enkele tandjes bij en maakte hij Sander tandeloos: 11 - 2. In de laatste partij van de avond had Robin weinig moeite met Eric die nauwelijks in zijn spel kwam en een 3 - 0 nederlaag leed.

Team 2 pakte vrijdagavond dus een maximale overwinning. Uiteraard blijft het koploper en het vergroot door die ruime zege de voorsprong op de achtervolgers. Zes punten bedraagt de voorsprong nu op eerste achtervolger Swift (D) 1. Het ligt dan ook prima op schema voor een plek in de promotiegroep en sommigen durven al verder te kijken en zien de derby tegen team 1 volgend seizoen al gloren. Zover is het natuurlijk nog niet, maar duidelijk is wel dat team 2 titelkandidaat nummer 1 is in deze poule.
De Trefhoek 1 komt as. vrijdag naar Kampen.


Promotieklasse: De Toekomst 3 - Kampenion 3


Team 3 kan de punten goed gebruiken na uit twee wedstrijden 8 punten te hebben verzameld. Datzelfde kan worden gezegd van De Toekomst 3, de tegenstander van afgelopen vrijdag, die tot dat moment niet verder kwam dan 4 punten.

Dick Hoekman, Bas de Vries en Gertjan Wessels moesten het voor team 3 doen. De Toekomst 3 speelde met Jeroen de Boer, Ronald Swaters en Jolanda Hofland.

De start was voor de ‘gastheren’. Na de eerste drie enkelspelen stond het namelijk 3 - 0. Bas verloor in vier games van Jeroen, Dick datzelfde tegen Ronald en Gertjan verloor ‘in straight games’ van Jolanda. In het dubbel wist team 3 wat terug te doen. Bas en Gertjan wonnen samen het dubbel van Jolanda en Jeroen. Dat is knap want beiden hadden nog nooit met elkaar gedubbeld.

Na het dubbel speelde Bas een hangpartij tegen Ronald die helaas voor hem en team 3 met 11 - 7 in de 5e game verloren ging. Gertjan moest daarna ook in Jeroen zijn meerdere erkennen, zij het dat hij ditmaal een game wist te pakken. Dick bracht zijn team ietsje dichterbij via een zege ‘in straight games’ op Jolanda waardoor het 5 - 2 stond.

Gertjan liet tegen Ronald een stijgende lijn in de prestatiecurve zien, maar helaas wist hij een 1 - 2 voorsprong niet te verzilveren. Oftewel, de curve kende aan het eind toch weer een dalende tendens. Ronald won de 4e en 5e game overtuigend. Bas moest daarna alle zeilen bijzetten om Jolanda van zich af te houden; tafeltennistechnisch gezien uiteraard. Dit om pijnlijke misverstanden te voorkomen. Bas kwam terug van een 2 - 1 achterstand en sleepte de 5e game er met 9 - 11 uit. In de laatste partij van de avond ondervond Dick de sterkte van Jeroen die hem eigenlijk geen kans gaf.

Team 3 leed dus een enigszins verrassende 7 - 3 nederlaag in Lochem. Toch valt er op de zege weinig af te dingen. Heel misschien had er een puntje meer ingezeten, maar meer ook niet. Bas en Dick pakten ieder een puntje in het enkelspel, terwijl Bas en Gertjan samen het dubbel wonnen. Gertjan kwam in het enkelspel niet tot scoren.

Via de tamtam was het bericht al doorgedrongen, maar vandaag kwam de officiële bevestiging dat Harderwijk 1 zich heeft teruggetrokken uit de poule. Dat betekent dat er nog slechts één team degradeert en dat de degradatiegroep straks uit drie teams bestaat. Effekt ’74 1 wordt kampioen en ook DTV ’84 2 is een zekere kandidaat voor de promotiegroep. De andere vijf teams gaan strijden voor de resterende twee plaatsen.
Door het terugtrekken van Harderwijk 1 heeft team 3 komende week geen competitieverplichtingen.


2e klasse: Hoonhorst 1 - Kampenion 4


Team 4 gaat dit seizoen voor de titel. Bij Dronten ’74 1 - de (verwachte) concurrent voor de titel - speelde het gelijk en daarna werd ruim gewonnen van Heino 3. Vrijdagavond ging het in de vernieuwde Potstal op bezoek bij Hoonhorst 1.

Guido Wessels, Bertin Bos en Nick Kuipers kwamen namens team 4 in actie en zij namen het op tegen André Jan Oldenkamp, Brenda de Vries en Dyonne Schrijver.

De start was voor team 4, want het stond na de eerste drie enkelpartijen op een 0 - 3 voorsprong. Guido was de gelukkigste in zijn partij tegen André Jan; hij won na een 2 - 1 achterstand de 4e en 5e game respectievelijk met 11 - 13 en 12 - 14! Bertin had het daarna lange tijd lastig tegen Brenda, maar na twee nipte gamezeges wist hij in de 3e game afstand te nemen. Nick boekte vervolgens een eenvoudige zege op Dyonne.
Het dubbelspel ging naar Hoonhorst 1; Brenda en Dyonne versloegen Bertin en Guido in vijf games.

Na het dubbel pakte team 4 de draad weer op. Sterker nog, Guido, Bertin en Nick hoefden geen punt meer af te staan. Het was André Jan die tweemaal sterk tegenstand bood, maar hij verloor beide partijen in vijf games.

Team 4 boekte dus een zeer fraaie 1 - 9 zege op Hoonhorst 1 en het neemt daarmee wat afstand. Verrassend was het dat concurrent Dronten ’74 1 een 2 - 8 thuisnederlaag leed tegen TT Zwolle 8 dat nu de 2e plaats heeft overgenomen en op 4 punten volgt.
Team 4 speelt volgende week opnieuw een uitwedstrijd en wel bij Emmeloord 2.


2e klasse: Swift ’64 1 - Kampenion 5


Team 5 is de competitie redelijk gestart met 10 punten uit twee wedstrijden. Afgelopen donderdagavond ging het op bezoek bij Swift ’64 1 in Swifterbant. Ja en dan treft het natuurlijk niet dat om uiteenlopende redenen Gerard Palland, Wim Tillema en Jelmer van der Veen niet beschikbaar waren. Dat betekende dat Sebastian Holzapfel en Simon van der Woude met een invaller op pad moesten en die werd gevonden in de persoon van ene Jan Ringenier (team 7). Swift ’64 1 was wel compleet en het speelde met Joachim van ’t Hul, Piet Korstanje en Jan de Vries.

Na het dubbel stond team 5 op een 1 - 3 voorsprong, maar het had voor even weinig geld ook 3 - 1 voor Swift ’64 kunnen staan. Simon won namelijk de openingspartij met 9 - 11 in de 5e game van Joachim en samen met Sebastian won hij het dubbel met 13 - 15 in de 5e game van Joachim en Piet. Daar tussendoor had Jan net niet voldoende kijk op het materiaal van Piet en boekte Sebastian een soevereine zege op Jan de Vries.

Na het dubbel veranderde er niet zoveel aan het spelbeeld. De verschillen waren niet erg groot, maar toch waren het telkens de Kampenaren die de hangpartijen - opnieuw twee in getal - naar zich toetrokken. De Kamper Jan ontsnapte in de 4e game tegen de Jan van Swift en wist in de 5e game het verschil te maken. En Simon had tegen diezelfde Jan ook de volle vijf games nodig om pas na 9 - 11 de felicitaties in ontvangst te kunnen nemen. Het enige puntje dat team 5 nog ‘liet liggen’ kwam uit de partij tussen Sebastian en Piet. Simon vond de juiste tactiek en wist Piet wel te verslaan.

Al met al boekte team 5 een nuttige 2 - 8 zege in de polder. De zege was weliswaar geflatteerd, maar overige enkele weken weet niemand dat meer. In aanmerking genomen dat team 5 met een invaller speelde, deed het deze week goede zaken. Simon bleef ongeslagen, Sebastian en Jan pakten ieder 2 punten en het achtste punt kwam op naam van het dubbel Sebastian/Simon. Team 5 staat nu op een keurige 3e plaats en het heeft een marge van 9 punten naar een degradatieplaats.
Komende week speelt het opnieuw uit en weer op donderdagavond. Dan speelt het in Genemuiden tegen GTC 1.


3e klasse: DTV ’84 5 - Kampenion 6


Team 6 is vrij goed aan de competitie begonnen; na een 7 - 3 zege op Smash ’70 7 volgde een puntendeling tegen Harderwijk 2. Maandagavond speelde het voor het eerst uit: in Dalfsen tegen DTV ’84 5.

Arie Hup, Harm Bosman en Theo Hogenhorst moesten het opnieuw voor team 6 doen en zij namen het op tegen Sjonny Lubbers, Niels Mulder en Marjolein Boerdijk.

De wedstrijd werd af en toe een spel tussen een (bejaarde) kat en een (jonge) muis. Maar dan wel één die ruim in het voordeel van de kat op leeftijd uitviel. De eerste drie partijen waren ‘in een poep en een scheet’ voorbij. Arie (tegen Sjonny), Harm (tegen Niels) en Theo (tegen Marjolein) wonnen allen ‘in straight games’.
In het dubbel ‘morsten’ Harm en Theo weliswaar een game tegen Niels en Sjonny, maar daar bleef het dan ook bij.

Om het verhaal niet langer te maken dan de wedstrijd duurde, meld ik maar dat de vijf partijen na het dubbel alle opnieuw in drie games naar team 6 gingen. Pas in de laatste partij van de avond begon de muis te brullen; Sjonny wist Harm in vier games te verslaan en voorkwam daarmee dat de spelers van DTV ’84 6 een wel heel katterig gevoel aan de wedstrijd overhielden.

Duidelijk mag zijn dat team 6 een eenvoudige zege boekte in Dalfsen:1 - 9. Team 6 blijft met Harderwijk 2 de voornaamste uitdager van titelkandidaat Smash-In 2. DTV ’84 5 gaat met Zwartsluis 1 uitmaken welk team na afloop van het seizoen degradeert.
Arie en Theo bleven ongeslagen en hoefden daarvoor slechts 9 games te spelen, Harm pakte twee punten en won samen met Theo ook het dubbel.
Komende dinsdag ontvangt team 6 titelkandidaat Smash-In 1. Dat wordt andere KitKat eh pardon koek.


3e klasse: Kampenion 7 - Leogang 2


Team 7 liet dit seizoen een nipte nederlaag tegen titelkandidaat TT Zwolle 10 volgen door een fraaie 1 - 9 zege op Smash ’70 8. Samen met TT Zwolle 10 en Leogang 2 heeft het in twee wedstrijden 13 punten verzameld en deze teams staan gedrieën bovenaan. Afgelopen vrijdagavond kwam datzelfde Leogang 2 naar Kampen.

Jan Ringenier, Jan Beks en Danny Bruins kwamen namens team 7 in actie en zij namen het op tegen Koos Dorst, Edwin Bouw en Eric van Noorden.

Het werd een enigszins vreemde wedstrijd die twee gezichten kende, wat ook weer te maken had met de opstelling van beide teams. Halverwege stond het 1 - 4 voor de gasten uit Nunspeet. Jan R. versloeg Koos in vier games. Jan had goed het oog in de zijspinservice van Koos en dat scheelt tegen deze tegenstander een slokje op een flesje sportdrank. Jan B. verloor hierna na drie spannende games van Edwin. Danny bood in de 3e partij Eric goed tegenstand, maar zag Eric in de beslissende game wat afstand nemen en met 7 - 11 winnen. In het dubbel schoten de Jantjes als een speer uit de startblokken, kennelijk zich niet realiserend dat hardlopers spreekwoordelijk vaak doodlopers zijn. De volgende drie games gingen ruim naar Edwin en Koos.
In de eerste partij na het dubbel had Jan B. geen kijk op de service van Koos, wat zich in het dubbel al min of meer aankondigde. En als je de service van de tegenstander niet weet terug te brengen, dan ben je kansloos. Koos won dan ook eenvoudig in drie games.

De tweede helft was echter voor team 7. Jan R. (2x) en Danny (2x) wonnen hun resterende partijen, terwijl Jan B. ook zijn laatste partij tegen Eric verloor. Daarbij moet worden opgemerkt dat Eric de nodige ‘geluksballen’ mee had. Eric won in vier games.

Al met al waren de gastheren - met uitzondering van Jan B. - wel tevreden met de puntendeling tegen Leogang 2. Zeker gezien de 1 - 4 tussenstand. Jan R. bleef ongeslagen en Danny - die moeiteloos meedraait in de seniorencompetitie - pakte keurig twee punten. Jan B. kwam ditmaal niet tot winst.
De derde ‘hond’ (TT Zwolle 10) ging er echter niet met het spreekwoordelijke been vandoor, want het liet zich in Hattem met 6 - 4 verrassen door Smash ’70 8. Niettemin blijft het erg spannend bovenin en team 7 staat er - onverwacht - prima bij.
Komende vrijdag ontvangt team 7 DTV ’84 4.


4e klasse: Kampenion 8 - Heino 8


Team 8 vinden we met enkele andere teams onderin de stand terug. Een van die andere teams - Heino 8 - kwam vrijdagavond op bezoek. Rense Beimers, Mattias Beimers en Martijn Haanappel verdedigden de eer van het team. Vincent Schuurman, Johan Lute en Carlinda Fuselier verschenen namens Heino 8 achter de tafel.

Na het dubbel stond het 2 - 2. In de openingspartij was Rense kansloos tegen de sterke Vincent, maar dat is geen schande. Mattias bracht zijn team weer langszij door Johan in vier games te verslaan. Martijn zette zijn team op voorsprong via een zwaarbevochten 3 - 1 zege op Carlinda.
In het dubbel versloegen Johan en Vincent hun Kamper opponenten Martijn en Rense ‘in straight games’.

Helaas voor team 8 zag het de tegenstander langzaam maar zeker afstand nemen, onder meer door twee verloren vijfpitters. Martijn kwam tegen Johan knap van een 0 - 2 achterstand terug, maar zag zijn tegenstander in de beslissende game het verschil maken. Mattias speelde een vreemde partij tegen Carlinda die hij - in mijn ogen onnodig - met 15 - 17 (!) in de 5e game verloor. Pa Rense wist Carlinda wel te verslaan en ook nog eens keurig in drie games. Helaas was dit na het dubbel ook het enige wapenfeit namens team 8.

Door de 3 - 7 nederlaag weet Heino 8 zich uit de onderste regionen te ontworstelen, terwijl team 8 samen met Batfighters 2 en Hoonhorst 3 de laatste drie plaatsen blijft bezetten. Daarbij staat team 8 1 puntje boven de beide genoemde teams.
As. vrijdag speelt team 8 opnieuw thuis. Dan komt Harderwijk 4 op bezoek.


4e klasse: HTTV 2 - Kampenion 9


Team 9 is de competitie wisselvallig gestart, al heeft dat natuurlijk alles te maken met de tegenstanders. Het liet namelijk een 9 - 1 zege op Smash ’70 10 volgen door een 8 - 2 nederlaag bij DTV ’84 6. Afgelopen maandag moest het op bezoek bij het sterke HTTV 2 dat in mijn ogen titelkandidaat nummer 1 is in de poule.

Jeroen Heldoorn en Gerard Wessels moesten met een invaller op pad, want om uiteenlopende redenen waren Marco Ilbrink en Alice Ringenier niet beschikbaar. Martijn Haanappel (team 8) completeerde het team. HTTV 2 speelde met Frans Blekkenhorst, Hans van Burken en Frank van der Veen.

Het werd zoals mocht worden verwacht een moeilijk avondje voor team 9. Na het dubbelspel stond het 4 - 0 voor de gastheren. Martijn was in de openingspartij dichtbij een zege, maar moest tegenstander Frans alsnog na 12 - 10 in de 5e game feliciteren. Gerard had weinig in te brengen tegen Hans en Jeroen verloor in vier games van Frank.
In het dubbel waren Jeroen en Martijn kansloos tegen Hans en Frans.

Na het dubbel veranderde er weinig aan het spelbeeld. Drie partijen later stond het 6 - 1. Eerst verloor Martijn in vieren van Hans, maar in de zesde partij was het dan eindelijk Jeroen die zichzelf en zijn team op het wedstrijdformulier zette, al kostte dat de nodige moeite. Hij kwam knap van een 2 - 0 achterstand terug om de partij uiteindelijk met 13 - 15 in de 5e game naar zich toe te trekken. Gerard had ook in zijn tweede partij niet veel kans tegen Frank.

De laatste drie partijen gingen alle naar HTTV 2. Jeroen verloor in vieren van Hans, waarna Martijn zijn tweede hangpartij nipt verloor. Ditmaal was Frank met 13 - 11 in de 5e game de gelukkigste. Ook in zijn laatste partij wist Gerard niet tot gamewinst te komen. Tegenstander Frans bleek te sterk.

Aldus leed team 9 opnieuw een forse nederlaag: 9 - 1. Het ziet zichzelf na drie wedstrijden inmiddels terug op plaats 4 waarbij de nummers 5 en 6 veel terrein hebben goedgemaakt.
As. dinsdag komt buurman en plaatsgenoot ’s-Heerenbroek 3 op bezoek.


Na drie - voor team 1 vier - speelrondes beginnen zich al wel ontwikkelingen af te tekenen. Ik schets ze hierna 'met potlood':

  • Team 1 heeft - ondanks dat het nog drie zware wedstrijden voor de boeg heeft - goede kansen om zich te plaatsen voor de promotiegroep.
  • Team 2 is koploper en is titelkandidaat nummer 1 in de poule.
  • Team 3 zit in een poule waarin de kampioen (Effekt ’74 1) al ongeveer na drie wedstrijden bekend is, DTV ’84 2 tweede wordt en de overige teams - waaronder dus ook team 3 - nog kansen hebben op het behalen van de promotiegroep. Harderwijk 1 heeft zich teruggetrokken.
  • Team 4 ligt op schema voor de titel.
  • Team 5 ligt op schema voor een top 3 klassering die ruimschoots handhaving betekent.
  • Team 6 doet opnieuw bovenin mee en is de voornaamste belager van titelkandidaat Smash-In 1.
  • Team 7 presteert boven verwachting en is medekoploper.
  • Team 8 vangt de afwezigheid van Henny Boxman naar behoren op en strijdt met Batfighters 2 en Hoonhorst 3 om handhaving.
  • Team 9 strijdt met Wham 2 en Smash ’70 10 om handhaving en heeft daarbij nog wel de beste papieren.


Het programma voor komende week ziet er als volgt uit:
Dinsdag 30 september:
Kampenion 6 - Smash-In 1
Kampenion 9 - ’s-Heerenbroek 3

Donderdag 2 oktober:
GTC 1 - Kampenion 5

Vrijdag 3 oktober:
Kampenion 1 - DTV ’84 1
Kampenion 2 - De Trefhoek 1
Kampenion 7 - DTV ’84 4
Kampenion 8 - Harderwijk 4
Emmeloord 2 - Kampenion 4

Volgend weekend lees je van mij geen verslag hier op de website. Dan zit ik namelijk op Ibiza en volg ik een hoogtestage ter voorbereiding op de resterende wedstrijden van het seizoen! Waarvan akte!

Met sportieve groet,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar