FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zondag 25 april worden er in Dortmund de Tischtennisweltmeisterschaften georganiseerd. Aan dit internationale toernooi doen vrijwel alle toptafeltennissers mee, waaronder de Chinezen Ma Lin en Wang Liqin. Een dag eerder, zaterdag 24 april, zullen zij om 09.00 uur, voorafgaand aan de clubkampioenschappen jeugd, samen een demonstratiewedstrijd verzorgen in onze sporthal. Zeer bijzonder dat twee tafeltennissers van wereldniveau in Kampen te bewonderen zijn.MaLinWangLiqin

De reden van de komst van Ma Lin en Wang Liqin zit hem in het feit dat zowel de geboortestad van Ma Lin, Shenyang, als Kampen vroeger bloeiende handelssteden waren en bekend waren om hun handel over zee en rivieren. Om de rijke historie van deze steden niet te vergeten en extra onder de aandacht te brengen, demonstreren verschillende topsporters uit deze steden hun sport in andere handelssteden met een rijke historie. Zo zal Jaap Stam op zaterdag 8 mei een voetbaldemonstratie geven in Wenzhou, een grote Chinese havenstad.

Uiteraard is iedereen van harte welkom. Kijk vandaag eens extra goed in je agenda of je zaterdag 24 april nog vrij hebt, want dit wil je natuurlijk niet missen!Uiteraard was dit een 1 april grap.

Reacties  

#3 Guest 05-04-2010 15:40
ik zal er zowieso zijn, want dan is het clubkampioensch ap jeugd :D
Citeer
#2 Guest 03-04-2010 12:06
ik had het bijna geloofd
Citeer
#1 Guest 01-04-2010 16:00
gezien het 1 april is vermoed ik dat dit een grap is.
Daarnaast zijn de kampioenschappe n in moskou en niet in dortmund dit jaar
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar