FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


 

Vorig jaar organiseerde Kampenion een Opwarmtoernooi voor zijn leden en voor teamgenoten van hen die lid zijn, maar bij een andere vereniging competitie spelen. De naam suggereert al wat de bedoeling van het toernooi is: ritme opdoen voor de competitie die een week later van start gaat. Daarom organiseert Kampenion ook dit jaar weer een Opwarmtoernooi en wel op vrijdag 7 september as. We beginnen om 19.45 uur en een ieder wordt vriendelijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Opgave is nog mogelijk tot en met woensdag 5 september as.

 
 

Ook nu staat het toernooi weer open voor leden van Kampenion en teamgenoten van leden die bij een andere vereniging competitie spelen. Dat zouden ditmaal alleen de teamgenoten van Paul Kamstra van TT Zwolle 4 zijn. Omdat Jeroen Rotman en Bas de Vries geen competitie meer spelen bij respectievelijk Wezep en Smash-In, zijn ook hun oud-teamgenoten van Wezep 1 en Smash-In 1 uitgenodigd om mee te doen.

Was het toernooi vorig jaar nog gratis, nu wordt € 2,00 als inschrijfgeld gevraagd. Dit geld wordt niet gebruikt om bekers, standaardjes of vaantjes aan te schaffen. Daar zit immers (bijna) niemand op te wachten. Nee, het is bedoeld voor een hapje en een (enkel) drankje die avond.

De opzet van het toernooi is nog niet helemaal duidelijk. Wel is het de bedoeling om alle deelnemers ‘op één hoop te gooien’ en naar rating in te delen. Teamgenoten van zusterverenigingen worden daarbij zoveel mogelijk uit elkaar gehouden. Ralph neemt de indeling weer voor zijn rekening. Waarschijnlijk wordt in vier groepen gespeeld waarvan de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de kwartfinales. Of ook de andere spelers na de 1e ronde nog verder spelen, is nog even de vraag. Immers, in een poule van 7 of 8 spelers heeft een ieder dan toch al zes of zeven wedstrijden in de armen en benen. Het is ook een Opwarm- en geen Neerval- of blessurekweektoernooi!

Net als vorig jaar telt het toernooi 32 deelnemers. Dat zijn weer veel deelnemers. Verder is het een mooi aantal, ook omdat nu vier poules van acht deelnemers kunnen worden gemaakt.

De deelnemers zijn: Gerben Wolterink, Henny Boxman, Jeroen Rotman, Hermen van de Schootbrugge (Wezep), Emile Mensink (Wezep), Ronald van Unen (Wezep), Ralph Trip, Pjotr van Spelden, Jordy ten Have, Jan Beks, Robin Lieftink, Harm Bosman, Martijn Haanappel, Dick Hoekman, Ivan Hollander, Nick Kuipers, Gert-Jan de Lange, Guido Wessels, Gerard Wessels, Gertjan Wessels, Rense Beimers, Gerard Palland, Jelmer van der Veen, Mattias Beimers, Arie Hup, Danny Visscher, Stefan Sijbesma, Jeroen Heldoorn, Freek Dekker, Alice Ringenier, Ton Ringenier en Jan Ringenier.

Om op tijd te kunnen beginnen, wordt een ieder vriendelijk verzocht vrijdagavond 7 september uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Wellicht tot as. vrijdag!

Aan het begin van de avond worden eerst de kampioensbloemen uitgereikt aan de spelers van de kampioensteams van het afgelopen seizoen, de teams 1, 3 en 6. Het wachten was op een geschikt moment - de teams werden in een uitwedstrijd kampioen - en omdat die er niet kwam, gebeurt dit aan het begin van het Opwarmtoernooi. Daaraan doen namelijk 12 van de 13 kampioenen mee!


Mede namens Ralph Trip,
Jan Ringenier

 

Reacties  

#4 ben x 07-09-2012 17:27
Ik heb geen pyama :o :roll:
Citeer
#3 Ton 05-09-2012 13:09
Zelfde als vorig jaar:), zou nu zelfs nog meer kunnen worden haha. Een succes is het nu al. Mooi hoor
Citeer
#2 Jan Ringenier 04-09-2012 18:33
Of we gaan door in pyjama. ;)
Citeer
#1 Martijn Haanappel 04-09-2012 15:50
Zo te horen kunnen we beter om 5 uur s'middags beginnen :D
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar