Eind december gaan Kampenion-lid Simon van der Woude en zijn vrouw Eline voor een jaar naar de plaats Rehoboth in Namibië. Zij gaan daarheen om hun steentje bij te dragen aan het creëren van betere leefomstandigheden voor arme kinderen en het geven van nieuwe hoop voor de toekomst. Wij kunnen allemaal - leden en niet-leden, (ouders van) kinderen, onze partners en/of familie, etc. - onze bijzonder noodzakelijke bijdrage hier aan leveren.kids

Simon en Eline krijgen niet betaald voor het werk dat zij gaan doen, maar doen dit op vrijwillige basis.
Om deze reden hebben zij twee sponsoracties opgezet, waarvan eentje een 24-uurs marathon tafeltennis is. Het is de bedoeling dat er 24 uur lang – van vrijdag 7 december om 20.00 uur tot zaterdag 8 december om 20.00 uur – onafgebroken wordt getafeltennist op tenminste twee tafels. Per uur dat zij deelnemen, sponsoren de deelnemers minimaal € 10,00. Maar door zich te laten sponsoren door anderen, kan dit bedrag hoger oplopen.

Alle informatie over deze actie vind je op de website www.kampenion.nl/simon of in dit document (klik). Om een beeld te krijgen van het werk dat gedaan wordt door het Rene Kids Center - en binnenkort door Simon en Eline - verwijs ik je naar deze website (klik).

Wil je een bijdrage leveren aan betere leefomstandigheden en nieuwe hoop en liefde voor de armste kinderen in Namibië, dan kun je je aanmelden door te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze e-mail tenminste op welk uur (of welke uren) je deel zou willen nemen en of je je alleen aanmeldt of samen met iemand anders. Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 6 december aanstaande.