FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Jaren geleden organiseerde tafeltennisvereniging Kampenion jaarlijks een Bedrijventoernooi voor bedrijven uit Kampen en omstreken. Dit jaar wil Kampenion het Bedrijventoernooi weer nieuw leven inblazen en jaarlijks terug laten keren.tafel

Alle bedrijven uit Kampen en omstreken zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Bedrijventoernooi op vrijdag 13 mei a.s. vanaf 20.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van twee personen uit één bedrijf. Dit team strijdt tegen andere teams van andere bedrijven. Het is mogelijk om van één bedrijf meerdere teams in te schrijven. Voor de beste teams hebben we een leuke prijs, maar gezelligheid staat altijd voorop bij Kampenion. Wij zullen dan ook ons best doen om de avond voor u zo plezierig mogelijk te maken en daarbij ontbreekt een hapje niet. Wel vragen wij van u een kleine bijdrage in de onkosten van €5,00 per team.

Bent u geïnteresseerd in ons Bedrijventoernooi en wilt u deelnemen, dan kunt u zich met één team of met meerdere teams inschrijven. Inschrijven kan op twee manieren:
  • Telefonisch: 038-3324184
  • Per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt hiervoor het downloadbare aanmeldingsformulier (klik) gebruiken.

Ook voor meer informatie kunt u bellen of mailen en verder kunt u onze uitnodiging (klik) bekijken. De inschrijving sluit op vrijdag 6 mei 2011.

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar