FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


De competitie vordert al weer gestaag. In de Hoofdklasse en de Promotieklasse stond in week 13 de laatste wedstrijd van de 1e ronde op het programma. Na 7 wedstrijden namelijk wordt een tussenbalans opgemaakt. De eerste vier teams gaan dan door naar de promotiegroep en de laatste vier naar de degradatiegroep. De teams 1, 2 en 3 hadden hier mee te maken en alle plaatsten zich voor de promotiegroep. Ik neem de wedstrijden weer met je door.


Hoofdklasse: Entac 2 - Kampenion 1

Team 1 moest afgelopen vrijdagavond naar Enschedé om daar tegen Entac 2 te spelen, een team dat vooral in eigen huis lastig te verslaan is. Gert-Jan de Lange, Ton Ringenier en Ivan Hollander moesten zien af te rekenen met Mark van Stralen, Jerfy Schmitz en René Ticheler.

Na het dubbel hielden beide teams elkaar nog in evenwicht. Dat was overigens nipt, want in het dubbel kwamen Gert-Jan en Ton tegen Jerfy en Mark uit kansloze positie terug om de partij alsnog in vijf games te winnen. Daarvoor verloor Gert-Jan vrij kansloos van Mark en dat is hem dit seizoen volgens mij nog niet eerder overkomen. Mark was vrijdagavond in ieder geval te sterk. Ton versloeg Jerfy in een vrij close partij in vier games en Ivan - die nog steeds moeilijk kan bewegen - had niet veel in te brengen tegen René; Ivan verloor in drie games.

De eerste drie enkelpartijen bleken een voorbode te vormen voor de rest van de avond. Mark en René wisten hun prima vorm (tenminste) vast te houden, terwijl de Kampenaren het deze avond ‘net niet’ hadden, natuurlijk mede dankzij het sterke spel van vooral Mark en René.

Team 1 kwam nog wel op voorsprong, omdat Gert-Jan tegenstander Jerfy - ook al in vier games - wist te verslaan. Maar daarna was de Kamper koek op en werd overgeschakeld naar de Enschedese. Ivan speelde - ondanks zijn ‘beperkingen’ - een goede partij tegen Mark en nam zelfs een 0 - 2 voorsprong. Helaas voor hem en team 1 wist Mark de partij nog te doen kantelen en drie games op rij te winnen. Ton nam het hierna op tegen mr. backhand René. En die had het vanavond behoorlijk ‘op de heupen’. Met prima spel en een backhand om U tegen te zeggen wist hij Ton in vier games te bedwingen, daarmee Ton de eerste nederlaag van de competitie toebrengend.

In de achtste partij werd duidelijk dat Ivan tegen Mark te diep had moeten gaan. Hij wist niet meer het niveau van die partij te halen en moest tegenstander Jerfy na vier games feliciteren. Ik heb begrepen dat hij dit ook keurig heeft gedaan.
Gert-Jan maakte daarna ook (‘pijnlijk’) kennis met mr. backhand René. Ook GJ moest deze avond zijn meerdere erkennen in deze tegenstander. René won ‘in straight games’ en daar viel weinig op af te dingen.
In de laatste partij van de avond - of was het inmiddels al na twaalven? - moest Ton proberen de uitslag een wat draaglijker aanzien te geven. Daarvan moest Mark dan het slachtoffer worden. Beiden gingen (uiteraard) voor de winst. Via 0 - 1, 2 - 1 en 2 - 2 moest een 5e game de beslissing brengen. In de game toonde Mark zich de sterkste.

Scores:
Gert-Jan 1, Ton 1 en dubbel 1; Ivan 0

Team 1 leed dus een duidelijke en verdiende 7 - 3 nederlaag tegen Entac 2 in Enschedé. Wat er zou zijn gebeurd als Ivan de zesde partij wel (nipt) had weten te winnen en daarmee zijn team op een 2 - 4 voorsprong zou hebben gezet, zullen we nooit weten. Feit is dat team 1 hierna geen punt meer wist te pakken. Mark en René bleken deze avond te sterk. Zoiets kan gebeuren en het is ook niet iets om zenuwachtig van te worden. Team 1 gaat met een voorsprong van 8 punten de promotiegroep in en het ontvangt de drie achtervolgers alle thuis.

Eindstand 1e ronde
Kampenion 1      7 - 51
Trias 1          7 - 43
ENTAC 2          7 - 42
TT Zwolle 2      7 - 40

DTS 1            7 - 30
DTV '84 1        7 - 27
De Brug 2        7 - 25
Effekt '74 1     7 - 22

Zoals mocht worden verwacht plaatsen TT Zwolle 2, Entac 2, Trias 1 en en Kampenion 1 zich voor de promotiegroep. En zoals aangegeven, speelt team 1 daarin driemaal thuis. Het is zaak om de ‘koppies’ even leeg te maken en er vanaf komende week weer helemaal voor te gaan.
As. vrijdag is TT Zwolle 2 de eerste tegenstander.

 


Promotieklasse: Effekt ’74 2 - Kampenion 2

Team 2 lag ook op koers voor de promotiegroep. Maar het heeft zelfs de titel nog niet uit het hoofd gezet. Daarvoor moest in de laatste wedstrijd van de 1e ronde dan wel duidelijk worden afgerekend met nummer laatst Effekt ’74 2. En daarnaast was het natuurlijk ook afhankelijk van de resultaten van de concurrenten.

Omdat Gertjan Wessels in Polen zat, speelde Ralph Trip in zijn plaats. Robin Lieftink en Jordy ten Have maakten het team compleet. Tegenstander Effekt ’74 2 trof het niet, want kopman Mirko Meulenbelt was afwezig. Invaller Gerben Eshuis (team 3) was zijn vervanger. Aschwin Huiskes en Gabriel Rosado Caballero waren de andere tegenstanders.

Team 2 kwam goed uit de startblokken, want de eerste drie enkelpartijen leverden - vrij eenvoudig - winst op. Robin versloeg invaller Gerben in drieën en Jordy had evenveel games nodig om Ashwin te verslaan. Ralph boekte hierna een keurige viergames zege op Gabriel.
In het dubbel leken Jordy en Robin tegen Ashwin en Gabriel die lijn door te trekken, maar na de gewonnen 1e game kantelde de partij en kwamen Jordy en Robin er eigenlijk niet meer aan te pas.

Drie partijen later stond het 1 - 6. Robin had het bepaald niet eenvoudig tegen Ashwin, maar hij herstelde zich van de ruim verloren 1e game en pakte drie games op rij. Niet ruim, maar dat weet niemand nog over enkele weken. Ralph had daarna weinig moeite om invaller Gerben te verslaan; hij deed dat ‘in straight games’. Jordy moest vervolgens even zoeken tegen Gabriel, maar toen hij het eenmaal had gevonden ging het snel: 13 - 15, 5 - 11 en 6 - 11.

Van de laatste drie partijen wist team 2 er nog twee te winnen. Ralph moest zijn meerdere erkennen in tegenstander Ashwin. Na de ruim verloren 1e game bleef Ralph wel beter in het spoor, maar hij wist daar helaas niet uit te treden. Robin had het hierna twee games lastig met Gabriel: 11 -7 en 12 - 14. Daarna had Robin de juiste tactiek gevonden en wist die ook uit te voeren: 4 - 11 en 6 - 11. In de laatste partij van de middag rekende Jordy in drie games af met invaller Gerben.

Scores:
Jordy 3, Robin 3 en Ralph 2

Team 2 boekte dus een keurige 2 - 8 zege bij Effekt ’74 2. Jordy en Robin bleven ongeslagen, terwijl Ralph keurig twee punten meepakte. Jordy had ditmaal gekozen voor een verhuizing (van zwager Ton) als voorbereiding en ook dit pakte goed uit; hij verloor geen game. De concurrenten Emmeloord 1 (6 - 4 verlies bij Bosman/Wezep 1) en Swift (D) 1 (5 - 5 bij TT Zwolle 3) lieten dure punten liggen waardoor team 2 oprukt naar plaats 2. Koploper Blauw-Wit 3 won echter ook met de cijfers 8 - 2 en dat is dan ook de grootste kanshebber op de titel. De achterstand van team 2 op de koploper bedraagt 3 punten.

Eindstand 1e ronde:
Blauw-Wit 3      7 - 45
Kampenion 2      7 - 42
Emmeloord 1      7 - 39
Swift (D) 1      7 - 38

TT Zwolle 3      7 - 33
Bosman/Wezep 1   7 - 32
De Toekomst 3    7 - 27
Effekt '74 2     7 - 24

Team 2 ontvangt Blauw-Wit 3 en Swift (D) 1 nog thuis en moet nog op bezoek bij Emeloord 1.
Die laatste wedstrijd staat as. vrijdag als eerste op het programma.

 


Promotieklasse: Kampenion 3 - TT Zwolle 4

Ook team 3 had een goede kans om zich te plaatsen voor de promotiegroep. Het stond na 6 wedstrijd weliswaar 5e, maar op korte afstand van de nummers 3 en 4. Bovendien troffen de beide concurrenten in de laatste wedstrijd de nummers 1 en 2, daar waar team 3 moest zien af te rekenen met de buren van TT Zwolle 4 die op de voorlaatste plaats stonden.

Gerben Wolterink, Bas de Vries en Bertin Bos namen het op tegen Quiryn Daas, Jan Tinus Dijkhuis en Roelof Buschgens.

In de openingspartij had Gerben de handen meer dan vol aan tegenstander Quiryn. Na vier games stond het 2 - 2. Ook de beslissende game was spannend; Gerben was hier na 11 - 9 de gelukkigste. Bas won tegen Jan Tinus nipt de 1e game en was vervolgens heer en meester in de 2e en 3e game. Bertin moest hierna de 1e game aan tegenstander Roelof laten, maar daarna won hij knap drie games op rij.
In het dubbel namen Bertin en Gerben het op tegen Jan Tinus en Quiryn. Na vier games stond het 2 - 2, maar in de beslissende game wisten de bezoekers afstand te nemen. Zo stond het 3 - 1.

Drie partijen later stond het 5 - 2. Bas en Quiryn namen het tegen elkaar op. Bas was de betere; hij won in vier games. Hij verloor één game nipt en won drie games ruim. Gerben ondervond daarna de kracht van Roelof. De score was hier vrijwel omgekeerd van de partij hiervoor. Gerben won één game ruim en verloor er drie nipt. Bertin nam daarna tegen Jan Tinus een 2 - 0 voorsprong in games, maar JT kwam knap terug tot 2 - 2. De beslissende game kon beide kanten op vallen, maar uiteindelijk was Bertin na 12 - 10 de gelukkigste.

Van de laatste drie partijen wist team 3 er nog twee te winnen. Eerst moest ook Bas zijn meerdere erkennen in de onverstoorbare en sympathieke Roelof. Bas moest zijn tegenstander na vier games feliciteren. Bertin mocht het hierna opnemen tegen Quiryn, de collega van Bertins vader Gerard zo heb ik zaterdagmiddag van laatstgenoemde begrepen. Bertin won de partij na driemaal 12 - 10. Hoezo spannend? In de laatste partij van de avond boekte Gerben een keurige driegames zege op Jan Tinus.

Scores:
Bertin 3, Bas 2 en Gerben 2

Team 3 won de wedstrijd tegen TT Zwolle 4 dus met 7 - 3, een prima resultaat. Het wachten was nu op de resultaten van de beide concurrenten. Die kwamen al vrij snel. Eerst werd duidelijk dat Smash 2000 1 met 2 - 8 had verloren van aanstaand kampioen Blauw-Wit 2. Dat betekende dat team 3 tenminste op plaats 4 zou eindigen na ronde 1. Naderhand werd bekend dat Thibats 1 met 7 - 3 had verloren bij nummer 2 De Toekomst 2 waardoor team 3 zelfs nog als 3e is geëindigd. Dat betekent dat de doelstelling - handhaving - direct al is behaald! Champagne!!! Team 3 speelt nu nog drie mooie wedstrijden tegen sterke tegenstanders. Het mooie is dat het daarin vrijuit kan spelen.

Eindstand 1e ronde:
Blauw-Wit 2      7 - 60
De Toekomst 2    7 - 46
Kampenion 3      7 - 36
Thibats 1        7 - 35

Smash 2000 1     7 - 32
ENTAC 3          7 - 25
TT Zwolle 4      7 - 20
DTV '84 2        7 - 16*

Team 3 gaat nog op bezoek bij de ongenaakbare koploper Blauw-Wit 2 en ontvangt De Toekomst 2 en Thibats 1 thuis. Aanstaande vrijdag ontvangt team 3 De Toekomst 2.


Vanwege de ruime aandacht voor de teams 1, 2 en 3 doe ik van de andere wedstrijden wat korter verslag.

 


1e klasse: De Veluwe 2 - Kampenion 4

Team 4 mocht donderdagavond voor de tweede maal dit seizoen de krachten meten met aanstaand kampioen De Veluwe 2. Dat team is een maatje te groot voor alle teams in de 1e klasse C.

Dick Hoekman, Jackie van der Meulen en Nick Kuipers bonden de strijd aan met Rikus Ottens, Dolf Keizer en Wim Hogeboom.

Net als in Kampen - toen team 4 met 0 - 10 verloor - viel er ook ditmaal voor team 4 weinig te halen tegen De Veluwe 2. Weliswaar wisten de Kampenaren het driemaal tot een vijfpitter te ‘schoppen’, maar die gingen helaas alle verloren. In de beslissende game wisten de tegenstanders alsnog het verschil te maken.
In de andere zeven partijen was het verschil groter.

Kortom, ook ditmaal slaagde team 4 er niet in om ook maar één puntje te behalen tegen De Veluwe 2. Maar dat is niet iets om erg van in de war te raken. Tegen deze tegenstander is dat niet erg. Team 4 had bovendien geluk dat concurrent NTC Leogang 1 in eigen huis met 3 - 7 onderuit ging tegen nummer laatst De Brug 3. De voorsprong van team 4 op de Nunspeters bedraagt nog 1 puntje, maar de Kampenaren hebben De Veluwe 2 al tweemaal gehad.

Scores:
Dick 0, Jackie 0 en Nick 0

Komende vrijdag speelt team 4 de (voorlopig?) belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Dan komt namelijk concurrent NTC Leogang 1 op bezoek.

 

1e klasse: Kampenion 5 - Smash ’70 2

Team 5 probeert het seizoen zo goed mogelijk af te maken en nog wat (verder) naar het niveau 1e klasse toe te groeien om daar komend seizoen zijn voordeel mee te doen. Afgelopen vrijdag kwam nummer 2 Smash ‘70 2 op bezoek.

Het team had (weer eens) personele problemen, want om uiteenlopende redenen waren Jelmer van der Veen, Wim Tillema en Sebastian Holzappel niet beschikbaar. De reden van Sebastian was de mooiste: hij ging zaterdag trouwen!!! Herzlichen Glückwünsch!!! Hans de Vries en Simon van der Woude kregen gezelschap van Thomas Niemeijer (team 6). Tegenstander Smash ’70 2 heeft het hele seizoen al personele problemen. Kopman Marthijn van der Wal is geblesseerd en Wout Bisschop was vanavond juist terug van een blessure. Cor Verwoert en invaller Bastian Evers (team 3) waren de andere spelers.

Het werd een wedstrijd waarin de jonge Thomas (17) van zich zou doen spreken. Na het dubbel was de partij nog in evenwicht. Hans en Simon verloren hun eerste enkelpartij in vier games van respectievelijk Wout en invaller Bastian. Thomas boekte een knappe viergames zege op die Cor die je meestal wel om een boodschap kunt sturen. Maar met dwingend spel wist Thomas Cor te bedwingen.
In het dubbel maakten Simon en Thomas enerzijds en Cor en Wout anderzijds er een lange en spannende partij van. Na vier games stond het 2 - 2. Ook de beslissende game was spannend en uiteindelijk waren Simon en Thomas na 11 - 9 de gelukkigsten. Een knappe zege, want Simon en Thomas dubbelden voor het eerst samen.

Na het dubbel was de spanning in de partijen vaak ver te zoeken. Vijf partijen werden in slechts drie games beslist en één in vier games. Opvallend was het dat Hans en Simon puntloos bleven en dat Thomas zijn twee resterende partijen vrij eenvoudig wist te winnen. Het feit dat Thomas naast natuurlijke aanleg de laatste weken tweemaal per week goed staat te trainen, is daar vast debet aan. Als Thomas dit vasthoudt en zich (daardoor) weet door te ontwikkelen, dan is de 1e klasse niet het eindstation! Chapeau!

Team 5 verloor de wedstrijd dus met 4 - 6. Het staat nu nog één puntje achter nummer 5 De Toekomst 4. Voor wat dat waard is.

Scores:
Thomas 3 en dubbel 1; Hans 0 en Simon 0

Komende vrijdag gaat team 5 op bezoek bij TT Zwolle 5.

 

2e klasse: Emmeloord 2 - Kampenion 6

Team 6 staat al het hele seizoen bij de bovenste twee. Het was zelfs enkele weken koploper voordat titelkandidaat nr. 1 Dronten ’74 1 de regie overnam. Afgelopen vrijdag ging het op bezoek bij Emmeloord 2 dat met Smash ’70 3 en Heino 3 in een strijd is verwikkeld om de tweede degradatieplaats (naast TT Zwolle 7) te ontlopen.

Gerard Palland, Danny Bruins en Jan Ringenier bonden de sportieve strijd aan met Michel Schwarte, Elvis Nieuwland en Eddie van de Berg.

Het werd een vrij spannende wedstrijd zonder dat er ook maar één vijfpitter hoefde te worden gespeeld. Dat is weer eens wat anders. Aan de kant van Emmeloord 2 bleek Elvis te sterk. Liep hij in Kampen nog tegen twee nederlagen aan, ditmaal liet het hij het bij het verlies van twee games met als voornaamste oorzaak concentratieverlies.
Maar in zes van de zeven andere partijen bleken de Kampenaren - soms nipt - de beteren. Alleen in de partij tussen Danny en Eddie moest Danny zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.
Het dubbel tussen Danny en Gerard enerzijds en Elvis en Michel anderzijds was de meest vreemde partij. In de 1e en 3e game kwamen de Kampenaren uit geslagen positie terug om alsnog te ontsnappen en in de 2e game kopieerden de Emmeloorders dat. Houdini zou trots geweest zijn. In de 4e game namen Danny en Gerard vanaf het begin een voorsprong en zij wisten die uit te bouwen.

Als je hebt meegerekend, dan kom je met mij tot de conclusie dat team 6 de wedstrijd met 4 - 6 heeft weten te winnen. Gelet op de ongenaakbare Elvis aan Emmeloorder kant is dit een vrijwel maximaal resultaat.

Scores:
Gerard 2, Jan 2, Danny 1 en dubbel 1

Komende vrijdag speelt team 6 in Dronten de topper tegen Dronten ’74 1.

 

3e klasse: Hoonhorst 2 - Kampenion 7

Team 7 kende een prima eerste seizoenshelft. Maar de laatste weken lijkt er wat zand in de motor te komen, terwijl bij concurrent Smash ’70 7 de motor juist pas goed lijkt te zijn afgesteld. Afgelopen vrijdag ging team 7 op bezoek bij Hoonhorst 2.

Theo Hogenhorst, Harm Bosman en Arie Hup namen het op tegen Jeroen Delhaas, Bert Jan Boessenkool en Mascha Hulsman.

Het werd een - vooral aan het eind - spannende wedstrijd tussen beide teams waarbij voor team 7 het venijn in de staart zat. Lange tijd leek er weinig aan de hand voor de Kampenaren, maar bij een 2 - 4 voorsprong ging het nog (deels) mis.

Theo en Arie (ieder tweemaal) hadden hun team op die 2 - 4 voorsprong gebracht; de nederlagen kwamen op naam van Harm (tegen Bert Jan) en het dubbel (Harm/Theo tegen Bert Jan en Jeroen).
De laatste vier partijen moesten alle in een 5e game worden beslist en driemaal trok de tegenstander aan het langste eind waarvan tweemaal (Harm en Theo beiden tegen Mascha) met slechts twee punten verschil. Toen de Hoonhorster rook was opgetrokken, stond er een 5 - 5 puntendeling op het wedstrijdformulier en bleek Arie het liedje van Boudewijn de Groot te neuriën: ‘Als de rook om je hoofd is verdwenen’! Arie namelijk wist deze avond keurig ongeslagen te blijven.

Scores:
Arie 3 en Theo 2; Harm 0

Omdat concurrent Smash ’70 7 met 8 - 2 wist af te rekenen met Smash-In 2, bedraagt de voorsprong van team 7 op de Hattemers nog slechts één schamel puntje.

Komende dinsdag ontvangt team 7 Heino 5 dat de laatste weken wat terrein heeft moeten prijsgeven.

 

3e klasse: Kampenion 8 - Swift (D) 4

Team 8 maakt - mede door oorzaken die bij het team zelf moeten worden gezocht - een moeizaam seizoen door. Toch is de positie nog niet uitzichtloos, omdat Harderwijk 2 en NTC Leogang 3 nog dichtbij staan.

Afgelopen vrijdag kwam het sterke Swift (D) 4 op bezoek en dus was het voor team 8 zaak om wat punten te sprokkelen. Daarvoor moesten Jomar Schilder, Hans van de Berg en Roelard Bos dan zorgen. Mark Hergelink, Martijn Stoelhorst en Roy Ligt waren de tegenstanders.

De eerste vier partijen gingen over de volle vijf games en daarvan wist team 8 er helaas maar één te winnen. In het dubbel waren Jomar en Roelard net iets sterker dan Mark en Roy. Daarvoor verloren Jomar, Hans en Roelard allen in vijven van respectievelijk Mark, Martijn en Roy.

Na het dubbel ‘demarreerden’ de Deventernaren naar 2 - 5 en daar viel weinig op af te dingen. Hans had geen kans tegen Mark, Jomar won slechts één game tegen Roy en Roelard idem tegen Martijn.

Toch wist team 8 nog knap twee van de laatste drie partijen te winnen en beide in vijf games. Eerst gooide Hans tegen de sterke Roy bij een 0 - 2 achterstand alle remmen (en hechtingen in de buikstreek) los om heel knap drie games op rij te winnen. Daarna verloor Roelard in drie nipte games van Mark en in de laatste partij van de avond boekte Jomar - die vaak moeite heeft met de concentratie in zijn laatste partij - een knappe 3 - 2 zege op Martijn.

Team 8 sprokkelde dus drie punten mee tegen het sterke Swift (D) 4. Er had wellicht nog een puntje meer in gezeten, maar goed. Goed om te constateren dat het met de mentaliteit van de Kampenaren momenteel wel goed zit. Jammer was het wel dat de dit seizoen prima presterende Roelard deze avond niet tot scoren kwam.

Scores:
Hans 1, Jomar 1 en dubbel 1; Roelard 0

Komende vrijdag ontvangt team 8 concurrent Harderwijk 2.

 

5e klasse: Effect 3 - Kampenion 10

Team 10 verbaast dit seizoen vriend, vijand en zichzelf met de (ruime) koppositie in de 5e klasse C. Daar waar het zelf slechts eenmaal verloor (7 - 3 bij Smash ’70 11), daar liep de concurrentie meer deukjes op. Afgelopen vrijdag ging het op bezoek bij Effect 3 in Mariënheem.

Omdat Jantiene Knijnenberg ‘zich mentaal moest voorbereiden’ op de verhuizing van de dag erna en Anne van der Haar verhinderd was, togen Alies Hendriks en Alice Ringenier met Rense Beimers richting Mariënheem. Daan Freriks, Paul van Drongelen en Sip Hartman waren de tegenstanders.

Na het dubbel stond team 10 op een 1 - 3 voorsprong. Rense verloor de openingspartij na drie nipte games van ‘hardhitter’ Daan, maar de dames Alice (1 - 3 tegen Paul) en Alies (0 - 3 tegen Sip) bogen de achterstand om in een 1 - 3 voorsprong, omdat zij samen ook het dubbel tegen Paul en Sip wisten te winnen.

De drie partijen na het dubbel leverden alle winst op. Rense was te sterk voor Paul, Alies (heel knap) voor Daan en Alice voor Sip.

Van de laatste drie partijen wist team 10 er nog twee te winnen. Alies bleef keurig ongeslagen via een driegames zege op Paul. Rense rekende met zijn ‘vijfgames fobie’ af door tegenstander na een 2 - 1 achterstand alsnog het nakijken te geven. Rense won de 4e en 5e game ruim. In de laatste partij moest Alice haar meerdere erkennen in hardhitter Daan. Er wordt zelfs gefluisterd dat hij nog familie is van schaatster Carla Kleibeuker. Daarbij leg ik het accent op de laatste twee lettergrepen van die achternaam. Alice verloor in vier games.

Niettemin is een 2 - 8 zege een prima resultaat voor team 10. Het omzeilde een lastige (en verre) klip en is nog drie wedstrijden verwijderd van een vrijwel zekere titel.

Grote ‘man’ aan ‘Kamper’ kant was de Elburgse Alies die deze avond geen game afstond! Alies lijkt al klaar voor de 4e klasse.

Scores:
Alies 3, Alice 2, Rense 2 en dubbel 1

Komende maandagavond al speelt team 10 zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen. Dan is DTV ’84 7 in Dalfsen de tegenstander.


Enigszins wisselende resultaten dus voor de negen teams die in actie kwamen. Met drie zeges, één puntendeling en vier nederlagen mag ik die conclusie toch wel trekken? Positief is in ieder geval dat de teams 1, 2 en 3 zich alle wisten te plaatsen voor de promotiegroep. Kwam dit voor de teams 1 en 2 niet onverwacht (understatement), voor team 3 is dat een prima prestatie. Vooral als we in aanmerking nemen dat youngster Bertin Bos op het niveau van Promotieklasse debuteerde. Met een percentage van 52 kan hij terugkijken op een geslaagd debuut!

Het PROGRAMMA voor komende week ziet er als volgt uit:

Maandag 4 april:
DTV ’84 7 - Kampenion 10

Dinsdag 5 april:
Kampenion 7 - Heino 5
Kampenion 9 - De Spinners 3

Vrijdag 8 april:
Kampenion 1 - TT Zwolle 2
Emmeloord 1 - Kampenion 2
Kampenion 3 - De Toekomst 2
Kampenion 4 - NTC Leogang 1
TT Zwolle 5 - Kampenion 5
Dronten ’74 1 - Kampenion 6
Kampenion 8 - Harderwijk 2

Komend weekend hoop ik mij weer te melden!

Met sportieve groet,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar