FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Het jaarlijkse scholierentafeltennistoernooi wordt ditmaal op woensdag 28 december as. gehouden. Vanwege de - helaas - afnemende belangstelling heeft de organisatie ervoor gekozen het toernooi op één dag te houden. In de afgelopen jaren was dat nog op twee dagen, maar vorig jaar bleek dat dit best op één dag had gekund.

Binnenkort gaan Alice Ringenier en Henny Boxman de basisscholen weer langs om de informatie te bezorgen. Begin december halen zij de lijsten met deelnemers weer op. De organisatie doet een beroep op de scholen om de scholieren te informeren. Onderwijzers hoeven niet - mag uiteraard wel - op woensdag 28 december aanwezig te zijn. Kampenion levert voldoende vrijwilligers om het toernooi in goede banen te leiden. Met het oog daarop doet de organisatie een beroep op de Kampenionners om deze datum - zo mogelijk - al vast in de agenda te serveren.

De organisatie hoopt op een leuke en succesvolle dag. Zij zou het niet erg vinden als achteraf de conclusie moet luiden dat het toernooi volgend jaar weer op twee dagen moet worden gehouden.

Namens de organisatie,

Jan Ringenier

 

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar