FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Het eerste herenteam van Kampenion uit Kampen is voor het aankomende najaarsseizoen op zoek naar een speler met (tenminste) een 2e divisie niveau of hoog 3e divisie niveau, een daarbij horende rating van tenminste 1850 punten en een goede beschikbaarheid.

Kampenion 1 bestaat momenteel uit de 29-jarige Ton Ringenier, de 23-jarige Gert-Jan de Lange en de 17-jarige Julian Plette. Het team zit al een aantal seizoenen qua niveau tussen de 2e en 3e divisie in; in de afgelopen twee najaarscompetities eindigde het als 5e in de 2e divisie en in de afgelopen drie voorjaarscompetities behaalde het eenvoudig de titel in de 3e divisie.

Het beschikt met Gert-Jan en Julian over twee spelers die het 2e divisie niveau goed aankunnen en die bovendien allebei veel trainen om zichzelf verder te ontwikkelen. Zij zouden zich het aankomende seizoen graag handhaven en als team toe willen groeien naar (tenminste) een vaste waarde zijn in de 2e divisie.

De derde speler – Ton Ringenier – heeft besloten zijn prioriteiten te verleggen waardoor hij minder aan trainen en competitie spelen toekomt. Indien zich een speler aanmeldt van gelijk (of hoger) niveau als Gert-Jan en Julian, zal hij een stap terug doen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Kampenion door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-21621966.

team 1

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar