FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Afgelopen zaterdagmorgen stond er een folderactie geplant. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan op Onderdijks. Ditmaal hebben we gefolderd in de wijk Cellesbroek-Middenwetering. Uiteindelijk kwamen Ditmar en Stefan mij versterken afgelopen zaterdagmorgen. Engelina heeft zelf een aantal straten gelopen. Het viel mij op hoe snel je een aantal straten loopt. Nu wil ik vragen of er de volgende keer iets meer medewerking komt vanuit de leden. Met nog een man of 4 loop je 6 straten in een uur. Binnen niet al te lange tijd zal er nog een actie worden georganiseerd. Waarschijnlijk gaan we verder waar we zijn gebleven, en dat is vanaf het Go-Ahead terrein richting de Jumbo. Een gebied waar veel jonge gezinnen wonen. Bedankt voor het helpen en ik hoop de volgende keer wat meer mensen te mogen begroeten.

Ton

Reacties  

#4 Gerard W. 25-11-2012 18:01
Ik had meegedeeld dat ik op een ander tijdstip wel een paar straten wilde doen. Een paar dagen later maakt toch niet uit?
Citeer
#3 Ton 21-11-2012 09:38
Zit wel wat in, ik heb het dinsdag bekendgemaakt.

Kwam er ook achter dat ik eigenlijk de komende zaterdag ook niet verder kon. Nou ja het is best goed gekomen zo.

Bedankt
Citeer
#2 Jordy 20-11-2012 19:27
Ton,

misschien moet je het de volgende keer iets eerder bekend maken en niet 3 dagen van te voren ofzo...
Citeer
#1 Jan Ringenier 20-11-2012 16:14
Helemaal mee eens, Ton. Kennelijk ging een groot aantal leden ervan uit dat Iemand Anders het wel zou doen. Helaas lijkt dat steeds vaker het geval te zijn!
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar