FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Zeven van de negen teams kwamen in actie in week 44. De teams 1 en 7 hadden hun wedstrijd van afgelopen vrijdagavond de week ervoor al gespeeld. Voor de teams 3, 4 en 5 stonden thuiswedstrijden op het programma, terwijl de teams 2, 6, 8 en 9 een uitwedstrijd voor de kiezen hadden. Met drie zeges, een puntendeling en drie nederlagen was de balans in evenwicht. Ik neem de wedstrijden weer met je door!


Hoofdklasse: team 1 kwam niet in actie


Zoals vermeld, speelde team 1 vorige week al de wedstrijd die oorspronkelijk voor vrijdag 31 oktober gepland stond. Het boekte toen een knappe 1 - 9 zege bij de Toekomst 2 en legde daarmee de bal en - zo was de verwachting - de druk bij concurrent TT Zwolle 2. Dat team ontving vrijdagavond koploper Entac 2. Pas bij een 7 - 3 zege waren de Zwollenaren zeker van een plek in de promotiegroep ten koste van team 1. Bij een 6 - 4 uitslag werd het games tellen geblazen, omdat de wedstrijd Kampenion 1 - TT Zwolle 2 in een gelijkspel was geëindigd.
Koploper Entac 2 liet er echter geen twijfel over bestaan welk team dit seizoen (voorlopig?) het sterkst is in de Hoofdklasse en maakte aan alle Kamper en Zwolse onzekerheid een einde. Het won in Zwolle met 3 - 7. Door dit resultaat plaatst team 1 zich - zonder zelf in actie te komen - voor de promotiegroep en dat is een keurige prestatie.
Gert-Jan, Jeroen en Ton spelen nu nog drie mooie wedstrijden waarin zij tegen sterke tegenstanders mogen aantreden. Daar leer je natuurlijk meer van dan van wedstrijden in de degradatiegroep. Proficiat heren!
Omdat de competitie in de Hoofdklasse een week eerder is begonnen dan in de andere klassen, is team 1 komende week vrij.


Promotieklasse: Twekkelerveld 1 - Kampenion 2


Team 2 speelde t/m speelronde 4 een geweldig seizoen. Het won zijn wedstrijden ruim en het nam met 33 punten een voorsprong van 7 punten op achtervolger Swift (D) 1. In speelronde 5 stond echter de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Blauw-Wit 3 op het programma die na veel hangen en wurgen op 5 - 5 werd afgesloten. Swift (D) 1 won toen met 9 - 1 en bracht de achterstand terug tot 3 punten.

Dus waren we benieuwd hoe speelronde 6 zou uitpakken waarin team 2 en Swift (D) 1 met Twekkelerveld 1 en De Trefhoek 1 twee vergelijkbare tegenstanders troffen, zij het dat team 2 uit en de Deventenaren thuis speelden.

Team 2 speelde met Ivan Hollander, Ralph Trip en Robin Lieftink en zij namen het op tegen Vincent Stevens, Ronald Commers en Desney Mansveld.

In de openingspartij nam Ivan tegen Vincent een 0 - 2 voorsprong in games, maar zoals wel vaker dit seizoen liet Ivan zijn tegenstander terugkomen tot 2 - 2. Gelukkig stond hij er in de 5e game weer en won hij die game vrij overtuigend. Ralph zette zijn team op 0 - 2 via een eenvoudige 0 - 2 zege op Ronald. Helaas wist Robin niet in de feestvreugde te delen, want hij moest zijn meerdere erkennen in Desney. Robin herstelde zich weliswaar van het ruime gameverlies in de 1e game, maar wist niet tot gamewinst te komen.
In het dubbel versloegen Ivan en Ralph de tegenstanders Desney en Vincent in vier games.

Na het dubbel vergrootte Ivan de voorsprong door Ronald met ruime cijfers te verslaan. Robin verloor daarna ook zijn tweede partij. Tegenstander Vincent bleek in vier games te sterk. Ralph stond deze avond gelukkig zijn mannetje en versloeg heel keurig Desney na een 2 - 1 achterstand in vijf games. Zo stond het dus 2 - 5.

De drie resterende partijen gingen alle naar team 2. Eerst wist Robin zichzelf op het wedstrijdformulier te zetten door Ronald in vier games te verslaan. Daarna bleef Ivan voor de vijfde maal dit seizoen ongeslagen; hij was in vier games te sterk voor Desney. In de laatste partij van de avond bewees Ralph zijn goede vorm door Vincent in vier games te verslaan.

Team 2 boekte daarmee een keurige 2 - 8 zege in Enschedé op Twekkelerveld 1. Prettig om te constateren is dat het als team wist te presteren. Had Robin deze vrijdagavond een mindere avond, nu was het Ralph die er stond en naast kopman Ivan knap ongeslagen bleef. Concurrent Swift (D) 1 won met 7 - 3 van De Trefhoek 1 en dus bedraagt de voorsprong van team 2 op de Deventenaren nu 4 punten. Volgende week ontmoeten beide teams elkaar in Kampen! Dat kan een mooie wedstrijd worden!


Promotieklasse: Kampenion 3 - Bosman/Wezep 1


Team 3 stond afgelopen vrijdagavond voor de (voorlopig) belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het stond in een poule van 7 teams op de 5e plaats en het had een voorsprong van 4 punten op nummer laatst Bosman/Wezep 1. En juist dat team kwam vrijdagavond op bezoek. Met de wetenschap dat team 3 volgend weekend nog op bezoek moet bij aanstaand kampioen Effekt ’74 1 dat dit seizoen nauwelijks punten weggeeft, was het voor de heren van team 3 zaak om de goede buren uit Wezep niet dichterbij te laten komen.

Team 3 speelde met Dick Hoekman, Bas de Vries en Gertjan Wessels. Bosman/Wezep 1 speelde in de vertrouwde samenstelling met Hermen van de Schootbrugge, Ronald van Unen en Wiebren van de Schootbrugge.

Je hebt soms van die wedstrijden die je lang bijblijven. Of qua niveau danwel mooie partijen, of qua scoreverloop. Deze wedstrijd past wat mij betreft in dat rijtje en dan vooral qua scoreverloop.

Na het dubbel stonden de gasten op een verdiende 1 - 3 voorsprong. In de openingspartij had Hermen ongeveer twee games nodig om het spelletje van Dick te doorgronden. Het stond toen 1 - 1. Daarna won Hermen de 3e en 4e game met ruime cijfers. Bas bracht de balans weer in evenwicht door Ronald in vier spannende games te verslaan. Gertjan en Wiebren speelden ook al vier games tegen elkaar. Wiebren was duidelijk de meest aanvallende speler van de twee, maar dat is tegen Gertjan overigens niet altijd een garantie voor een overwinning. Ditmaal echter wel, want Wiebren boekte een verdiende zege.
Het dubbel was een vreemde partij. Bas en Gertjan namen het daarin op tegen Ronald en Wiebren. In de 1e en 2e game hadden de gasten niet of nauwelijks het oog in de backspin ballen van Bas en met name Gertjan. Beide games gingen met ruime cijfers naar team 3. Ronald en Wiebren bleven echter de aanval zoeken en wisten knap terug te komen tot 2 - 2. Bas en Gertjan wisten niet om te schakelen en verloren de beslissende game kansloos van de ontketende Ronald en Wiebren.

Daarna kantelde de wedstrijd om de één of andere onverklaarbare reden. Eerst was het Bas die - tactisch slim spelend - tegen Hermen op het juiste moment de juiste dingen deed en zo eerst de 1e en vervolgens de 2e game met nipt verschil wist te winnen. Daarmee lokte hij Hermen uit om in de 3e game anders te gaan spelen, maar dat speelde Bas juist weer in de kaart. Bas won die game ruim en bracht zijn team ietsje dichterbij. Dick speelde daarna met veel risico tegen Wiebren. Hij wist zijn tegenstander daardoor zo onder druk te zetten dat die minder tijd kreeg voor zijn slagen. Dick sleepte de 1e game er op de valreep met 11 - 9 uit na lang achter te hebben gestaan. In de 2e en 3e game bleef Dick dit drukvolle spelletje op tafel leggen en daarop moest Wiebren te vaak het antwoord schuldig blijven. Dick won na drie spannende games. In de zevende partij nam Gertjan het op tegen Ronald. Beide spelers waren aan elkaar gewaagd. De 1e game was voor Gertjan, maar de 2e en 3e voor Ronald. Gertjan schreef de 4e weer op zijn naam en bleek daarna ook in de beslissende game de sterkste. Zo stond het ineens 4 - 3 voor team 3 waar het na het dubbel nog op een 1 - 3 achterstand stond.

Bas en Wiebren maakten er hierna een spannende partij van met wisselende kansen. Spannend qua gewonnen games in ieder geval, want de games gingen - toch wel apart - met ruime cijfers naar afwisselend Bas en Wiebren. In de beslissende 5e game wist de meer ervaren Bas door te drukken en de partij naar zich toe te trekken. Daarmee bleef Bas keurig ongeslagen vanavond. Ook stelde hij tenminste een puntendeling veilig. Gertjan nam het in de voorlaatste partij op tegen Hermen. Laatstgenoemde had duidelijk moeite met het - met alle respect - ‘aparte spel’ van Gertjan. Gertjan weet meestal zelf al niet ‘wat hij gaat doen’ laat staan dat de tegenstander dat weet. Hermen wist het juiste antwoord niet te vinden en Gertjan boekte dan ook een verrassend eenvoudige 3 - 0 zege. In de laatste partij van de avond moest Dick het opnemen tegen Ronald. Dick wist de goede lijn van zijn partij tegen Wiebren door te trekken. Ook Ronald kwam niet onder de druk van Dick uit, ging daardoor af en toe forceren en maakte dan weer teveel fouten. Dick won de partij verrassend eenvoudig ‘in straight games’.

Team 3 boekte aldus een 7 - 3 zege. In mijn ogen is dat een uitslag die het krachtsverschil in de wedstrijd - in ieder geval wat spelopvatting betreft - niet juist weergeeft. De gasten uit Wezep kregen wat te weinig. Niettemin liegen de cijfers niet. Je moet niet alleen mooi kunnen spelen, nee je moet ook kunnen omschakelen. Je moet op dit niveau meerdere speltypes kunnen hanteren. In mijn ogen heeft Bosman/Wezep 1 daar de wedstrijd verloren.

Door de toch wel onverwachte 7 - 3 zege - zeker na de 1 - 3 tussenstand - doet team 3 goede zaken. Het verdubbelt de voorsprong op de buren tot 8 punten en heeft zelfs nog een kansje om de promotiegroep te bereiken. Het moet dan volgende week bij koploper en aanstaand kampioen Effekt ’74 1 meer punten zien te behalen dan de andere teams tegen die sterke tegenstander hebben behaald. Voor de goede orde, dat team stond in de vijf wedstrijden tot nu toe slechts 4 punten af!


2e klasse: Kampenion 4 - Dronten ’74 1


Team 4 ligt op schema voor de titel en voor een terugkeer naar de 1e klasse. Het is in de breedte sterk waardoor het niet zo heel veel uitmaakt wie er spelen. Bij de andere teams in de poule ligt dat anders. Daar is het krachtsverschil in het team te groot waardoor ‘onnodig’ punten worden gemorst.

Afgelopen vrijdag kwam met Dronten ’74 1 een tegenstander op bezoek die ik voor de competitie als grootste concurrent voor team 4 had ingeschat. Maar ja, de twee sterkste spelers van het team - Onno Huisman en Veronica van Eeden - hebben de nodige wedstrijden moeten missen waardoor de achterstand op team 4 vooraf 9 punten bedroeg.

Team 4 speelde met Bertin Bos, Guido Wessels en Nick Kuipers. De gasten verschenen met Veronica van Eeden, Onno Huisman en Ron Dorst en traden ditmaal dus wel in een sterke opstelling aan.

Omdat Bertin deze avond nog andere ‘verplichtingen’ had, speelde hij zijn drie wedstrijden achter elkaar. Deze drie wedstrijden gingen alle over slechts drie games waardoor hij snel zijn biezen kon pakken. Bertin won na drie spannende games van Ron, maar moest zijn meerdere erkennen in Onno en Veronica waardoor de gasten op een 1 - 2 voorsprong kwamen.

Ik moet bekennen dat ik daarna het spoor een beetje bijster ben geraakt voor wat betreft de volgorde van de gespeelde partijen. Daarom beperk ik me maar tot een algemeen verhaal. Nick versloeg Ron, maar moest zijn meerdere erkennen in Veronica en Onno. Tegen Veronica nam Nick een 2 - 1 voorsprong, maar daarna wist Veronica haar spel duidelijk te verbeteren om vervolgens de 4e en 5e game nog met ruime cijfers te winnen.

Guido won in vieren van Veronica en was in evenveel games ook te sterk voor Ron. De mooiste partij van de avond was die tussen Guido en Onno. De 1e game won Guido met ruime cijfers, maar daarna wist ook Onno zijn niveau op te krikken. Beide spelers ontliepen elkaar weinig, maar Onno speelde zo dwingend dat hij Guido dwong heel scherp te spelen wat helaas voor Guido net wat vaker minder goed dan goed uitpakte. Onno won de 2e, 3e en 4e game met klein verschil. Ik heb het al wel vaker geschreven: als Onno gedreven is en er volledig voor gaat, dan is hij een prima 1e klasser. Op zijn minst.

Beide teams deelden dus opnieuw de punten. Daarmee hield team 4 de Drontenaren op afstand. Omdat de andere concurrent - TT Zwolle 8 - 6 punten wist bijeen te slaan, blijft team 4 ook na vrijdagavond op koers!


2e klasse: Kampenion 5 - TT Zwolle 9


Team 5 draait dit seizoen als debutant goed mee in poule D van de 2e klasse. Het staat na 6 wedstrijden keurig derde. In speelronde 7 ontving het nummer 5 TT Zwolle 9, terwijl de nummers 1 en 2 elkaar in Nunspeet ontmoetten. Via een - liefst ruime - zege zou team 5 wat dichterbij kunnen kruipen.

Simon van der Woude, Gerard Palland en Wim Tillema kwamen namens team 5 in actie en zij namen het op tegen Alle Ruiter, Bart Feddema en invaller Ton Harbrink (team 10).

In de openingspartij nam Simon het op tegen Alle die met anti op de backhand speelt, maar af en toe draait met het batje. Het duurde even voordat Simon de juiste tactiek had gevonden. Na drie games stond het namelijk 1 - 2. De 4e en 5e game gingen echter met ruime cijfers naar Simon. Ook Gerard startte daarna moeizaam in zijn partij tegen Bart. Laatstgenoemde nam een 0 - 2 voorsprong. Gerard sleepte de 3e game er nipt uit om vervolgens ook de 4e en 5e game te winnen. Wim verloor de 1e game tegen Ton met ruime cijfers, maar speelde daarna iets gecontroleerder om drie games op rij te winnen.
In het dubbel namen Gerard en Simon het op tegen Alle en Bart. Hoewel het krachtsverschil niet groot was, wonnen de Zwollenaren in vier games.

Na het dubbel kwam Gerard tegen Alle opnieuw met 0 - 2 achter. Ook nu sleepte hij de 3e game er nipt uit waarna hij in de 4e en 5e game het verschil wist te maken. Simon had daarna de nodige moeite met invaller Ton, maar wist uiteindelijk toch in vier games te winnen. Wim speelde vervolgens een prima partij tegen Bart. Hij hoefde geen game af te staan en bracht daarmee de tussenstand op 6 - 1.

Gerard was tegen Ton vanaf het begin bij de les en hij won overtuigend in drie games. Wim had daarna tegen Alle even nodig om aan diens materiaal en spel te wennen. De 1e en 2e game gingen met 6 - 11 naar Alle. De 3e game wist Wim op zijn naam te schrijven en hij overleefde in de 4e game een matchpoint om daarna met 13 - 11 te ontsnappen. In de beslissende game had Wim beter het oog in het materiaal van Alle en wist hij die game met 11 - 7 naar zich toe te trekken. In de laatste partij kwam Simon tegen Bart niet in zijn spel. Hij verloor de 1e en 2e game kansloos. In de 3e game leek Simon alsnog te ontsnappen, maar Bart was net op tijd bij de les en bracht de eindstand op 8 - 2.

Zo boekte team 5 een ruime 8 - 2 zege en daar mag het tevreden mee zijn. Er werden vier vijfpitters gespeeld en alle vier gingen naar team 5. Weliswaar telkens met ruime cijfers in de beslissende game, maar toch. Omdat nummer twee Bosman/Wezep 2 met 4 - 6 won bij koploper Leogang 1, is het erg spannend bovenin:
Bosman/Wezep 2    6 - 41
Leogang 1         6 - 40
Kampenion 3       6 - 39

Dat worden nog spannende weken, al denk ik dat de buren uit Wezep nu de beste papieren hebben voor de titel.


3e klasse: Smash ’70 7 - Kampenion 6


Team 6 draait ook dit seizoen prima mee en het is halverwege het seizoen de voornaamste uitdager van koploper Smash-In 1. Afgelopen vrijdag ging het op bezoek bij Smash ’70 7. Het moest aantreden zonder kopman Theo Hogenhorst en dus moesten Hans van den Berg, Harm Bosman en Arie Hup het doen. Wim Geerts, Gert Eikelboom en Dirk van der Wal waren de tegenspelers.

Je hebt soms voetbalwedstrijden waarbij je denkt ‘al voetballen ze drie dagen achter elkaar door, scoren doen ze niet!’ Zo ongeveer moeten de spelers van team 6 zich afgelopen vrijdag hebben gevoeld in Hattem.

Na het dubbel stond team 6 op een 4 - 0 achterstand. Hans (tegen Wim) en Harm (tegen Gert) verloren een vijfpitter, terwijl Arie slechts één game wist te winnen tegen Dirk. In het dubbel verloren Hans en Harm in drie nipte games van Gert en Wim.

Na het dubbel veranderde er weinig tot niets. Hans nam weliswaar een 0 - 2 voorsprong tegen Gert, maar twee games later stond het 2 - 2. In de beslissende game bleek Gert met 11 - 9 de gelukkigste. Wim had daarna goed het oog in het materiaal en spel van Arie en won in vier games. Harm moest vervolgens tegenstander Dirk na drie games feliciteren. En dus stond het zomaar 7 - 0.

In de achtste partij was het Arie die zijn team dan eindelijk op het wedstrijdformulier wist te zetten. Hij versloeg Gert in vier games. Hans speelde hierna zijn derde vijfpitter van de avond. Ditmaal tegen Dirk. Helaas voor Hans en team 6 moest hij opnieuw capituleren. In de laatste partij van de avond wist Harm tegen Wim de 1e game te winnen, maar die won vervolgens drie games op rij.

Team 6 leed dus een zware 9 - 1 nederlaag bij Smash ’70 7. Het zakt daardoor van de 2e naar de 4e plaats. Gelukkig is het verschil naar de nummers 5 en 6 nog groot. Hopelijk weten de spelers zich komende week te herstellen van deze upper cut!


4e klasse: Smash-In 2 - Kampenion 8


Team 8 presteert dit seizoen naar de mogelijkheden. De spelers vangen de noodgedwongen afwezigheid van kopman Henny Boxman naar vermogen op en meer mogen we van Mattias Beimers, Rense Beimers en Martijn Haanappel ook niet verwachten.

Afgelopen vrijdag ging team 8 op bezoek bij titelkandidaat Smash-In 2 en dus was het zaak om te proberen wat puntjes mee te sprokkelen. Dat moest dan gebeuren tegen Frans de Vries, Alexandra Klein en Edwin Stoker.

Na het dubbel stond team 8 op een 3 - 1 achterstand. Martijn (tegen kopman Frans), Mattias (tegen Alexandra) en Rense (tegen Edwin) verloren allen hun eerste enkelpartij. Maar in het dubbel wisten Martijn en Mattias heel knap het sterker ingeschatte dubbel Edwin en Frans te verschalken.

Drie partijen later stond het 5 - 2. Martijn won keurig in vier games van Alexandra. De 1e game ging nog naar Alexandra, maar daarna ging Martijn erop en erover. Ik heb het nog steeds over tafeltennis uiteraard. Rense had hierna weinig kans tegen Frans, maar dat mocht ook niet worden verwacht. Ook Mattias had geen winstkansen in zijn partij tegen Edwin.

Van de laatste drie partijen wist team 8 er nog ééntje te winnen. Rense verloor ‘in straight games’ van Alexandra, maar het was opnieuw Martijn die een partij op zijn naam wist te schrijven. Hij versloeg heel knap Edwin in vijf games. In de laatste partij van de avond moest ook Mattias buigen voor kopman Frans.

Team 8 verloor dus met 7 - 3 en snoepte drie puntjes mee. Na afloop werd bekend dat nummer laatst Hoonhorst 3 in eigen huis met liefst 1 - 9 had verloren van nummer 4 Batfighters 2. Dus liep team 8 nog twee puntjes uit, terwijl het op bezoek moest bij een titelkandidaat. Jammer is het dat Mattias door zijn studie ‘in den vreemde’ duidelijk minder ritme heeft dan het afgelopen seizoen toen hij goed presteerde. Maar goed, de studie heeft uiteraard een hogere prioriteit dan het tafeltennis.
Komende vrijdag komt Hoonhorst 3 naar Kampen, een belangrijke wedstrijd dus.


4e klasse: Smash ’70 10 - Kampenion 9


Team 9 is bezig aan een relaxed seizoen. Vanaf wedstrijd 1 heeft het een ruime voorsprong op de laatste plaats en daar heeft het zelf de aanzet toe gegeven. In die eerste wedstrijd versloeg het namelijk Smash ’70 10 met liefst 9 - 1. Afgelopen dinsdag stond de returnwedstrijd in Hattem op het programma.

Marco Ilbrink was verhinderd en toen Alice Ringenier met een griepje te kampen kreeg, werd niet tevergeefs bij Martijn Haanappel aangeklopt om Jeroen Heldoorn en Gerard Wessels te vergezellen. Karen Talaljan, Eric Flier en Jan Schakelaar waren de tegenstanders.

Dat de ene avond de andere niet is, werd die dinsdagavond duidelijk. Na het dubbel stond team 9 op een 3 - 1 achterstand. Jeroen (tegen Karen) en Martijn (tegen Jan) verloren hun partij in vier games, maar tussendoor wist Gerard op het nippertje van Eric te winnen. In het dubbel kwamen Jeroen en Martijn net tekort om de ‘gelijkmaker’ op het wedstrijdformulier te zetten. Eric en Karen wonnen met 15 - 13 in de 5e game.

Na het dubbel verloor Jeroen verrassend kansloos van Eric, waarna Martijn in een spannende partij de sterke Karen wist te verslaan. Gerard bracht zijn team nog iets dichterbij via een vier games zege op Jan.

Toen Martijn in de achtste partij Eric ‘in straight games’ wist te verschalken, gloorde er weer hoop bij team 9. Maar helaas verloor Jeroen - die duidelijk niet in goede doen was - ook zijn derde partij. Hij kwam weliswaar knap van een 2 - 0 achterstand in games terug, maar in de beslissende game bleek Jan met 11 - 9 de gelukkigste. Ik vermoed dat Jeroen ritme miste omdat hij enkele weken geen balletje heeft geslagen. In de laatste partij van de avond moest Gerard zich in vier games gewonnen geven tegen Karen.

Zo leed team 9 een ietwat onverwachte 6 - 4 nederlaag in Hattem en op die nederlaag valt ook niet veel af te dingen. De vier vijfpitters werden keurig verdeeld. Gelukkig wist team 9 de schade na een 4 - 1 achterstand nog enigszins binnen de perken te houden. De voorsprong op de tegenstander van dinsdagavond bedraagt nog altijd 11 punten.


Ook na zes - voor team 1 zeven - speelrondes draaien de negen seniorenteams nog prima mee in de poules waarin zij uitkomen:

 • team 1 plaatste zich voor de promotiegroep in de Hoofdklasse.
 • team 2 is koploper in de Promotieklasse en verdedigt komende vrijdag een voorsprong van 4 punten tegen concurrent Swift (D) 1.
 • team 3 verdubbelde in de Promotieklasse de voorsprong op nummer laatste Bosman/Wezep 1 tot 8 punten.
 • team 4 is nog steeds koploper in de 2e klasse en verdedigt een voorsprong van 8 punten.
 • team 5 mengde zich deze week in de titelstrijd in een andere poule van de 2e klasse.
 • team 6 kreeg deze week in de 3e klasse een tikkie en is gezakt van de 2e naar de 4e plaats.
 • team 7 staat op een keurige 2e plaats in de 3e klasse.
 • team 8 staat voorlaatste in de 4e klasse en heeft komende vrijdag een voorsprong van 7 punten te verdedigen tegen nummer laatste Hoonhorst 3.
 • team 9 tenslotte staat nog steeds 4e en heeft nog een voorsprong van 11 punten op de nummer laatst.

Komende week komen acht van de negen teams in actie:

 • team 1 is vrij
 • team 2 speelt as. vrijdag in eigen huis de topper tegen concurrent Swift (D) 1
 • team 3 gaat as. zaterdag in Wierden op bezoek bij de ongenaakbare koploper Effekt ’74 1
 • team 4 gaat as. vrijdag op bezoek bij Heino 4
 • team 5 gaat as. vrijdag op bezoek bij koploper Bosman/Wezep 1
 • team 6 gaat as. vrijdag op bezoek bij Harderwijk 2
 • team 7 ontvangt nummer laatst Smash ’70 8
 • team 8 (5e) ontvangt nummer laatst Hoonhorst 3
 • team 9 ontvangt as. dinsdagavond DTV ’84 6

Komend weekend hoop ik mij weer te melden!

Met sportieve groet,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris
Kampenion

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar