FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Het eerste herenteam van Kampenion is voor het aankomende voorjaarsseizoen op zoek naar een speler met (tenminste) een gemiddeld 2e divisie niveau (of hoog 3e divisie niveau). Kampenion 1 bezet momenteel een gedeelde vierde plek in de 2e divisie en heeft goede kansen om zich dit seizoen voor het eerst te handhaven in die klasse.

De 23-jarige Gert-Jan de Lange en de 18-jarige Julian Plette komen goed mee op 2e divisie niveau met een winstpercentage van rond de 60%. Zij trainen allebei bovendien veel om zich verder te kunnen ontwikkelen. Robin is momenteel de derde speler en speelt een goed seizoen, maar voor hem is het niveau in de 2e divisie aan de hoge kant. Met een derde speler van gelijk niveau als Gert-Jan en Julian zou het team zich voortdurend kunnen handhaven en wellicht op termijn bovenin de 2e divisie mee kunnen doen.

Geïnteresseerden die beschikken over (tenminste) een gemiddeld 2e divisie niveau kunnen contact opnemen met Kampenion door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., een WhatsApp bericht te sturen naar 06-21621966 of te bellen naar 06-23780454.

Team 1

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar