Kampenion is onlangs een samenwerking gestart met Anne Vlieg van TTPromotions. Anne Vlieg heeft jarenlange ervaring als toptrainer, is ex-international en jarenlang bondscoach van zowel de Nederlandse jeugdselectie als het nationale damesteam geweest. Op vrijdag 22 juni kwam Anne Vlieg langs voor het geven van een clinic voor trainers en een aantal jeugdspelers. Anne

Op verzoek van Anne werd er met een kleine groep van vier jeugdspelers gewerkt die wat extra’s verdienen op basis van inzet, motivatie en trainingsopkomst. Een kleine groep gaf Anne de gelegenheid om ook veel aan het werk te gaan met de trainers. Het voornaamste doel was namelijk het ‘trainen van de trainers’ zodat zij in de trainingen van Kampenion de informatie weer over kunnen brengen op de spelers. De trainers voor aankomend seizoen – Freek Dekker, Jelmer van der Veen, Ton Ringenier en Ralph Trip – waren aanwezig bij deze clinic.

'Voetenwerk en meerballentraining' was het onderwerp van de clinic, waarbij Anne met name duidelijk maakte dat het voetenwerk het meest effectief kan worden getraind met behulp van meerballentraining. Door zowel de trainers als door Anne werd de avond als bijzonder positief ervaren, waardoor de kans op een vervolg groot is.

Klik hier voor een aantal foto's.