De landelijke competitie-indelingen zijn bekend.

Jeugdteam 1 komt uit in de Kampioensgroep en treft - zoals verwacht - de nummers 1 en 2 uit Landelijk A van afgelopen seizoen. Het schema voor team 1 ziet er waarschijnlijk als volgt uit:

 1. TT IJsseltop 1 - Kampenion 1
 2. Kampenion 1 - Twenty-one Up 1
 3. Amsterdam 2 - Kampenion 1
 4. Amsterdam 1 - Kampenion 1
 5. Kampenion 1 - FVT 1
 6. Kampenion 1 - SVE 1
 7. HTC 1 - Kampenion 1

Na 7 wedstrijden wordt de balans opgemaakt, waarna de nummers 1 t/m 4 halve finales spelen. De nummers 5 t/m 8 treffen elkaar nog eenmaal.

Het schema is qua reisafstanden niet ongunstig voor team 1, dat SVE (Utrecht) en beide teams uit Rotterdam (Twenty-one Up en FVT) thuis treft, terwijl het zelf tweemaal naar Amsterdam, naar Hoofddorp (HTC) en naar Zwolle (TT IJsseltop) moet. Leuk om te vermelden is dat in de eerste speelronde ook beide teams uit Rotterdam en Amsterdam tegen elkaar spelen, waardoor er direct drie 'broederstrijden' op het programma staan.

Jeugdteam 2 komt uit in Landelijk B. Het schema van team 2 ziet er als volgt uit:

 1. Kampenion 2 - De Treffers '70 1
 2. Docos-wolkyshop.nl 1 - Kampenion 2
 3. Kampenion 2 - Effekt '74 1
 4. Kampenion 2 - Emmen 1
 5. HBC 3 - Kampenion 2
 6. De Treffers '70 1 - Kampenion 2
 7. Kampenion 2 - Docos-wolkyshop.nl 1
 8. Effekt '74 1 - Kampenion 2
 9. Emmen 1 - Kampenion 2
 10. Kampenion 2 - HBC 3

Ook voor team 2 vallen de reisafstanden wel mee: Leiden (Docos) en Heemstede (HBC) zijn iets verder weg, maar Emmen, Klazienaveen (De Treffers '70) en Wierden (Effekt '74) zijn ongeveer een uur rijden. Effekt '74 en en Docos waren afgelopen seizoen - net als team 2 - middenmoters in Landelijk B. Emmen bestaat waarschijnlijk uit een (zwakke) Landelijk A speler, aangevuld met spelers uit het tweede team van Emmen dat afgelopen seizoen Landelijk C speelde. De Treffers '70 en HBC 3, 4 en 5 kwamen eveneens uit in Landelijk C, waarbij De Treffers'70 tweede werd en HBC 3, 4 en 5 op respectievelijk de vijfde, vierde en derde plaats eindigden, waarbij in alle drie teams wel spelers zaten die individueel goed presteerden en mogelijk bij elkaar in het team gezet zijn.

Voor beide Landelijke teams een mooie indeling. Hoewel het nog een maandje duurt, wensen we ze alvast veel plezier en succes!