FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zaterdag 29 mei en zondag 30 mei worden de Tafeltenniskampioenschappen voor de afdeling Oost georganiseerd door DTS uit Enschede. Op zaterdag zal het jeugdtoernooi worden georganiseerd, op zondag zijn de senioren aan de beurt. De jeugd- en seniorleden hebben inmiddels bericht gehad over dit toernooi van de beide wedstrijdsecretarissen.Kampenion_06

Voorheen waren er ieder jaar in januari de Regiokampioenschappen en werden de finalisten hiervan uitgenodigd voor de Afdelingskampioenschappen. Met het vervallen van de regiogrenzen zijn ook de Regiokampioenschappen verdwenen. Daarom is er nu voor gekozen om iedereen deel te laten nemen aan de Afdelingskampioenschappen Oost, wat vanaf nu de Tafeltenniskampioenschappen Oost heet.

De deelnemers zullen worden ingedeeld op de competitieklasse die zij in het voorjaar van 2010 spelen. De heren en dames (en jongens en meisjes) spelen in dezelfde klasse. Op beide dagen begint het toernooi om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 19:30 uur. De Patmoshal in Enschede, waar het toernooi wordt gespeeld, is geopend vanaf 09:00 uur. Voor deelname aan alleen het enkelspel bedragen de kosten voor de jeugd 6,00 euro en voor de senioren 7,50 euro. Voor deelname aan zowel het enkelspel als het dubbelspel, bedragen de kosten voor de jeugd 10,00 euro en voor de senioren 12,50 euro.

De inschrijving sluit op zaterdag 17 april 2010.
De jeugdspelers dienen zich uiterlijk zaterdag 20 maart 2010 aan te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij aan te geven of hun ouders bereid zijn om te rijden.
De seniorspelers dienen zich uiterlijk zaterdag 10 april 2010 aan te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor de uitnodiging van het toernooi voor (nog) meer informatie.

Een extra opmerking voor de jeugdspelers en de 1e jaars seniorleden die in zowel de jeugd- als de seniorcompetitie uitkomen. Zij hebben de keuze tussen deelname aan het jeugd- of het seniortoernooi. Deelname aan beide toernooien is dus niet mogelijk.

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar