FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Het goede nieuws is dat zich met Wim Tillema, speler van jeugdteam 1, iemand heeft gemeld om regelmatig verslagen van de jeugdwedstrijden te schrijven. Hij stuurt die naar mij en ik plaats ze dan op de website. Ditmaal nog met een korte inleiding, maar vanaf de volgende keer zonder toelichting. Fijn Wim dat je dit wilt doen. Ook - of beter: juist - de jeugdspelers verdienen het dat er over hen wordt geschreven. Top! Veel plezier en succes met je verslagen! En wat mij betreft schrijf je in de 'je'-stijl hoor in plaats van de 'u'-stijl. Je schrijft immers over en voor de jeugd?

Jan Ringenier

 

Zoals het u misschien wel was opgevallen is de jeugdcompetitie weer gestart. Daarbij speelden 4 teams thuis, en 7 op locatie. Ik neem de wedstrijden met u door, waarbij ik de thuisspelende teams uitgebreider beschrijf, omdat ik daar zelf bij aanwezig ben geweest.

Landelijk A: Kampenion 1 – ATC Almere 1
Julian Plette, Bertin Bos en Wim Tillema namen het op tegen Mak Temmet, Jesper Keur en Joemé Tepa.

De kansen vooraf gezien voor Kampenion lagen wat vertwijfeld, aangezien ATC Almere afgelopen seizoen net de kampioenspoule gemist heeft en 3e werd in de landelijk A poule. Alle spelers van ATC speelden rond de 55-60%, en werd dus een mooie uitdaging voor Kampenion.

Bertin gaf van tevoren aan dat hij om 4 uur bij een personeelsfeestje moest zijn; hij wilde dus snel klaar zijn met de wedstrijden en naar dat feestje gaan. Nadat de coach van de tegenstander met het voorstel kwam dat Bertin eerst 2 wedstrijden ging spelen, daarna Julian 1 en de dubbel. En na die wedstrijd Bertin zijn laatste partij ging spelen gingen de wedstrijden van start. Bertin nam het in zijn eerste partij op tegen de vaste Mak Temmet. Bertin nam door goed spel een 2-0 voorsprong op Mak, maar was daarna even zijn focus kwijt en verloor de 3e game vrij ruim. In de 4e game ging het lang gelijk op, en uiteindelijk trok Bertin aan het langste eind, waardoor hij won met 3-1. Naar eigen inziens totaal niet uitgeput startte hij gelijk met de volgende wedstrijd, namelijk tegen de sterke Jesper Keur. Jesper heeft een sterke forehand, en wist daar Bertin vaak mee te verrassen. De eerste 3 games gingen gelijk op, maar uiteindelijk stond het wel 1-2 in het voordeel van Jesper. De laatste game was Jesper doortastender en beatte hij Bertin met 6-11. Waardoor Bertin een partij gewonnen en een partij verloren had. Pure twijfels, intense overleggingen en druk gepen gingen vooraf aan de 3e wedstrijd; het wedstrijdschema lag namelijk volledig op de kop. Dus nam Julian het maar op tegen de nog niet gespeelde Joemé. Bij deze wedstrijd kunnen we werkelijk spreken van een afdroging. Julian speelde als een beast en kreeg uiteindelijk maar 10 (!) punten tegen. Het dubbel was ook voorafgaand aan twijfels wie er gingen dubbelen, uiteindelijk won Wim een spannend steen-papier-schaar duel van Bertin, waardoor hij mocht dubbelen. Wim had nog geen enkelpartij gespeeld, en was dus niet echt warm voor het dubbel. Gelukkig had dat voor de uitslag geen consequenties. Want team 1 won keurig in 4 spannende games van Mak en Jesper.
Kampenion had een riante voorsprong met 3-1. Wat ze van tevoren niet hadden verwacht.

Bertin speelde daarna zijn 3e en laatste wedstrijd tegen Joemé. Daar waar Julian geen moeite met hem had Bertin dat wel, en hij verloor met 1-3 van Joemé. Bertin heeft al vaker in landelijk a gespeeld, maar wist er dit keer 1 te winnen. Na zijn laatste partij vertrok hij vrij snel uit de zaal om naar dat feestje te gaan. Wim nam het daarna op tegen de sterke Jesper. Nadat Wim weinig kans had de eerste 2 games kwam hij hard terug. Met intens veel netballen en andere shit won hij de 3e game met 11-1. De 4e game was ook spannend, maar hij wist die wel voor de tiebreak te winnen met 11-8. De partij van Wim was de eerste 5-setter van de middag, en deze werd ook uiteindelijk in de tiebreak beslist door Wim, die won met 12-10. Julian had vrij weinig moeite met Mak en wist net als zijn vorige partij in 3-en te winnen.

Na deze 3 partijen stond het 5-2 voor team 1. Dat was een comfortabele voorsprong, maar er moesten nog 3 partijen worden gespeeld. Joemé wilde wraak nemen op Wim na zijn afdroging bij Julian. Maar Wim wist de eerste 2 games vrij eenvoudig te winnen, misschien wel te eenvoudig. Dat zorgde ervoor dat de focus totaal verdwenen was en hij een beetje aan zat te rommelen bij de 3e game, die verloor hij dus ook best wel hard. Wim zag toen toe dat Joemé totaal in de wedstrijd was gekomen, en ook de 4e game wist te pakken. In de laatste beslissende game kon het alle kanten op. Spannende matchpoint rally’s waarbij het publiek wild werd, en aan beide kanten ongeveer 8 matchpoints was Wim de gelukkige met 18-16 (!) in de 5e game. Wim had dus het geluk aan zijn zijde door 2 partijen in de beslissende game in een tiebreak te winnen. Julian nam het hierna op tegen Jesper, en wist zeer knap net als zijn vorige partijen tegen de sterke Jesper met 3 games te winnen. Aan deze resultaten is duidelijk te zien dat Julia een puur natuurtalent is, hij speelde hoog in landelijk b, en weet nu ook zonder problemen 3 partijen te winnen van sterke landelijk a spelers. Mijn complimenten daarvoor. ‘Jij gaat nog ver komen, jongen!’ De laatste partij van de middag speelde Wim tegen Mak, net als zijn vorige partijen kwam het tot een vijfsetter. Aangezien Wim er al 2 gehad had, was hij pittig moe, en was de focus dus ook minder aanwezig. Mede doordat de laatste partijen om en om werden gespeeld werd Wim psychisch verplicht om alle partijen te tellen die door team 1 moesten worden geteld. Mak speelde sterk en wist Wim vaak in de verdediging te drukken. Mak wist uiteindelijk de 5e game met 12-10 te winnen, waardoor de eindstand uitkwam op 7-3. Dit is een erg positief resultaat voor team 1, wat gelijk zijn stempel zet op de poule van landelijk a.

DTS 1 wist met 9-1 te winnen van het b-team van Docos waar team 1 afgelopen seizoen ook tegen moest. De andere wedstrijd in de poule is een week uitgesteld. Die is tussen HBC en HTC, waar Quinten ook speelt, daar heeft team 1 in landelijk b tegen gespeeld.
Julian: 3, Wim: 2, Bertin: 1 en dubbel 1

Over 2 weken op 13 februari neemt team 1 het op tegen HTC in Hoofddorp.

 

Landelijk b: Kampenion 2 – REGA 1

Thomas Niemeijer, Danny Bruins en Arnold Hubach namen het op tegen Thijs Beentjes, Sven van de Pol en Stef van Duinen.

Het hilarische aan deze wedstrijd was dat team 1 afgelopen seizoen tegen exact hetzelfde team heeft gespeeld als team 2 nu, puur omdat beide teams gepromoveerd zijn.

Thomas nam het als eerste op tegen de moeilijk bespelende Thijs. Thijs speelt met lange of korte (bijzaak) op zijn backhand, en kapt iedere bal af die op zijn backhand komt, dat is opzich niet zo erg. Maar wanneer hij het dicht bij de tafel doet, en de ballen dus snel terugkomen wordt het moeilijk voor de tegenstanders. Thomas wist er nog vrij goed mee om te gaan en schopte het tot een 5e game. Waarbij hij uiteindelijk vrij ruim in de laatste game verloor van Thijs. Zijn commentaar was als volgt: ‘Tegen dit soort spelers train je toch niet, niemand speelt zo’. Danny Bruins nam het daarna op tegen de sterke Sven. Sven heeft een sterke aanval, en is ook sterk in de rally’s. Danny wist knap het tot een 5e game te brengen, maar verloor uiteindelijk wel met 7-11 in de 5e. Dat was erg teleurstellend, want nu stond team 2 geflatteerd 2-0 achter. Nieuwkomer Arnold (Arnold kwam namelijk vanuit Veenendaal in IJsselmuiden wonen) kreeg zijn eerste punt met een servicefout van de tegenstander. Leuk begin, en van harte welkom bij onze club Arnold, we hopen dat je het naar je zin hebt en met plezier naar tafeltennis gaat! Arnold maakte een achterstand van 2 games goed door uiteindelijk met 3-2 te winnen. Een mooi resultaat voor je eerste wedstrijd bij een andere club! Na deze wedstrijd staat team 2 met 1-2 achter. Alle 3 de wedstrijden gingen over de volle 5 games. Wat ervoor zorgde dat het zowat al half 4 was. Het geroutineerde duo Thomas/Danny namen het op tegen Thijs en Sven. Aangezien je ‘verpeste’ ballen kreeg van Thijs, waardoor die de lucht in vlogen, en Sven die dan dus volledig wegtikte, hadden Thomas en Danny het moeilijk met hun en verloren in 4 games. Danny nam het hierna op tegen Thijs, een wedstrijd voor Danny om snel te vergeten. Het kostte hem namelijk niet alleen zijn percentage, maar ook zijn humeur en een kratje bier. Danny verloor namelijk de laatste game met 0-11. Dat kwam door volledig frustratie omdat he spel van Thijs hem gewoon ‘zwaar frustreerde’. Ik hoop dat de ‘onbeschreven regel’ van wanneer je met 11-0 verliest je een kratje bier verschuldigd bent aan je tegenstander gebruikt wordt, en dus niet alleen bij senioren, maar ook bij wat oudere jeugdige teams ;) Thomas nam het hierna op tegen Stef, maar had daar weinig tot geen moeite mee. Hij kreeg uiteindelijk 13 punten tegen en gaf Stef geen schijn van kans. Na deze wedstrijd stond team 2 met 2-4 achter en hadden ze niet zo’n vlekkeloos begin als team 1.

Arnold speelde zijn 2e partij tegen Sven, maar kwam niet echt in de buurt van een gamewinst; Sven wist de partij met 3-0 te winnen. De afgekoelde Danny speelde daarna tegen Stef, die hij ‘met onnodig veel moeite’ in vieren wist te winnen. Ik speelde zelf naast de tafel, en zag aardig wat schuifrally’s wat resulteerde in een lange partij. Zoals ik op het blaadje heb gezien ging de wedstrijd van Arnold tegen Thijs ongeveer hetzelfde als Danny tegen Thijs. Ik heb zelf weinig meegekregen maar zie tot mijn verbazing dat Thijs 2 kratjes bier verdiend zou hebben deze middag. Dat komt waarschijnlijk doordat veel spelers nog niet goed om weten te gaan met tegenstanders die tactisch gebruik maken van hun noppen. Mede doordat bij Kampenion zeer weinig noppenspelers zijn, is het moeilijk om er op te trainen. De laatste partij van de middag was tussen Thomas en Sven. Waarbij Thomas knap aan de goede kant bleef van de score. Hij wist de sterke Sven met 3-1 te verslaan. En snoepte nog mooi een puntje mee voor team 2.

Uiteindelijk verloor team 2 met 4-6 van REGA, maar dat is zeker geen schande. Want REGA heeft 2 sterke spelers die allebei bij de bovenste helft van landelijk b thuishoren.
Thomas 2, Danny 1 en Arnold 1.

Aangezien Hutaf 1 met 7-3 won van Actief 1 en SwordSports 1 met 10-0 won van SVE 2 heeft team 2 nu een 4e plek, wat zeker knap is voor een promovendus.

Team 2 moet de volgende wedstrijd op 13 februari op bezoek bij SVE 2, waar ze zeker een aantal puntjes mee moeten pakken, gekeken naar de afgelopen speelronde.

 


1e klasse: Tafeltennis Zwolle 3 – Kampenion 3
Britt Heij, Bram Visscher en Bas Feijen namen met op tegen Roelard Bos, Bert Beks en Simone Lieftink.

Aangezien team 3 vorig seizoen degradeerde uit de hoofdklasse acteert het nu in de eerste klasse, waarbij Ditmar helaas gestopt is, en Simone die plek van Ditmar heeft ingenomen.

Roelard nam het als eerste op tegen Bram Visscher. Deze wedstrijd had een beetje een raar scoreverloop, aangezien Roelard de eerste game nipt verloor met 15-13, kreeg hij in de laatste 3 games naar 11 punten tegen. De wedstrijden kunnen raar gaan, maar wel knap gedaan van Roelard! Na deze wedstrijd ging Bert tegen Britt. Aangezien ik er zelf niet bij was weet ik niet echt hoe de wedstrijd ging, maar de standen geven wel aan dat Bert verdiend verloren had, 11-4, 11-5 en 11-9. In de laatste partij voor het dubbel en de eerste partij van Simone had ze in eerste instantie weinig moeite met Bas, ze nam een 2-0 voorsprong, liet een game ontglippen en won uiteindelijk met 12-10 in de 4e game. Waardoor team 3 op een 1-2 voorsprong stond.

Roelard en Bert dubbelden namens Kampenion tegen Bram en Britt. Helaas werd het dubbel in 3en verloren, en hadden de IJsselburen de stand weer gelijk getrokken. Na het dubbel kwam er een lange partij, Roelard en Britt hadden beide hun wedstrijd gewonnen, en wilden koste was het kost van elkaar winnen. Nadat de eerste 4 games niet heel spannend waren, maar wel naar beide kanten opvielen kwam er een 5e game aan te pas. Roelard was de gelukkige die die game met 9-11 won. Waardoor hij die ‘titanenstrijd’ gewonnen had. Simone had het daarna totaal niet moeilijk met Bram, want Bram heeft geneen keer per game 6 of meer punten gekregen.
Team 3 kreeg zo een 2-4 voorsprong, wat altijd comfortabel is halverwege de wedstrijd.

Bert nam het hierna op tegen Bas, en wist knap in 3 games te winnen, hoeveel het verschil af en toe niet heel sterk was wist hij toch die games te pakken. De sterke Britt nam het daarna op tegen de nog ongeslagen Simone. Het werd net als tegen Roelard een intense partji. Britt nam een 2-1 voorsprong door de 2e en de 3e game met 11-4 en 11-5 te winnen. Maar Simone sloeg knap terug in de 4e game en won 9-11 in de 5e. Waardoor Simone precies hetzelfde resultaat als Roelard had in de beslissende game, tegen dezelfde speler. De een na laatste partij tussen Bas en Roelard werd snel beslecht, Roelard won de partij vrij gemakkelijk en wist die in 3en te winnen. De laatste partij werd helaas toch een domper voor Bert. Hij nam het op tegen Bram, en kon goed meekomen in de eerste 2 games. Helaas was Bram 2x aan de goede kant van de score: 16-14 (!), 13-11. De laatste game won Bram met 11-7.

Hierdoor heeft team 3 met 3-7 gewonnen en kunnen ze terugkijken op een geslaagde middag. 4-6 was meer terecht geweest aangezien Roelard en Simone beide close van Britt in de 5e game wonnen, maar dat terzijde. Bas was aan de resultaten gezien duidelijk de minste speler van Zwolle, en daar heeft team 3 goed van kunnen profiteren.
Roelard 3, Simone 3, Bert 1

Team 3 staat nu eerste gedeeld met Swift 3. Omdat er op zaterdag 27 februari niet gespeeld kon worden door 1 van beide partijen (geen idee) is de wedstrijd tussen team 3 en DTS 4 verplaatst naar volgende week, en moet team 3 dus aankomende zaterdag het opnemen tegen DTS 4.

 


1e Klasse: Tafeltennis Zwolle 2 – Kampenion 4
Casper van der Most, Koen Prigge en Ingmar Bootsma namen het op tegen Jomar Schilder, Marco Antonides en Jarno van der Heuvel.

Team 4 speelt voor het eerste in de eerste klasse met 3 spelers die nog niet eerste klasse gespeeld hebben, het was dus hun debuut in de eerste klasse. Ze moesten het gelijk opnemen tegen 2 spelers die afgelopen seizoen boven de 60% speelden in de 1e klasse, gelijk een uitdaging voor team 3. Jomar nam het als eerste op tegen Casper, volgens de stand was hij volmaakt kansloos, ik heb hem ook niet veel over die wedstrijd horen vertellen afgelopen zaterdag ;) Marco speelde hierna tegen Koen en verloor in 1 game met veel verschil en 2 nipte games. Jarno (die vorig seizoen 3e klasse speelde) nam het op tegen de minste speler van Zwolle. Hij won zijn eerste partij op dit niveau ontzettend knap met 3-0. Als je bekijkt dat hij ongeveer 4 seizoenen geleden competitie ging spelen, en nu al 1e klasse speelt, dan kun je concluderen dat hij een ontzettend groot talent is. Hopelijk weet hij dat voort te zetten!
Team 4 stond nu terecht met 2-1 achter.

Het dubbel tussen Casper/Koen en Jomar/Marco werd close beslist in het voordeel van de Zwollenaren. Zij wonnen de 5e game met 11-8. Daarna speelde Jomar tegen Koen, en wist heel knap in de 5e game van Koen te winnen. Koen speelde vorig seizoen 78% en daarvoor 63% dus had aardig wat ervaring in de eerste klasse. Een erg knappe prestatie dat Jomar van Koen wint! Helaas verloor Jarno daarna van Casper, maar dat is zeker geen schande, vooral niet als je de gamestanden terugkijkt, Jarno had zeker nog een kans.
Na deze 3 partijen had team 3 een 4-2 achterstand.

Van de overige 4 partijen gingen er 3 over 3 games, en 1 over 4 games. Marco wist in 3 games van Ingmar te winnen, Jarno verloor in 3 games van Koen. Jomar won in 4 games van Ingmar en als laatste verloor Marco 3 nipte games van Casper.

Het uiteindelijke resultaat werd 6-4 in het voordeel van Zwolle, als je kijkt naar de spelers van Zwolle is het zeker geen slechte uitslag van team 4, en hebben ze een goede prestatie geleverd.
Jomar 2, Marco 1, Jarno 1

Team 4 moet het op 13 februari opnemen tegen Trias 2, waarbij team 4 thuis speelt.

 


3e klasse: De Toekomst 2 – Kampenion 5
Bjarne Jeurissen, Levi Munk en Fabian Ernst namen het op tegen Rik ten Caat, Jasper Lambregtse en Dinant van der Heuvel.

Team 5 nam het op tegen een gepromoveerd team uit de 4e klasse. Van tevoren werd statistisch gezien geen makkelijke wedstrijd verwacht, aangezien Bjarne een aardig hoog percentage haalde in de 4e klasse, en de andere 2 spelers ook boven de 50%. Bjarne speelde als eerste tegen Rik. Helaas zat het Rik niet mee en verloor hij de 5e game ruim, waardoor hij de partij verloor. Jasper speelde hierna tegen Levi en had eigenlijk niet veel moeite met hem. In de derde partij van de ochtend speelde Dinant tegen Fabian. De spelers zaten qua niveau dicht bij elkaar, maar Dinant wist wel alle 3 de games met nipt verschil te winnen. Waardoor hij die partij won. Zo stond het na 3 wedstrijden 1-2 in het voordeel van team 5.

Bjarne en Fabian dubbelden tegen Rik en Jasper, Rik en Jasper wisten dit dubbel om te zetten in een winstpartij; na 4 games hadden ze gewonnen. Na het dubbel speelde Rik alweer een 5-setter. Deze keer tegen Levi. Helaas zat het hem niet mee deze ochtend/middag, aangezien hij alweer de laatste game verloor, waardoor hij al zijn enkelpartijen in een 5 games verloor. Dinant verloor daarna van Bjarne, hoeveel 2 games allebei de kanten op konden valllen, vielen ze toch de kant op van Bjarne. Nu was de stand weer teruggebracht tot 3-3.

Jasper wist na deze partij vrij eenvoudig te winnen van Fabian en had al 2 winstpartijen op zijn naam staan. Na deze partij speelde Dinant tegen Levi, die hij in 4 games won. Hier had hij een beetje geluk, want 3 van de 4 games werd beslist in de verlenging. De laatste en een na laatste partij is amper te lezen, omdat het boekje verkeerd zat? Ik kan eigenlijk alleen concluderen dat Rik met 3-1 verloor van Fabian en Jasper met 2-3 won van Bjarne, wat een knappe prestatie is. Zo is de eindstand uiteindelijk: 4-6
Jasper 3, Dinant 2 en dubbel 1

Helaas was het Rik vandaag niet gegund om partijen te winnen, maar die winstpartijen gaan vast nog wel komen!

Op 13 februari speelt team 5 tegen De Veluwe 3.

Omdat ik erachter kwam dat ik al 2 uurtjes met het bovenstaande bezig was zal ik het kort houden bij de overige teams.

 

3e Klasse: Bosman Wezep 2 – Kampenion 6
Willianne van Weeghel, Michiel Boer en Benjamin Sleurink namen het op tegen Ernst van den Broek, Marinus Zagt en Jannick van den Broek.

Wezep kwam erg goed uit de startblokken met een 4-1 voorsprong. Zo wist Willianne in 4 games te winnen van Ernst, Michiel ook in 4 games te winnen van Marinus, Willianne en Michiel met 3 games te winnen van Ernst en Marinus en als laatste Michiel met 4 games van Ernst. Zo’n start is natuurlijk niet echt hoopgevend voor team 6. Gelukkig wist Jannick ondertussen in 3 games van Benjamin te winnen. Zo stond het dus zomaar 4-1 voor Wezep.

Gelukkig ging er een knop om bij team 6, en wisten ze van de overige partijen ze allemaal te winnen.
Jannick won in 4 spannende games van Willianne
Marinus speelde Benjamin echt volledig weg (8 punten tegen)
Jannick won zijn laatste partij ook in 3en van Michiel. Een knappe prestatie van Jannick die als zijn partijen vandaag gewonnen heeft!
Ernst won zijn laatste partij in 3en van Benjamin
En als laatste won Marinus ook van Willianne in 3 games

Zo kwam team 6 dus van een 4-1 achterstand terug tot een 4-6 voorsprong. Een knappe counter en prestatie!
Jannick 3, Marinus 2 en Ernst 1

Over 2 weken speelt team 6 thuis tegen Trias 3.

 

4e Klasse: Kampenion 7 – Emmeloord 1
Matthijs Lambregtse, Luuk Regterschot en Maurits koers namen het op tegen Joas Sterk, Tonio Grijpma en Frank Eilander.

Deze partij viel vooral uit in het voordeel van de gasten. Zo werden er 3 5-setters gespeeld, en deze vielen allen uit naar de gastpartij. Uiteindelijk wist team 7 er een knappe 5-5 uit te slepen, hoewel ze natuurlijk een beter resultaat hadden gehoopt. Matthijs wist in zijn 2e (?) seizoen knap alle partijen te winnen. Helaas verloor Luuk 2 van zijn partijen in 5en en de andere in 4 games. Maurits wist uiteindelijk 1 partij te pakken tegen Tonio, en de dubbel werd gewonnen door Matthijs en Luuk.
Matthijs 3, Maurits 1 en dubbel 1

Team 7 speelt op 13 februari uit tegen Zwartsluis 2.

 

5e Klasse: TTV Heino 3 – Kampenion 8
Jasper ter Horst, Merel Godeschalk en Cas Broekgerrits namen het op tegen Rutger Wielink, Jonathan Dekker en Allard Hubach (invaller).

Als ik naar de partijen kijk gingen de punten een beetje om en om naar elk team. De eerste 2 partijen gingen naar TTV Heino en vanaf toen ging het om en om. Helaas verloor team 8 dus met 6-4.
Rutger wist knap 2 partijen te winnen van Merel en Cas, Jonathan won 1 partij tegen Cas en Allard had ook zijn enige winstpartij tegen Cas. Gezien de onbekendheid en de achternaam kan ik concluderen dat Allard een broertje is van Arnold. Ook van harte welkom bij de club Allard!
Rutger 2, Jonathan 1, Allard 1

Team 8 speelt op 13 februari tegen GTC 3.

 


5e Klasse: Kampenion 9 – Staphorst 2
Allard Hubach, Henrico Leusink en Hielke Schilder kruisten de batjes met Janiek de Rijke, Lotte Lotterman en Hester de Boer.

Helaas zat er voor team 9 niet veel in deze wedstrijd. Er werd maar 1 5-setter gespeeld, 1 4-setter en voor de rest alleen maar 3-setters. Zo wist alleen Allard knap zijn wedstrijd te winnen van Lotte, wat tevens ook de laatste partij van de wedstrijd was. Helaas lukte het voor team 9 deze keer niet. Hopelijk zit er volgende keer meer in.
Allard 1

Team 9 speelt op 13 februari uit tegen NTC Leogang 4 om 9:30

 

Van de starterklasseteams - 10 en 11 - heb ik helaas geen briefjes gekregen, maar ik weet wel n.a.v. een status op facebook dat beide startersteams met 3-2 hebben verloren. Helaas niet gewonnen, maar wel allebei dichtbij.

Uiteindelijk hebben de jeugdteams een redelijke eerste ronde gehad. 4 teams van de 9 teams hebben gewonnen, 1 team heeft gelijk gespeeld en 4 teams hebben verloren. Van de startersklasse hebben beide teams op het nippertje verloren.

Na aanleiding van deze wedstrijden zie ik zeker potentie voor enkele teams om bovenin de groep mee te draaien, maar dat is natuurlijk wel vrij snel om te concluderen.

Ik hoop dat u heeft genoten van dit verslag, ik heb er best wel wat tijd aan besteed, en hoop dat ik niet mensen heb gekwetsts of iets anders negatiefs. Ik ben van plan om na elke wedstrijdzaterdag zo’n wedstrijdverslag te typen. Al weet ik wel dat het me aardig lang kostte deze keer, en ik weet niet of ik de motivatie en de tijd heb om dat elke keer zo te doen.

Ik heb enkele voorbeelden qua structuur van onze wedstrijdsecretaris gebruikt om mijn verslag mooier te maken, en ik heb alle wedstrijdbriefjes van hem gekregen.


Veel trainplezier en tot 13 februari (behalve team 3)

Groet, Wim

Reacties  

#1 jentine 04-02-2016 09:47
Heel mooi verslag Wim! Super dat je et over wil nemen van vaders ;) Wellicht zou je nog wat tips kunnen krijgen :) Maar voor een eerste x zag het er netjes uit en ook leuk voor de de jeugdleden zelf dat ze op de [censored] worden genoemd!!

Super :)
Groetjes uit het Noorden
Jentine :lol:
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar