FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Al enige tijd geleden is de teamindeling voor het najaar van 2011 naar alle competitiespelende jeugd- en seniorleden gemaild. Inmiddels is de teamindeling ook op de website aangepast. De teamindeling van de senioren voor het najaar van 2011 vind je hier (klik) en van de jeugd vind je hier (klik). Ook kun je de teamindeling vinden onder 'Verenigingsinformatie' > 'Teamindeling'.team

Bij de senioren zijn de teams licht gewijzigd t.o.v. afgelopen seizoen. Jordy is op eigen verzoek in team 2 geplaatst, waardoor Gertjan is doorgeschoven naar team 1. Robin - die overgekomen is van Emmeloord - komt team 2 versterken. Team 3 is het team 5 van afgelopen seizoen, dat kampioen werd in de 3e klasse. Team 4 - afgelopen seizoen team 3 - bewandelde de omgekeerde weg en degradeerde naar de 3e klasse. De plek van Niels - die competitie gaat spelen in Groningen - is ingenomen door jeugdlid Pascal, die zijn eerste volledige seniorencompetitie gaat spelen. Zijn teamgenootjes bij jeugdteam 1 - Gert-Jan en Guido - staan reserve en hopen een enkele thuiswedstrijd mee te pakken. Team 5 - afgelopen seizoen team 4 - is ongewijzigd. Enkel Jelmer is aan dit team toegevoegd als reserve. Team 6 bestond afgelopen seizoen uit drie spelers en krijgt aankomend seizoen gezelschap van Henny, die het geen probleem vindt om op dinsdag zijn thuiswedstrijden te spelen. Henny 'komt als geroepen', want afgelopen seizoen kwam team 6 slechts eenmaal compleet in actie; de overige negen wedstrijden werd een beroep gedaan op één - en soms zelfs twee - invaller(s). Het gepromoveerde team 7 ziet Henny doorschuiven naar team 6, maar krijgt gezelschap van Jan, die vroeger op 2e en 3e klasse niveau acteerde en dit seizoen zijn rentree maakt in de 4e klasse. Team 8 tot slot krijgt gezelschap van Anja, die na een tafeltennisloos jaar haar batje weer onder het stof vandaan heeft gehaald. Team 8 verhuist bovendien naar de dinsdagavond, waardoor de dinsdagavond met drie thuisspelende teams weer wat gezelliger wordt.

Bij de jeugd zijn er wat meer wijzigingen. Dat geldt niet voor team 1, dat in ongewijzigde samenstelling doorgaat in Landelijk B. Wel krijgt Ivan aankomend seizoen een reserverol, omdat hij andere verplichtingen heeft op zaterdag. Team 2 moet noodgedwongen een stapje terug doen: Danny (Visscher) is gestopt bij de jeugd en Cristian moest stoppen, omdat hij dit jaar zijn 19e verjaardag viert. Stefan en Wim - die afgelopen seizoen in team 3 1e klasse speelden - zijn doorgeschoven en spelen aankomend seizoen samen met kopman Bertin Hoofdklasse. Omdat ook Mattias moest stoppen en Niek aankomend seizoen reserve wil staan, is het team 3 van aankomend seizoen het gepromoveerde team 4 (kampioen 3e klasse) van afgelopen seizoen, met Niek als reserve. In team 4 komen aankomend seizoen de sterkste 5e klassers uit en debutant Ditmar, van wie verwacht wordt dat hij het niveau in de 4e klasse prima aan zal kunnen. Team 5 bestaat uit drie vrienden die afgelopen seizoen - met elkaar en met Roelard - hun eerste competitie speelden. Omdat Roelard is doorgeschoven naar team 4, zullen zij het aankomend seizoen met z'n drieen gaan proberen. Ook team 6 bestaat uit drie spelers, waarvan alleen Niels afgelopen seizoen competitie speelde. Stefan en Nikki maken hun debuut in de 5e klasse. Team 7 en 8 tot slot bestaan uit acht jonge debutanten die allemaal na 1998 geboren zijn en dus mogen en gaan uitkomen in de welp/pupil klasse. In het laatste team neemt Leroy een reserverol op zich.

Wij wensen een ieder alvast een hele fijne zomervakantie toe en hopen dat iedereen in september (weer) fit en uitgerust aan het nieuwe competitieseizoen mag beginnen.


Marcel Makkink (TC), Jan Ringenier (Wedstrijdsecretaris SENIOREN) en Ralph Trip (TC en Wedstrijdsecretaris JEUGD)

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar