Ook in week 39 moesten alle seniorenteams aan de bak. Zes teams deden dat thuis en dus vijf ‘op locatie’. Het werd een vrij succesvolle week voor Kampenion, want de elf wedstrijden leverden zeven zeges en vier nederlagen op. ‘Wedstrijd van de week’ is uiteraard de topper in de Hoofdklasse tussen team 1 en TT Zwolle 2. Ik neem de wedstrijden met je door.


Hoofdklasse: Kampenion 1 - TT Zwolle 2

Team 1 is de competitie vrij goed gestart. Na twee wedstrijden stond het derde met 16 punten, drie punten achter koploper TT Zwolle 2 dat afgelopen vrijdagavond op bezoek kwam. Beide teams hadden in die twee wedstrijden dezelfde tegenstanders getroffen: DTV ’84 1 en Kampenion 2. Het zal je niet verbazen dat ik deze wedstrijd heb gekozen als ‘wedstrijd van de week’.

Gert-Jan de Lange, Ivan Hollander en Ton Ringenier mochten het weer voor team 1 doen en zij troffen Stephan Jansman, Annewyke Appels en Lisette van Es aan de andere kant van de tafel en ook in de kantine.

Gert-Jan beet het spits af tegen Stephan. Beiden hebben elkaar de afgelopen seizoenen de nodige keren getroffen en beiden wonnen en verloren partijen. Ditmaal was Gert-Jan kennelijk weer aan de beurt om te zegevieren. Beiden speelden aanvallend - zoals we van hen gewend zijn - maar Gert-Jan maakte duidelijk minder fouten dan Stephan en won verdiend in vier games: 1 - 0.

Daarna was het de beurt aan Ivan en Annewyke. In de 1e game had Ivan weinig vat op het sterke spel van Annewyke die hem dan ook vrijwel kansloos liet. Maar Ivan was daar niet van ondersteboven en kwam ijzersterk terug. De backhand blok liep prima en ook aanvallend stond Ivan zijn mannetje. Hij won drie games op rij en bracht de stand op 2 - 0.

Ton mocht het opnemen tegen Lisette die met lange noppen op de backhand speelt. Over het algemeen weet Ton wel raad met materiaalspelers en zo ook vanavond. De 2e game die Ton winnend afsloot, was spannend, maar in de 1e en 3e game was het verschil groot. Zo stond het na de eerste drie enkelpartijen 3 - 0.

In het dubbel bracht team 1 het sterke duo Gert-Jan / Ivan achter de tafel en zij troffen Annewyke en Stephan als opponenten. De wedstrijd werd qua scoreverloop vrijwel een kopie van de partij tussen Ton en Lisette. De 1e game ging ruim naar Gert-Jan en Ivan, de 2e nipt en de 3e weer ruim. Eigenlijk gaven Gert-Jan en Ivan hun tegenstanders geen kans: 4 - 0.

Na het dubbel mochten de twee linkshandige jongemannen het tegen elkaar opnemen: Ivan en Stephan. Voor zover mij bekend had Ivan tot nu toe nog niet van Stephan gewonnen, maar wat zegt dat dit seizoen? Beide spelers waren vrijwel aan elkaar gewaagd. Stephan nam af en toe een duidelijke voorsprong, maar de mentaal sterke Ivan kwam telkens sterk terug. Ivan won de 1e game nipt, de 2e ruim en de 3e weer nipt. Het speelt toch net wat lekkerder als je een game nipt weet te winnen en met een voorsprong aan de volgende begint: 5 - 0.

Gert-Jan trad daarna aan tegen Lisette. Net als Ton kan ook Gert-Jan tegen de meeste materiaalspelers prima uit de voeten. En dat toonde hij ook nu aan. Met gevarieerd aanvallend spel - met soms ingehouden topspinballen - gaf hij Lisette geen kans en boekte hij een eenvoudige driegames zege: 6 - 0.

Annewyke was daarna de tegenstander van Ton. Over het algemeen heeft Ton het lastig tegen het directe spel van Annewyke die ook over een prima backhand beschikt. De tactiek van Ton - trage topspinballen afwisselen met backspin - bleek prima uit te pakken. Weliswaar moest hij de derde game aan Annewyke laten, maar de overige games won hij ruim: 7 - 0.

Ivan trof in zijn laatste partij Lisette. In de 1e en ook 2e game zocht Ivan - achteraf gezien - teveel de backhand (is noppen) kant van Lisette op waardoor hij vreemde ballen terugkreeg en waarmee hij onvoldoende uit de voeten kon. Beide games gingen met klein verschil naar Lisette. Daarna zocht Ivan vrijwel consequent de forehand van Lisette op. Die is weliswaar gevaarlijk, maar Ivan vertrouwde (terecht) op zijn blok en wist ook regelmatig te counteren. Zodoende wist hij de partij nog te kantelen door drie games op rij te winnen. Niet dik, maar toch: 8 - 0.

Ton nam in het in zijn laatste partij op tegen Stephan. Laatstgenoemde speelt niet zo graag tegen ‘tovenaar’ Ton die geen standaard spelletje heeft. Je weet vaak niet wat je moet verwachten. Het krachtsverschil was in de 1e en 2e game niet groot, maar via een verrassende service en / of een tactisch geplaatste bal trok Ton die beide games nipt naar zich toe waarna hij in de 3e game meer afstand wist te nemen: 9 - 0.

De laatste partij van de avond ging tussen Gert-Jan en Annewyke. Beiden maakten er een mooie en spannende wedstrijd van. Gert-Jan liet zich regelmatig te ver van de tafel weg ‘lokken’ - daartoe ook min of meer gedwongen door Annewyke - en kwam zo te vaak in de problemen. Zijn prima forehand hielp hem er nog wel vaak doorheen, maar hij kon door de tactiek en het spel van Annewyke niet helemaal zijn eigen spel spelen. Een 5e game moest uiteindelijk de beslissing brengen. Gert-Jan kwam nog wel knap terug van een 8 - 10 achterstand, maar moest bij een stand van 10 - 11 dan toch het hoofd buigen. Annewyke redde daarmee de spreekwoordelijke eer: 9 - 1.

Maar het zal duidelijk zijn dat de 9 - 1 zege op de koploper tevreden gezichten opleverden bij de Kampenaren. Met een zege werd wel enigszins rekening gehouden, maar met zo’n grote uitslag niet. De Zwolse spelers stelden toch wel wat teleur. Lisette en Stephan maakten teveel fouten om het de tegenstanders lastig te kunnen maken, met uitzondering dan van de partij van Lisette tegen Ivan. Annewyke was beter op dreef en behaalde een beter niveau. Mogelijk dat zij nog wat ritme miste; zij speelde namelijk haar eerste wedstrijd van het seizoen.
De Kampenaren behaalden een prima niveau. Zowel qua spel als qua tactiek waren zij op vrijwel alle fronten beter.

Team 1 bewees zich met de 9 - 1 zege een prima dienst. Het zet de buren uit Zwolle ineens op een achterstand van 5 punten. Na dit weekend lijken De Brug 1 en Kampenion 1 voorlopig (?) de voornaamste titelkandidaten in de Hoofdklasse. De Brug 1 wees outsider Entac 2 met dezelfde cijfers terug.

Scores:
Ivan 3, Ton 3, Gert-Jan 2 en dubbel 1

As. vrijdag speelt team 1 in Lochem tegen De Toekomst 2.


Hoofdklasse: DTV ’84 1 - Kampenion 2

Team 2 stond afgelopen vrijdag ook voor een belangrijke wedstrijd, namelijk die tegen DTV ’84 1. Weliswaar ging het hier om een ‘vroege degradatiewedstrijd’, maar toch.

Dan treft het natuurlijk niet als je als team 2 met een invaller moet aantreden; Jordy ten Have verkeerde namelijk nog in hogere en warme sferen. Robin Lieftink en Ralph Trip kregen gezelschap van invaller Guido Wessels (team 4).

Het begin was duidelijk voor de gastheren, want na het dubbel stond het 4 - 0. Alleen Guido (!) slaagde erin om tegen Yoran een game te pakken. Robin was toch wel verrassend kansloos tegen Rik, terwijl Jan Jaap tegenstander Ralph in totaal nog geen 10 punten gunde.

Na het dubbel bood team 2 wat meer tegenstand en dan met name R2. In de partij na het dubbel versloeg Robin tegenstander Yoran die dit seizoen nog zoekt naar zijn vorm. In de achtste partij deed Ralph hetzelfde. Daarnaast kwam Ralph tegen Rik knap van een 2 - 0 achterstand in games terug, maar in de beslissende game was het toch weer Rik die won. Robin speelde juist tegen Jan Jaap een hangpartij. Hij nam een 1 - 2 voorsprong, maar Jan Jaap won vervolgens de 4e en 5e game. Guido kwam tegen Jan Jaap en Rik niet meer in de buurt van gamewinst, maar eigenlijk mocht dat ook niet van hem worden verwacht.

Zo leed team 2 een gevoelige 8 - 2 nederlaag bij DTV ’84 1. Vanuit het gezichtspunt van team 2 viel die nederlaag een paar puntjes te hoog uit. Een 6 - 4 nederlaag is in het vervolg van het seizoen wat gemakkelijker te verteren. Het is niet anders. Op de nederlaag viel niet zoveel af te dingen.

Scores:
Ralph 1 en Robin 1; Guido 0

Team 2 ontvangt komende vrijdag Entac 2.


1e klasse: Kampenion 3 - De Brug 5

Team 3 was na twee wedstrijden nog zonder winst en nog zonder verlies, het kwam namelijk tweemaal tot een gelijkspel tegen outsiders / kandidaten voor de titel: Heino 1 en Effect 1. Afgelopen vrijdagavond kwam met De Brug 5 een team naar Kampen dat is gepromoveerd uit de 2e klasse.

Gerben Wolterink, Bas de Vries en Gertjan Wessels bonden de sportieve strijd aan met Ton Roelofs, Michel van Doeveren en Bert Steur, terwijl Charles Schwarte alleen in het dubbel uitkwam.

Gerben speelde zijn drie wedstrijden achter elkaar, omdat hij ‘thuis moeilijk zat’. Die drie wedstrijden leverden twee punten op. De met anti spelende Bert was hem de baas. Terwijl Gerben naar huis ging, kwamen Bas en Gertjan in actie. En dat ging hen goed af. Alleen Bas liep nog tegen een nederlaag aan, omdat hij zich te vaak versloeg op het spel en materiaal van diezelfde Bert. Gertjan ging tegen Bert gewoon ‘mee pielen’ en bleek vaak geduldiger dan tegenstander Bert, die zich dan als eerste uit de tent liet lokken. Gertjan won dan ook in drie games en bleef deze avond knap ongeslagen.

Zo behaalde team 3 een keurige 8 - 2 zege en heeft het dan ook het zoet van de overwinning gesmaakt. Het werkt zich daarmee direct wat op in de stand, want het bezet nu plaats 2

Scores:
Gertjan 3, Bas 2, Gerben 2 en dubbel 1

Komende vrijdag speelt team 3 in Deventer tegen Swift (D) 2.


1e klasse: Kampenion 4 - DTV ’84 3

Team 4 is de competitie redelijk gestart; het liet een 3 - 7 nederlaag tegen het sterke De Veluwe 2 volgen door een nipte 4 - 6 zege bij Smash ’70 3. Vrijdagavond kwam DTV ’84 3 op bezoek dat tweemaal had verloren. Het was voor team 4 dus zaak de bezoekers op afstand te houden of beter nog, die afstand te vergroten.

Nick Kuipers, Bertin Bos en Dick Hoekman moesten het voor team 4 doen. Cees Lindenburg, Dionne Damman en Ton Kneyber waren de tegenstanders.

Het begin was voor team 4, want na de eerste enkelspelen stond het 3 - 0. Daarbij moet worden aangetekend dat Bertin tegen Dionne heel knap van een 0 - 2 achterstand wist terug te komen. Het dubbel ging nipt naar Cees en Ton die Bertin en Nick met 11 - 13 in de 5e game wiste net wisten te verschalken.

Daarna was het aan Dalfser kant eigenlijk alleen Dionne die prima tegenspel wist te bieden. Sterker nog, zij bond eerst Dick (in vijven) en daarna ook Nick (in vieren) aan de zegekar. Dionne speelt heel direct en kennelijk houden Dick en Nick niet zo van vrouwen die heel direct zijn. Omdat dit de enige twee partijen waren die DTV ’84 3 wist te winnen, boekte team 4 een nuttige 7 - 3 zege.
Grote man aan Kamper kant was de Benjamin van het team: Bertin(jamin).

Scores:
Bertin 3, Dick 2 en Nick 2

Voor komende vrijdag staat de uitwedstrijd tegen de buren van Bosman Wezep 1 gepland. Maar die wedstrijd wordt - op verzoek van de tegenstander - uitgesteld tot donderdag 22 oktober.


2e klasse: Trias 5 - Kampenion 5

Team 5 is deze competitie nog niet op stoom. Deed het vorig seizoen en het seizoen ervoor vanaf de eerste wedstrijd - tot vrijwel het eind - mee om de titel, dit seizoen zit er nog wat zand in de motor. Dat is jammer, want de achterstand op koploper De Spinners 1 is al aanzienlijk.

Afgelopen maandag al ging team 5 in Twello op bezoek bij Trias 5. Beide teams hadden vooraf 9 punten uit twee wedstrijden verzameld. Positief om te melden is dat team 5 compleet was en dat op een maandagavond! Dit mag niet onvermeld blijven. Simon van der Woude, Sebastian Holzapfel en Jelmer van der Veen namen het op tegen W.J. Bouwhuis, A.J. Clappers en M. Alferink. Zowel op het formulier als in NAS staan geen voornamen vermeld.

Het werd een vreemde wedstrijd qua scoreverloop. Team 5 nam een 0 - 2 voorsprong, maar moest toezien hoe de tegenstander counterde naar 3 - 2. En vervolgens stond team 5 geen punt meer af. Drie wedstrijden gingen over de volle vijf games en twee daarvan werden gewonnen.
Toen de kruitdampen waren opgetrokken, bleek Team 5 met 3 - 7 te hebben gewonnen. Verder werd duidelijk dat Sebastian deze avond ongeslagen is gebleven. Hij ‘morste’ 2x een game. Eine tolle Leistung!

Scores:
Sebastian 3, Jelmer 2 en Simon 2

Komende vrijdag speelt team 5 een thuiswedstrijd. Dan komt koploper De Spinners 1 uit Emst op bezoek. Dat team kwam deze week niet in actie, maar heeft met een wedstrijd minder toch al een punt meer verzameld. Als team 5 dit seizoen nog wat wil, dan moet er gewonnen worden.


2e klasse: De Toekomst 5 - Kampenion 6

Team 6 is de competitie vrij aardig gestart met 10 punten uit twee wedstrijden. Afgelopen maandagavond ging het in Lochem op bezoek bij De Toekomst 5 dat op 5 punten stond. Het was dus zaak om te proberen de tegenstander op afstand te houden.

Gerard Palland, Jan Ringenier en Theo Hogenhorst speelden tegen Sjako Beekman, Jan Schoolderman en Ronald van Mourik.

In het begin van de wedstrijd speelden de teams ‘haasje over’. De eerste vier partijen werden over en weer verdeeld. Gerard en Theo moesten even wennen aan de - overigens prachtige - accommodatie.
Na de 2 - 2 tussenstand ging het echter crescendo met team 6. Het stond geen punt meer af. Viermaal op rij werd een zege ‘in straight games’ geboekt en in de laatste twee partijen stonden de spelers één game af.
Hier was Jan ditmaal de grote man en dat gebeurt hem niet zo vaak. Vandaar dat de auteur hier wel melding van moet maken. ;)

Met die fraaie 2 - 8 zege neemt team 5 afstand van de laatste twee plaatsen.

Scores:
Jan 3, Gerard 2, Theo 2 en dubbel 1

Team 6 ontvangt as. vrijdag de buren van Dronten ’74 1. Dat team verloor in twee wedstrijden slechts één puntje en is zelfs met een wedstrijd minder al de ongenaakbare koploper.


2e klasse: Kampenion 7 - Leogang 2

Team 7 is de competitie als debutant goed gestart. Na een prima 8 - 2 zege op Heino 2 snoepte het bij titelkandidaat Bosman Wezep 2 4 puntjes mee. Afgelopen vrijdag kwam Leogang 2 op bezoek dat ook afkomstig is uit de 3e klasse.

Jan Beks, Jackie van der Meulen en Danny Visscher namen het op tegen Eric van Noorden, Edwin Bouw en Koos Dorst.

De eerste twee partijen bleken (achteraf) cruciaal. Zowel Jan (tegen Eric) als Jackie (tegen Edwin) speelden een vijfpitter en beiden verloren met 12 - 14 in die beslissende game. Dan sta je met 0 - 2 achter daar waar je ook met 2 - 0 had kunnen leiden. Hier kregen de spelers een forse tik van. Toen Danny daarna kansloos verloor van Koos, speelde team 7 eigenlijk al een verloren wedstrijd.

In het dubbel wisten Jackie en Jan samen nog wel voor het eerste punt te zorgen, maar daarna ging het in de enkelpartijen weer mis. Drie partijen later stond het 1 - 6 en pas in de laatste partij wist Jan tegen Edwin namens team 7 nog een puntje te pakken.

Het moet gezegd, de gasten stonden goed te spelen. Maar toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de ‘kopjes’ van de Kamper spelers te snel naar beneden gingen. Een 2 - 8 nederlaag tegen - met alle respect - dit team mag eigenlijk niet gebeuren. Volgens mij dachten Edwin, Eric en Koos iets soortgelijks, want ook zij hadden die ruime zege niet zien aankomen.

Scores:
Jan 1 en dubbel 1; Danny 0 en Jackie 0

Team 7 krijgt as. donderdag de kans om zich te herstellen van deze zeperd. Het speelt dan in Genemuiden uit tegen GTC 1.


4e klasse: Kampenion 8 - Leogang 4

Team 8 is de competitie prima gestart. Tegen twee als sterk ingeschatte tegenstanders behaalde in in totaal 16 punten. Dat geeft de burger moed, maar dat mag uiteraard niet ontaarden in overmoed. Maar gezien de spelers - de gemiddelde leeftijd ligt op 127 jaar - zal dat wel meevallen.

Afgelopen dinsdag ontving team 8 het jonge Leogang 4. De tegenstelling kan bijna niet groter zijn. Hoe zouden de youngsters uit Nunspeet het eraf brengen tegen de - eufemistisch geschreven - ervaren Kampenaren? Harm Bosman, Arie Hup en Gerard Wessels kruisten de batjes met Jonathan van de Gaag, Wilmar Smienk en Dominique Biegnolé met een gemiddelde leeftijd van ruim beneden de 20 jaar?

Vooral in het begin van de wedstrijd verweerden de bezoekers zich kranig. Na het dubbel stond het namelijk 2 - 2. Maar waar je zou verwachten dat de conditie in het nadeel zou spreken van de ervaren Kampenaren, daar moesten de Nunspeters het hoofd juist vaker buigen. In de resterende zes partijen kwam Leogang 4 nog eenmaal tot scoren. Wilmar was in vijf games net wat gelukkiger dan Gerard.

Niettemin is een 7 - 3 zege opnieuw een aardige uitslag voor team 8. Het begint er steeds meer op te lijken dat het zich opwerpt als titelkandidaat nummer 1. En dan te bedenken dat we het juist in de 4e klasse hadden ingedeeld, omdat de 3e klasse te sterk zou zijn.
Harm was dinsdagavond de grote man. Hij won zijn drie wedstrijden vrij overtuigend. Het lijkt erop dat een aantal seizoenen 3e klasse hem goed hebben gedaan. Hij wint zijn partijen tot nu toe eenvoudiger dan voor die 3e klasperiode.

Scores:
Harm 3, Arie 2 en Gerard 2

Team 8 speelt as. donderdag in Genemuiden tegen GTC 3.


4e klasse: Zwartsluis 3 - Kampenion 9

Team 9 opende de competitie met een keurige 4 - 6 zege in Heino, maar vorige week bleek Hoonhorst 2 als team een maatje te groot: 3 - 7. Maandagavond moest het op bezoek bij Zwartsluis 3 dat ook tot de betere teams in de poule moet worden gerekend.

Robbert Dalsem, Mattias Beimers en invaller Jantiene Knijnenberg (team 11) bonden de sportieve strijd aan met Kenneth van Dijk, Chris Meijer en Tjalling Wijnia. Martijn Haanappel was verhinderd en de junioren Roelard Bos en Jomar Schilder spelen geen doordeweekse wedstrijden.

De openingspartij leverde nog winst op - Robbert was in drie games te sterk voor Kenneth - maar daarna was het voorlopig even Zwartsluis wat de klok sloeg. Vijf partijen op rij gingen naar de Sluzigers, De laatste vier partijen gingen over en weer naar team 9 en Zwartsluis 3, zodat uiteindelijk een 7 - 3 uitslag op het wedstrijdformulier verscheen.

De waarheid gebiedt te zeggen dat er ook niet veel meer inzat. Alleen Mattias sloeg zich nog naar een vijfpitter, maar hij verloor de beslissende game met 11 - 7. De 7 - 3 zege van Zwartsluis 3 is dan ook verdiend.
Het wordt zo onderhand tijd dat team 9 weer eens wat meer punten gaat halen, want de laatste plaats komt dichterbij.

Scores:
Robbert 2 en Mattias 1; Jantiene 0

Team 9 speelt komende vrijdag thuis tegen de buren van Bosman Wezep 4.


4e klasse: Kampenion 10 - Wijhe 3

Team 10 is de competitie wisselend gestart. Het liet een 8 - 2 nederlaag volgen door een puntendeling. Het moet oppassen dat het niet diep in de gevarenzone belandt.

Afgelopen dinsdag ontving het Wijhe 3, dat er met 10 punten uit twee wedstrijden wat beter voorstond. Jeroen Heldoorn, Henny Boxman en Rense Beimers namen het op tegen Theo Hunnink, Harrie Geerligs en Jan Sanders.

Qua scoreverloop was ook dit een vreemde wedstrijd. Het begin was duidelijk voor de gasten. Halverwege stond het namelijk 0 - 5. En daar viel niets op af te dingen. Maar zie, de heren van team 10 wilden zich niet willoos naar de slachtbank laten leiden. Nee, Jeroen, Rense en Henny wisten zich op te richten en kwamen terug tot 3 - 5. Maar het slotakkoord was weer voor de gasten uit Wijhe die hun tegenstanders toch een toontje lager lieten zingen.

De eindstand werd daarmee 3 - 7 en ook daar viel weinig op af te dingen. Twee partijen moesten in vijf games worden beslist en beide teams wonnen eenmaal. Team 10 moet dus blijven oppassen dat het niet onderin blijft hangen.

Scores:
Henny 1, Jeroen 1 en Rense 1

Op vrijdag 2 oktober gaat team 10 op bezoek bij de buren van TT Zwolle 12.


5e klasse: Smash-In 3 - Kampenion 11

Er worden tegenwoordig zelfs TV programma’s gemaakt om van K2 K3 te maken. Bij Kampenion gaat dat geruisloos en heel soepel. We hadden in eerste instantie alleen A1 en in de afgelopen maanden meldden A2 en A3 zich spontaan aan en zo kon het gebeuren dat A3 afgelopen vrijdag in Ens aantrad - nee niet optrad (alhoewel …) - tegen Smash-In 3.

Alice Ringenier, Alies Hendriks en Anne van der Haar bonden de sportieve strijd aan met André de Gorter, Ronald Schutte en Taeke van der Meulen.

Het werd een heel snelle wedstrijd daar in Ens. Een wedstrijd waar voor A3 veel muziek in zat. Na het dubbel stond het al op een 0 - 4 voorsprong waarbij slechts één game werd gemorst. A2 (Alies), die wat meer risico in haar spel legt dan haar teamgenoten, verloor de 1e game tegen Ronald maar herstelde zich prima.
In het dubbel dubbelden Alies en Anne volgens mij voor de tweede keer samen en AA hoefde geen game af te staan tegen Ronald en Taeke.

Na het dubbel bleef het crescendo gaan met A3. Pas in de laatste wedstrijd leverde A2 een game in. Maar Alies won ook die partij. A3 boekte dus een veelzeggende 0 - 10 zege in Ens. Het optreden was ruim voor 22.30 uur afgelopen. De tegenstanders waren blij dat het voorbij was!

Natuurlijk scheelde het een slokje op een flesje sportdrank dat bij Smash-In 3 oud Kampenionner Henda Boerman niet mee speelde. Maar dan nog. Je wint en verliest immers alleen van spelers die er wel zijn?

Scores:
Alice 3, Alies 3, Anne 3 en dubbel 1

As. vrijdag ontvangt team 11 gemeentegenoot 's-Heerenbroek 3.

Over het algemeen vrij goede resultaten dus in week 39. Er zijn nu drie wedstrijden gespeeld en er beginnen zich hier en daar al wat ontwikkelingen af te tekenen. Zo lijken de teams 1, 3 en 8 zich inderdaad in de strijd om plaats 1 te mengen. Bovendien doet ook team 11 doodleuk mee. De teams 2, 9 en 10 hebben het lastig, maar dat was (deels) verwacht. We bijven het volgen.


Het volledige programma voor komende week ziet er als volgt uit:

Donderdag 1 oktober:
GTC 1 - Kampenion 7
GTC 3 - Kampenion 8

Vrijdag 2 oktober:
De Toekomst 2 - Kampenion 1
Kampenion 2 - Entac 2
Swift (D) 2 - Kampenion 3
Kampenion 5 - De Spinners 1
Kampenion 6 - Dronten ’74 1
Kampenion 9 - Bosman Wezep 4
TT Zwolle 12 - Kampenion 10
Kampenion 11 - ’s-Heerenbroek 3

Komend weekend hoop ik mij weer te melden.

Met sportieve groet,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris