FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Hierbij alsnog een kort jeugdverslag, ik ben namelijk best wel druk met school, en moet echt tijd vrijhouden voor dit. Dus niet elke week lukt het om een lang verslag te schrijven!
 
Landelijk a: Kampenion 1 – DTS 1
Van tevoren zou dit een moeilijke wedstrijd worden voor team 1, maar het tegendeel bewees zich. DTS had 2 sterke spelers die allebei 8 uit 9 speelden, maar die werden allebei verslag door Julian en Wim. Bertin verloor helaas van hun beiden. Mede door deze resultaten won team 1 met 8-2 van de toen nog nummer 1. Dat is een erg positief resultaat, en hoopgevend voor de rest van het seizoen. Helaas won HBC met 10-0 van Docos waardoor HBC op plek 1 staat met 3 punten boven team 1.
Julian 3, Wim 3, Bertin 1 en dubbel 1
 
Landelijk b: Kampenion 1 – HUTAF 1
Net als bij team 1 zou dit een moeilijke wedstrijd worden. Alle 3 jongens speelden rond de 50%, terwijl ze al moeilijke tegenstanders hadden gehad. Arnold wist zaterdag helaas geen van zijn partijen te winnen, Thomas 1 partij en Danny won knap 2 partijen. Door dit resultaat staat team 2 op een 4e plek, net als vorige week en moeten ze hard hun best gaan doen om in de bovenste helft te eindigen.
Danny 2, Thomas 1
 
1e klasse: Swift (D) 3 – Kampenion 3
Team 3 speelde tegen een sterke tegenstander. Net als bij team 2 speelden alle tegenstanders rond de 50%. Maar Roelard en Simone hadden een sterke dag. Ze wisten allebei hun partijen te winnen, Bert won er zaterdag 1.  De uitslag werd 3-7 in het voordeel van Kampenion. Door dit resultaat staat team 3 steeds steviger op plek 1 in het klassement. Momenteel staan ze na 5 wedstrijden al 7 punten voor op nummer 2. Dit geeft perspectief voor het 2e deel van het seizoen. Hopelijk kunnen ze hun goede vorm doorzetten, hier zit vast wel een kampioenschap in!
Simone 3, Roelard 3 en Bert 1
 
1e klasse: NTC Leogang 1 – Kampenion 4
Team 4 nam het op tegen Leogang uit Nunspeet. Leogang had zijn 2 partijen allebei met 6-4 gewonnen. Dus dit zou een zware kluif worden voor team 4. En dat werd het ook. Alleen Jomar en Jarno wisten een puntje. Invaller Jannick wist helaas niet in de buurt te komen van een winstpartij. Door deze uitslag staat team 4 4e met 3 punten voorsprong op nummer laatst DTS, terwijl team 4 1 partij meer gespeeld heeft.
Jomar 1, Jarno 1
 
3e klasse: Swift (D) 4 – Kampenion 5
De toptalenten uit team 5 speelden tegen een team dat middenin het klassement stond. Team 5 kan opzich wel een niveau hoger aan, en dat lieten ze vandaag ook merken. De jongens wisten knap met 9-1 te winnen van Swift, waardoor hun uitgangspositie ten opzichte van de andere teams sterk verbeterd is. Na 4 wedstrijden staat team 5 met 10!!! Punten voor op nummer 2, dat is een prestatie op zich. En als je ook kijkt naar de percentages zie je dat Jasper nog op 100% staat. Lekker bezig jongens!
Rik 3, Jasper 3, Dinant 2 en dubbel 1
 
3e klasse: NTC Leogang 2 – Kampenion 6
Voor zover ik kan zien waren er dus zaterdag 2 teams die tegelijk naar Nunspeet gingen, en 2 teams die naar Deventer gingen. Goed geregeld door nttb, dan kun je ook de wedstrijden bij elkaar kijken enzo. Team 6 doet het ook erg goed in de poule. De broertjes van der Broek en Marinus weten aardig wat partijen te winnen dit seizoen. Net als afgelopen zaterdag. Het werd een 6-4 overwinning voor team 6, waarbij Jannick knap 2 winstpartijen wist te behalen. Marinus en Ernst wonnen 1 partij en de dubbel werd gewonnen. Door dit resultaat is team 6 nu nog een middenmotor, maar hebben ze wel 1 partij minder gespeeld.
Jannick 2, Marinus 1, Ernst 1 en dubbel 1
 
4e klasse: Kampenion 7 – Zwartsluis 2
Net als team 3, 5 en 6 draait team 7 ook lekker mee in de competitie. Ze moesten vandaag tegen het 2e team van zwartsluis, waarbij ze ook bij het eerste team in de poule zaten. Door de wedstrijd van zaterdag stonden de hoeveelheid wedstrijden van alle teams weer gelijk, en dan is het goed te zien welk team goed presteert en welk team niet. De concurrent om plaats 1 hoefde niet te spelen, dat was dus de ultieme mogelijkheid om een comeback te maken. En dat deed team 7. Net als vorige zaterdag werd er knap met 8-2 gewonnen. (nog bedankt voor de aanpassing Jan!). Door dit resultaat staat team 7 nu gelijk met Zwartsluis op 26 punten uit 4 wedstrijden. Dat wordt nog een mooie strijd daar bovenin! Als je kijkt naar een persoon uit team 5 en uit team 7. Kun je spreken dat winnen voortaan maar omgebouwd kan worden in ‘Lambregtseren’.
Matthijs 3, Luuk 2, Maurits 2 en dubbel 1
 
5e klasse: NTC Leogang – Kampenion 8
Team 8 heeft een team waarbij Rutger goed mee kan komen met de 5e klasse. Alleen voor de nieuwkomers Jonathan en Lucas is het nog een beetje wennen. Dat is natuurlijk niet erg, en het zal waarschijnlijk volgend seizoen en dit einde van het seizoen wel beter gaan. Maar helaas weten zij dit seizoen nog niet veel partijen te winnen. Team 8 verloor met 6-4 van NTC Leogang 6. Kan ik hieruit concluderen dat er zelfs 3 teams naar Nunspeet zijn gegaan! Pure gezelligheid daar. Rutger wist zijn 3 partijen te winnen, en Jonathan wist ook een puntje mee te snoepen.
Rutger 3, Jonathan 1

5e klasse: Kampenion 9 – Dronten ’74 1
Team 9 heeft net als team 8 moeite met de 5e klasse. Dan zit het natuurlijk niet mee als je tegen een sterke tegenstander moet, en er 2 keer in een 5setter verloren werd. Allard en Hielke wisten beide een partij te winnen. Henrico won helaas geen partij, al speelde hij wel een 5setter.  Uiteindelijk verloor team 9 met 2-8 van Dronten. Team 9 staat nu op de 7e plek met 12 punten uit 4 wedstrijden.
Allard 1, Hielke 1
 
De startersklasseteams verloren helaas allebei hun partijen met 4-1.
 
Wim Tillema

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar