FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Het is alweer bijna zeven jaar geleden dat Kampenion zijn 40-jarig jubileum vierde. Ondertussen is er – met name met de accommodatie van Kampenion – veel gebeurd. Hoog tijd om de oud-leden – samen met de huidige seniorleden – uit te nodigen voor een Oud-ledentoernooi.

Het Oud-ledentoernooi wordt georganiseerd op zaterdag 8 juni aanstaande. Alle oud-leden van Kampenion én alle huidige seniorleden die beschikken over een senioren-licentie kunnen aan dit toernooi deelnemen. Er wordt aangevangen om 10.00 uur en het toernooi zal tegen 18.00 uur afgelopen zijn. Na afloop – rond 18.00 uur – is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een Chinese maaltijd.

De deelnemers worden op licentie onderveeld in drie verschillende sterkteklasses.
  • Klasse A: E-licentie (heren) / C-licentie (dames) of hoger
  • Klasse B: F-licentie (heren) / D-licentie (dames)
  • Klasse C: G/H-licentie (heren) / E/F-licentie (dames)
Competitiespelers kunnen hier (klik) hun licentie opvragen. Spelers die niet (meer) over een licentie beschikken, worden ingedeeld in de licentieklasse die past bij hun niveau. De opzet van het toernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar de deelnemers mogen ervan uitgaan dat zij voldoende wedstrijden spelen.

De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 5,00 en voor deelname aan de Chinese maaltijd eveneens € 5,00. Neem je dus deel aan zowel het toernooi als aan de Chinese maaltijd, dan bedragen de kosten in totaal € 10,00. Deelnemers aan het toernooi kunnen rond 13.00 uur kosteloos gebruik maken van een lunch. De kosten kunnen – gelijktijdig met de inschrijving – voldaan worden op rekeningnummer 7824407 t.n.v. R. Trip o.v.v. naam + Oud-ledentoernooi Kampenion.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit toernooi, dan kun je je aanmelden tot en met zaterdag 1 juni aanstaande. Aanmelden kan op de volgende twee manieren:
Meld je je aan via het online aanmeldformulier, dan vind je je aanmelding meteen hier (klik) terug. E-mailadressen, bondsnummers en opmerkingen worden niet weergegeven op dit formulier.

Onlangs is er een e-mail gestuurd naar alle oud-leden van wie wij over een e-mailadres beschikken. Van een deel van de oud-leden beschikken wij niet over een e-mailadres en wellicht zijn enkele adressen verouderd. Leden en oud-leden die weleens in contact komen met (andere) oud-leden, worden daarom verzocht de informatie in deze e-mail met hen te delen. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk oud-leden op de hoogte te brengen van het Oud-ledentoernooi.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, stel/maak deze dan gerust.

Ralph Trip,
Activiteitencommissie
Kampenion
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar